خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 21
    1. Top | #1
      h24
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Question سوال مهم : امکان سنجی برای شرکت در کنکور تجربی

با سلام خدمت دوستان عزیز

میتونم بگم که این تاپیک تقریبا تکراری هست(یه بار دیگه مطرح کرده بودمش) ولی از اون جایی که برای من راهنمایی شما خیلی مهمه میخوام اگه میتونید و میدونید کمکم کنید؛

اولش بگم که من رشتم ریاضی بوده؛معدل کتبی نهایی 16/14 و معدل کل دبیرستان17/29 متولد 1375/7/30 ؛ امسال کنکور ریاضی دادم ولی به دلایلی (که مهمترین دلیل ضعف در اراده بود) رتبم خیلی بد شد و به یکی ار رشته های نه چندان خوب دانشگاه آزاد رفتم.با وضعی که میبینم اصلا به آینده امیدی ندارم و وسوسه هایی که از عمق وجودم و برخی میاد میگه برای رشته تجربی بخون.

حالا پر واضح هست که با این شرایط من نمیتونم برا 95 به پزشکی امیدوار باشم ولی به نظر شما اگه مراحل زیر را طی کنم میتونم برای 96 به پزشکی (دولتی - آزاد , نه پردیس) احتمال بالا بدم؟ :

1- گرفتن مرخصی برای ترم دوم و شروع جدی از بهمن 94
      2- گرفتن دیپلم مجدد (دیپلم تجربی) با یک معدل خوب برای جبران معدل در تابستان 95
      3-انصراف از دانشگاه در ترم مهر 95 و استفاده از مهلت یکساله نظام وظیفه و ادامه ی خواندن برای کنکور9
      6

واقعا نمیدونم چکار کنم؛ دونفر میگن نمیتونی, یه نفر میگه میتونی. اصلا موندم! و همچنین نمیدونم زیست چجوریه و سختیش در چه حدی هست...

خواهشا اگه میتونید و میدونید راهنمایی ام کنید. بسیار متشکرم

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط h24 نمایش پست ها
      با سلام خدمت دوستان عزیز

میتونم بگم که این تاپیک تقریبا تکراری هست(یه بار دیگه مطرح کرده بودمش) ولی از اون جایی که برای من راهنمایی شما خیلی مهمه میخوام اگه میتونید و میدونید کمکم کنید؛

اولش بگم که من رشتم ریاضی بوده؛معدل کتبی نهایی 16/14 و معدل کل دبیرستان17/29 متولد 1375/7/30 ؛ امسال کنکور ریاضی دادم ولی به دلایلی (که مهمترین دلیل ضعف در اراده بود) رتبم خیلی بد شد و به یکی ار رشته های نه چندان خوب دانشگاه آزاد رفتم.با وضعی که میبینم اصلا به آینده امیدی ندارم و وسوسه هایی که از عمق وجودم و برخی میاد میگه برای رشته تجربی بخون.

حالا پر واضح هست که با این شرایط من نمیتونم برا 95 به پزشکی امیدوار باشم ولی به نظر شما اگه مراحل زیر را طی کنم میتونم برای 96 به پزشکی (دولتی - آزاد , نه پردیس) احتمال بالا بدم؟ :

3-انصراف از دانشگاه در ترم مهر 95 و استفاده از مهلت یکساله نظام وظیفه و ادامه ی خواندن برای کنکور9
      6

واقعا نمیدونم چکار کنم؛ دونفر میگن نمیتونی, یه نفر میگه میتونی. اصلا موندم! و همچنین نمیدونم زیست چجوریه و سختیش در چه حدی هست...

در مورد بقیه ماجرا اطلاعی ندارم ولی در مورد دیپلم مجدد شما نیازی نیس دیپلم مجدد بگیری . فقط امتحان ترمیم معدل برای عمومیا و شیمی بده اونم اگه نمرت توی این درسها خوب نیست . بقیه درس ها رو بدون تاثیر برات حساب میکنن

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوست عزیز سلام من خودم زمانی که دانشگاه آزاد درس میخوندم مرخصی گرفتم یک ترم ولی شهریه ثابتو باید پرداخت کنی این و مدنظرداشته باش.

2.میتونی اگرترمیم معدل انجام شه ترمیم معدل انجام بدی.

3.درخصوص نظام وظیفه اطلاعی ندارم که بتونم کمکت کنم.

