فرض کن سوار هواپیما شدی رفتی مسافرت مثلا صبح رفتی بعد 12 ساعت بازم صبحه.....
خب حالا چیکا میکنی تا خابت درست شع؟؟!!!!
فرض کن سوار هواپیما شدی رفتی مسافرت مثلا صبح رفتی بعد 12 ساعت بازم صبحه.....
خب حالا چیکا میکنی تا خابت درست شع؟؟!!!!
ونیز، پُر از توریستهایی ست که به کبوترهای ایتالیایی غذا میدهند ولی به کبوترهای شهرِ خودشان محل نمیگذارند.
«جزء از کل»، استیو تولتز. ترجمه پیمان خاکسار،نشر چشمه
حالا تغییر دادنش یه بحثه ، باز برگشتنش یه بحث دیگست....
من یادم نمیاد قبل از کنکوری شدن مشکل خواب داشته باشم! وقتی کنکوری شدم به خاطر استرس و گاهی شبا چند دقیقه بیشتر خوندن نسبت به شب قبل یواش یواش ساعت خوابم بهم خورد....
برا شما نمیدونم من علتش رو کشف کردم ، وقتی درس میخونم یا چیزی یاد میگیرم تا یه نیم ساعت یا یک ساعت ذهنم همچنان فعال میموند و به درس و مسئله فکر میکردم ، نه این که عمدا بخوام ، خود به خود ذهنم تو بک گراند درگیرش بود
روشی که من امتحان کردم و جواب گرفتم این بود ، اولین روز به همین روشی که دوستان گفتن تا 8 و 9 شب بیدار موندم و بعد راحت خوابم برد ، از فرداش ساعت 5 صبح بیدار میشدم و در طول روز هم نمیخوابیدم(البته اگه شما درحد نیم ساعت بخوابید مشکلی پیش نمیاد)
برای جلوگیری از بهم خوردن دوباره خواب(که اصولا راحت هم اتفاق میافته) بهترین کار اینه که ساعت خواب و بیداریتون ثابت باشه و در ضمن تایم های درس خوندنتون منظم باشه و آخر شب هم طمع نکنید که ده دقیقه بیشتر بخونید ، که همین ده دقیقه ها کار دست آدم میده
البته طمع درس در طول روز مستحبه
اما آخر شب....
![]()
سلم عزیز
یه سرچ بزن انجمنو!!!
چند تا راهکار!
1)خودتو سرگرم کن!اگه فعالیت بدنی داشته باشی خوابت تنظیم میشه!مثلا صبح که زود پاشی (8)تا ظهر اگه بری بیرون و فعالیت داشته باشی ظهر خسته ای یه چرت نیم ساعته میزنی و شب راحتی!
2)دکتر!با دارو تنظیم میکنن ولی زیاد جال نیست!
3)کم کم تنظیمش کن!هر روز یه ربع ساعتتو جلو بکش تا ساعت بیولوژیکی بدنت تنظیم شه!
4)تنبل نباش-خونه تاریک نباشه-شکمتو سنگین نکن-(توصیه های طب سنتی)
منم دقیقا مشکل تو رو داشتم با همون گزینه اول حل شد-هرچند دو روز از درس افتادم!!![]()
خلاف قوانین.
سلام خدمت کنکوری های عزیز 97 و 96 من خودم 96 هستم مشکلی که این روزا پیدا کردم دير از خواب پا شدن هام هست اگه ميشه يه چند تا توصیه و پیشنهاد بدین که خوابم رو تنظیم کنم کلا آدم خوش خوابی هستم. با تشکر
سلام بهترین الارمی که تا حالا داشتم این اپ اندرویده که لقب اعصاب خردکن ترین الارمو داره
امکانات زیادی داره مثلا میتونید از یه جایی مثه دستشویی عکس بگیرید وتا مجددا نرید دستشویی و عکس بگیرید الارم خاموش نمیشه
و یا بارکد یه چیزیو مثلا پنیر تو یخچالو اسکن میکنید و تا وقتی مجددا همون بارکد اسکن نشه هم الارم خاموش نمیشه
و به نوعی هوشمنده و اجازه لغو زنگ هشدار رو از یک ساعت قبل نمیده و اجازه نمیده در هنگام زنگ خوردن گوشیو خاموش و یا اپ رو لغو نصب کنید
دانلود Alarmy (Sleep If U Can) - Pro 23.5 - آلارم عالی اندروید
اگه خوشتون اومد دعام کنید کنکورو خوب بدم مرسی![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)