نوشته اصلی توسط
Erfanpzshk
سلام خسته نباشین رفقای محکمو سرسخت خودم..دوتا سوال داشتم خواهش میکنم هرکی میخونه و اطلاع داره ج بده نتنها من دیدم این سوالذخیلی هاست ولی همونطور ک قبلا گفتم هیییییییچ سایتی بجز این سایت پاسخ گو نیس همشون ب فمر پول جیبشونن آخرسرم کلاه میذارن سر مردم خواهش میکنم سراغ سایتایی مث مکتبستان و کنکور آسان است نرین بچه ها فقط فایلای صوتی دکترکاوبانی مکتبستان بدرد میخورن نه جزوات و نه هیچیشون اشتباه منو نکنین اضافه پول خرج نکنین.
و اممممممما سوال!
1.تو تلوزیون و رادیو تبلیغ میکنن ک زبان انگلیسی سریع اومده! فامیلمون خریده ازش راضیه قشنگم انگلیسی میحرفه حتی.سوالم اینکه میشه این پکیجو تهیه کنمو بخونمو تست بزنم و زبان کنکور 95 100بزنم؟ خودمم سطحم درحد 60%هستش.
2.بهترین منبع برای عربی کنکور 95کدومه؟ ک هم تست خوبی داشته باشه هم درسنامه خوبی.سطحم تو عربی افتضاحه.آیا dvdهای استاد احمدی کنکور آسان است بدرد میخوره؟
داداشم خواهرم توروخدا ج بدین مرسی منتظرتونم
اونایی ک اطلاع دارن میدونن من متولد73هستم بعد دوری از درس ب این نتیجه رسیدم ک فقط موفقیتم تو این راهه خوشال میشم کمکم کنین ایشالا ب هدفم ینی دندون زنجان برسم تا عمر دارم براتون و برا مردمم خدمت کنم مرسی از مرامو معرفتی ک دارین