سختی زیست اونقدری نیست که نشه ازپسش برنیای فقط همه چی بستگی به اراده خودت داره

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      مطمعن باش کسی که در ریاضی موفق نبوده در تجربی هم شکست میخوره.
      خیلی ها مثل شما وسوسه شدن و سال ها پشت کنکور تجربی موند و عمرشون به باد رفته

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها
      در مورد بقیه ماجرا اطلاعی ندارم ولی در مورد دیپلم مجدد شما نیازی نیس دیپلم مجدد بگیری . فقط امتحان ترمیم معدل برای عمومیا و شیمی بده اونم اگه نمرت توی این درسها خوب نیست . بقیه درس ها رو بدون تاثیر برات حساب میکنن
      ایشون دیپلم ریاضی داشته....
      و بنا به صحبت آقای توکلی ترمیم معدل ، واسه کسایی هست که نوع دیپلمشون با نوع کنکورشون یکی باشه......
      پس ایشون اگه بخوان که کنکور تجربی شرکت کنن، واسه درست کردن معدلشون حتما باید دیپ مجدد بگیرن....
      که البته پیشنهاد من گرفتن دیپ مجدد انسانی داخل تابستون هست.....
      چون تاثیر دیپ انسانی توی کنکور تجربی خیلی پایینه....

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan7777777 نمایش پست ها
      و بنا به صحبت آقای توکلی ترمیم معدل ، واسه کسایی هست که نوع دیپلمشون با نوع کنکورشون یکی باشه......
      پس ایشون اگه بخوان که کنکور تجربی شرکت کنن، واسه درست کردن معدلشون حتما باید دیپ مجدد بگیرن....
      حرفهای توکلی که خیلی ضد و نقیض بود
      در هر صورت اگه تاثیر معدل اعمال نشه که هیچی راحت بدون دیپلم میتونن کنکور تجربی بدن اگر هم مشترک ها اعمال بشه که راحت نمره مشترک ها رو ترمیم کنن بره دیگه این دیپلم انسانی چه صیغه ایه ؟؟؟؟؟ دیپلم انسانی رو از کجا در اوردید ؟

There is enough light
      for one who wants to see

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      حرفهای توکلی که خیلی ضد و نقیض بود
      در هر صورت اگه تاثیر معدل اعمال نشه که هیچی راحت بدون دیپلم میتونن کنکور تجربی بدن اگر هم مشترک ها اعمال بشه که راحت نمره مشترک ها رو ترمیم کنن بره دیگه این دیپلم انسانی چه صیغه ایه ؟؟؟؟؟ دیپلم انسانی رو از کجا در اوردید ؟

سلام دوست عزیز.....

شما منظور من رو درست متوجه نشدی،شاید من منظورمو اون جور که باید، توضیح ندادم.

ببین دوست من، اولا تاثیر معدل که واسه کسایی که دیپلمشون رو از سال 84 به اینور گرفتن اجرا می شه و امید این هم نیست که بخوان این تاثیر رو کلا بی خیال بشن....

ثانیا چون ایشون دیپلم ریاضی بامعدل پایین داره ، و میخواد کنکور تجربی شرکت کنه ، اگر هم طرح ترمیم معدل امسال اجرا بشه ، نمی تونه بره و نمرات دروس مشترکش رو ترمیم کنه چون آقای توکلی گفته که تنها کسایی میتونن نمرات دروس دیپلمشون رو ترمیم کنن که نوع دیپلم و نوع گروه آزمایشی کنکورشون یکی باشه....(مگر اینکه ایشون حرفشو موقع اجرای طرح عوض کنه.....)

پس در حال حاضر و با توجه به شرایط موجود ، تنها راهی که واسه بهتر کردن معدلش واسه کنکور تجربی داره ، اینه که بیاد و بره دیپلم مجدد بگیره.....

در این صورت دو تا انتخاب داره یا گرفتن دیپ مجدد تجربی و یا گرفتن دیپلم مجدد انسانی...

در صورت گرفتن دیپ مجدد تجربی ، معدل کتبی ایشون 25 درصد کامل در نتیجه کنکورش تاثیر گذار میشه ....
      و در صورت گرفتن دیپ مجدد انسانی، معدل کتبی ایشون تقریبا 6 تا 7 درصد در نتیجه کنکورش تاثیر گذاره....
      دیگه بستگی به انتخاب خود ایشون داره که بخوان کدوم دیپلم روانتخاب کنن ، ولی بنده در پست قبل نظرمو گفتم.....

امیدوارم که هم شما و هم استارتر عزیز ، متوجه صحبت من شده باشین و تونسته باشم کمکی بکنم .....

8. Top | #8
      A.Z
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط h24 نمایش پست ها
      با سلام خدمت دوستان عزیز

6

ببین دوست عزیز همین امسال میتونی رشته خوبی قبول بشی!همین 95...به شرطی که همین حالا انصراف بدی و با تمام وجودت برای همین امسال کار کنی. برای 96 نمون! اصلا بهش فکرهم نکن...
      احتمال اینکه بتونی 95 پزشکی دولتی بیاری هست ولی خیلی کمِ! سخته!خیلی...ولی اگه یکم زود بجنبی میتونی راحت پردیس هارو قبول بشی!(اگه مشکل مالی نداری!،در غیر اینصورت اصلاً سمت پردیس های پزشکی نروو!)
      یه چیزه دیگه ای که باید بهت بگم هم اینه که توی تجربی رشته های خیلی خوبی هست که بعضی ها اصلاً بهشون توجه نمیکنن! ببین فقط که پزشکی نیست! فیزوتراپی و...اینا هم رشته های خیلی خوبی هستن!
      نکته ی آخر؛معدلت خوبه!! وقتت رو روی ترمیم و دیپ مجدد نذار! همین امسال برو و کار رو تموم کن!

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز.....

شما منظور من رو درست متوجه نشدی،شاید من منظورمو اون جور که باید، توضیح ندادم.

ببین دوست من، اولا تاثیر معدل که واسه کسایی که دیپلمشون رو از سال 84 به اینور گرفتن اجرا می شه و امید این هم نیست که بخوان این تاثیر رو کلا بی خیال بشن....

ثانیا چون ایشون دیپلم ریاضی بامعدل پایین داره ، و میخواد کنکور تجربی شرکت کنه ، اگر هم طرح ترمیم معدل امسال اجرا بشه ، نمی تونه بره و نمرات دروس مشترکش رو ترمیم کنه چون آقای توکلی گفته که تنها کسایی میتونن نمرات دروس دیپلمشون رو ترمیم کنن که نوع دیپلم و نوع گروه آزمایشی کنکورشون یکی باشه....(مگر اینکه ایشون حرفشو موقع اجرای طرح عوض کنه.....)

پس در حال حاضر و با توجه به شرایط موجود ، تنها راهی که واسه بهتر کردن معدلش واسه کنکور تجربی داره ، اینه که بیاد و بره دیپلم مجدد بگیره.....

در این صورت دو تا انتخاب داره یا گرفتن دیپ مجدد تجربی و یا گرفتن دیپلم مجدد انسانی...

در صورت گرفتن دیپ مجدد تجربی ، معدل کتبی ایشون 25 درصد کامل در نتیجه کنکورش تاثیر گذار میشه ....
      و در صورت گرفتن دیپ مجدد انسانی، معدل کتبی ایشون تقریبا 6 تا 7 درصد در نتیجه کنکورش تاثیر گذاره....
      دیگه بستگی به انتخاب خود ایشون داره که بخوان کدوم دیپلم روانتخاب کنن ، ولی بنده در پست قبل نظرمو گفتم.....

امیدوارم که هم شما و هم استارتر عزیز ، متوجه صحبت من شده باشین و تونسته باشم کمکی بکنم .....
      عزیز ایشون همون نمره های دیپلم ریاضیشون رو ترمیم میکنن بعد وقتی خواستن کنکور تجربی بدن 2 حالت پیش میاد . یا هیچ تاثیری براشون اعمال نمیشه همونطور که توکلی گفت . یا اینکه همون نمره دروس مشترک براشون اعمال میشه که قبلا ترمیم کردن ! دیپلم انسانی برای کسیه که بخواد توی رشته خودش امتحان بده !

There is enough light
      for one who wants to see

10. Top | #10
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      سلام
      این بحث معدل واقعآ هنوزم واسم جا نیفتاده!وجدانا خودشون میدونن چطور اعمال میشه؟!
      یکی به من کمک کنه لطفا
      من دیپلم ریاضی هستم معدل کتبیمم 11.98 هست.با توجه به اینکه میخوام تجربی امتحان بدم و معدلم به اندازه تجربیها تأثیر نداره و با توجه به معدل افتضاحم باید قید 25 درصد رو بزنم؟یعنی اگه من همه درسا رو صد بزنم تازه میشم مثل یه دیپلم تجربی با معدل 20 که همه درساشو هفتاد و پنج درصد زده؟

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط afshin-afshin نمایش پست ها
      سلام
      این بحث معدل واقعآ هنوزم واسم جا نیفتاده!وجدانا خودشون میدونن چطور اعمال میشه؟!
      یکی به من کمک کنه لطفا
      من دیپلم ریاضی هستم معدل کتبیمم 11.98 هست.با توجه به اینکه میخوام تجربی امتحان بدم و معدلم به اندازه تجربیها تأثیر نداره و با توجه به معدل افتضاحم باید قید 25 درصد رو بزنم؟یعنی اگه من همه درسا رو صد بزنم تازه میشم مثل یه دیپلم تجربی با معدل 20 که همه درساشو هفتاد و پنج درصد زده؟
      سلام
      نه داداش اینطوری نیست . شما چون میخواید کنکور تجربی بدید فقط نمره دروس عمومی و شیمی براتون اعمال میشه (تازه همینم اما و اگر داره) . برای اطمینان امسال این دروس مشترک رو ترمیم کن راحت بشی !

There is enough light
      for one who wants to see

12. Top | #12
      h24
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوستان گلم

نمره های من تو درس های عمومی و شیمی به شرح زیر است:

دین و رندگی (3): 19
      زیان فارسی (3) : 16/75
      ادبیات فارسی (3) : 17
      عربی (3) : 17
      زبان خارجی (3) : 17/75
      شیمی(3) و آزمایشگاه : 15/75

کدوم را نیاز هست که ترمیم کنم؟
      + اگه دیپلم مجدد بگیرم خوبی که داره اینه که 25 درصد زیست را از دست نمیدم,نظر شما چیه؟

+از الآن اگه از فیلم های آموزشی(مثل فیلم های آفبا و ...) استفاده کنم نتیجه ی مثبتی داره یا نه؟

+به نظر شما اگه خوب بخونم میتونم به پزشکی آزاد راه دور! 95 امیدورام باشم؟برا 96 چی , نمیشه؟

ممنونم

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ترمیم معدل ربطی به توکلی و کلا سازمان سنجش نداره. دیپلم و نمره نهایی و ... دست آموزش پرورش هست

14. Top | #14
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      سلام
      نه داداش اینطوری نیست . شما چون میخواید کنکور تجربی بدید فقط نمره دروس عمومی و شیمی براتون اعمال میشه (تازه همینم اما و اگر داره) . برای اطمینان امسال این دروس مشترک رو ترمیم کن راحت بشی !
      خب همین دیگه
      دروسی که واسم اعمال نمیشه مثل زیست چطوریه؟واسم نمره صفر حساب میکنن یا اصلآ هرچی تو کنکور بزنم همون حساب میشه؟یعنی یکی که زیست رو بیست آورده و صددرصد میزنه میشه مثل من که اصلا تو زیست نمره ای ندارم و صددرصد زدم؟(صددرصد فقط واسه مثاله!)
      اگه اینطوری نیست چطوریه؟یکم توضیح میدی؟
      یه سوال دیگه
      یکی دیپلمش مال سال 80 هست که اون موقع معدل تاثیر نداشت.مثلا سوالات زیست هفتاد و پنج تاست.میاد پنجاه تاشو میزنه.یکی دیگم که تازه فارغ التحصیل شده و تاثیر معدل واسش بیست و پنج درصده و نمره زیستش بیست شده میاد و پنجاه تا رو میزنه مثل همون قبلی.این وسط اینطور که من برداشت کردم اون دیپلم سال 80 خیلی عقب میفته چون اونی که زیست بیست گرفته خودش بیست و پنج درصد همینطوری زده.یعنی این هفتاد و پنج تا سوال میشه هفتاد و پنج درصد.پنجاه تاشو زده میشه پنجاه درصد به اضافه نمره بیستش که 25 درصد تاثیر داره میشه 75 درصد!
      اما اونی که دیپلم سال 80 هستش با اینکه به اندازه اون یکی جواب داده درصدش میشه 66!
      من اینطوری برداشت کردم.اگه اشتباهه ممنون میشم منو روشن کنین
      ویرایش توسط afshin-afshin : 20 آذر 1394 در ساعت 22:05

15. Top | #15
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط afshin-afshin نمایش پست ها
      خب همین دیگه
      دروسی که واسم اعمال نمیشه مثل زیست چطوریه؟واسم نمره صفر حساب میکنن یا اصلآ هرچی تو کنکور بزنم همون حساب میشه؟یعنی یکی که زیست رو بیست آورده و صددرصد میزنه میشه مثل من که اصلا تو زیست نمره ای ندارم و صددرصد زدم؟(صددرصد فقط واسه مثاله!)
      اگه اینطوری نیست چطوریه؟یکم توضیح میدی؟
      برای درسایی که هیچ نمره ای ندارید مثل زیست براتون از 100 حساب میکنن . هرچند درصد بزنید همون رو میذارن توی کارنامه .کسی که معدلش 20 بوده و 100 زده با کسی که تاثیر معدل نداره و 100 زده یه مقدار تراز میگیره (به شرط منطقه یکسان)

There is enough light
      for one who wants to see

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن