خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 45
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

Red face جنگنده های f-15 و f-16 و f-18 در تیررس سامانه‌ ارتقا یافته s-300 ایران خواهند بود

نشنال اینترست؛

جنگنده های F-15 و F-16 و F-18 در تیررس سامانه‌ ارتقا یافته S-300 ایران خواهند بود / نزدیک شدن به S-300 خطرناک است
      نشریه آمریکایی در گزارشی نوشت: دریافت نسخه جدید S-300 تازه شروع کار است و ایران با رفع تحریم ها و افزایش دسترسی به بازارهای جهانی ، به نوین سازی نظامی مبادرت می‌نماید

نشریه
      «نشنال اینترست» در گزارشی نوشت: روسیه ارسال سامانه دفاع موشکی «اس 300 آلماز آنتی» را به ایران آغاز کرده و این کشور نسخه ارتقا یافته این سامانه موسوم به » S-300PMU-2 Favorite « را دریافت می‌کند.

بر اساس این گزارش، اس 300 ام پی یو 2 بردی بیش از 120 مایل داشته و اهداف تا سقف پرواز 100 هزار پایی را شکار می‌کند. این سامانه می‌تواند همزمان چندین هدف را نشانه گیری کند.

یک مقام ارشد نیروی دریایی آمریکا در این زمینه گفته است که این نوع سامانه اس 300 تهدید کشنده‌ای علیه هر هدفی جز جنگنده‌های پیشرفته رادار گریز است.

این سامانه موشکی تغییر دهنده شرایط علیه تمامی
      جنگنده‌های نسل چهارم چون F-15 و F-16 و F-18 است.
      در واقع این سامانه بسان جانوری است که شما نمی‌توانید نزدیک آن شوید.

به نوشته این نشریه آمریکایی تنها جنگنده‌های « F-22 « و » F-35 « و بمب‌افکن « B-2 « قادر به عملیات در مناطق تحت پوشش این سامانه دفاع موشکی هستند. البته متحرک بودن سامانه S-300 وضعیت را بغرنج تر می‌کند.

از دیدگاه این نشریه، دریافت نسخه جدید S-300 تازه شروع کار است و با رفع تحریم‌ها و افزایش دسترسی ایران به بازارهای جهانی، این کشور احتمالا به نوین سازی ارتش خود خواهد پرداخت.البته شاید با رفع تحریم‌ها نیز سخت افزارهای غربی دور از دسترس ایران باشند و آنگاه این کشور متکی بر مسکو و پکن می‌ماند با این لحاظ که ایران بیشتر متمایل به سخت افزارهای ساخت روسیه است.

نشنال اینترست در خاتمه از احتمال خرید جت‌های جنگنده » Su-30M2 « که در خدمت نیروی هوایی روسیه نیز می‌باشد، خبر داد و نوشت: ایران اینک تعدادی جنگنده F-14 و MIG 29 و فانتوم و F-5 و جنگنده چینی F-6 و F-7 که نمونه‌ای از MIG 19 و MIG 21 است، در اختیار دارد.

در همین رابط «ولادیمیر کوژین» مشاور رییس‌جمهور روسیه در امور همکاری نظامی و فنی به روزنامه روسی «ایزوستیا» گفت :
      قراردادهای نظامی روسیه با ایران احتمالا به ارزش چندین میلیارد دلار باشد و تهران تا حد خیلی زیادی به خرید تجهیزات نظامی روسیه تمایل دارد.

کوژین تاکید کرد:
      « تمایل طرف ایرانی بسیار بالاست. آنها واقعا نیاز دارند تقریبا تمامی نیروهای خود را به روز رسانی کنند.با در نظر گرفتن این مطلب که ایران کشوری بزرگ با نیروهای مسلح بزرگ است، به طور قطع، قرارداد بسیار بزرگی منعقد خواهد شد که چندین میلیارد ارزش دارد »

مشاور «ولادیمیر پوتین» رییس‌جمهور روسیه تاکید کرد :
      وقتی تحریم‌های ایران لغو شود ، همکاری فنی ـ نظامی روسیه و ایران شاهد «تحول جدی» خواهد شد
      ویرایش توسط saj8jad : 18 آذر 1394 در ساعت 13:06 دلیل: مرتب کردن

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      امیدوارم فکری جدی برای نیروی هوایی بشه و بقیه زمینه ها هم در حد نیاز خریداری صورت بگیره
      و هم چنین امیدوارم اگه قراره سوخو 30 خریداری بشه نمونه m2 نباشه

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اینجاست که برداشته شدن تحریم ها بدردمون میخوره
      ...

4. Top | #4
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      مطلب جالبی بود ... بنظرم نگرانی اصلیشون بخاطر هزینه بر بودن هر گونه عملیاته .. نه اینکه این سامانه رو نشه از کار انداخت ! یه مطلبی جایی خونده بودم ، نوشته بود : قبل از انجام هر عملیات یه امکان سنجیم میکنن ، ببینن بصرفست از نظر اقتصادی یا خیر

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      تو خونه 24 ساعت bbc و این اخبار کانال 6 و یورونیوز و اخبار 21 و ناشنوایان و .... روشنه

انجمنم که میایم سجاد جاشون پُر کرده: دی

عاشقتم همتتم سجاد
      The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فقط هوایی و ضد هوایی...
      واقعا ضعیفیم...یعنی از پاکستانم ضعیفتریم...
      دریایی خیلی قوی هستیم تو منطقه...زمینی قوی هستیم اما هوایی...
      خلبانامون بهترین خلبانای دنیا هستن اما امکانات نداریم...
      خدا نکنه جنگ شه اما بالا بودن توان نظامی خیلی کمک کنندست و یه جورایی غرور ملی رو میبره بالا...
      دیگه کشوری مثل عربستان نمیگه 4-6ساعته کل آسمان ایران برای ماست که شاید تا حدود زیادی این حرف درست هم باشه, با توجه به هواپیماها و هلیکوپترهای فوق پیشرفتشون که حتی طبق این گزارش از سامانه ارتقا یافته s300 هم میتونن فرار کنن و نیروی هوایی ضعیف ما آره شاید تو 24 ساعت آسمان ایرانو تسخیر کنن...
      به خاطر همین میگم فقط هوایی...

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      عملکرد نیروی هوایی عربستان از صدقه سری اون بودجه نظامی زیادش شاید قوی باشه....
      ولی اینو فراموش نکنیم که کشوری که فقط پول خرج می کنه و خرید میکنه واز لحاظ تکنولوژیکی حتی توانای مهندسی معکوس رو هم نداره که بیاد اون تجهیزات رو بومی سازی کنه هیچ افتخاری رو نمی تونه با خودش یدک بکشه و اصلا نمی تونه مستقل و آزاد عمل کنه......

در واقع اون فروشنده تجهیزات هستش که داره این کشور رو کنترل می کنه و بی شک از اون تجهیزات فقط با اجازه اون کشور صادر کننده، می تونه استفاده کنه....

یعنی اصلا نمیشه تصورش رو هم کرد که مثلا عربستان بخواد از تجهیزات نظامی آمریکاییش واسه جنگ با اسراییل استفاده کنه.....

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      منم به شدت نگران نیروی هوایی و پدافندیمون بودم و هستم ...

ان شاء الله بتونیم نیروی هوایی مون رو هم تا حدی تقویت کنیم ...

وضعمون از لحاظ امکانات تو این زمینه جالب نیست

و در نهایت سجاد جون متشکریم
      ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق

نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .

و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت

تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سجــــاد عزیز روس ها مدل V4 ب ایران تحویل دادن نـــــــــــــــــــه mp2!!

ک شرط تحویل گرفتن این مدل از طرف ایران دریافت کردن سامانه کوتاه برد بسیار کار آمد پانتسیر هس!

ک این ترکیب این دو خوب هستش!

فقط ی ایرادی هس اینه ک عیــــــــــــــن این سامانه ب مصر فروخته شده!!!!!!!!!!

منبع هم پارسی زبان بود از ی روس نقل میکرد!
      من میتوانم

چون سرشار از انرژی هستم

به خدا توکل دارم، خودم را باور دارم

متمرکز و آرامم ...

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Reza76 نمایش پست ها
      سجــــاد عزیز روس ها مدل V4 ب ایران تحویل دادن نـــــــــــــــــــه mp2!!

ک شرط تحویل گرفتن این مدل از طرف ایران دریافت کردن سامانه کوتاه برد بسیار کار آمد پانتسیر هس!

ک این ترکیب این دو خوب هستش!

فقط ی ایرادی هس اینه ک عیــــــــــــــن این سامانه ب مصر فروخته شده!!!!!!!!!!

منبع هم پارسی زبان بود از ی روس نقل میکرد!
      والا داداشی در مورد اینکه ایران با روس ها بر سر کدوم ورژن S-300 به توافق رسیدن رسانه ها اخبار ضد و نقیض زیادی منتشر میکنن اما در سال 2007 ایران با روس ها سر S-300 PMU-2 به توافق رسیده بودند که مدودف رئیس جمهور وقت روسیه نامردی کرد زد زیر قرارداد

اما جدیداً گفته میشه که در سفر آخری که وزیر دفاع در
      ماه اوت 2015 به مسکو داشته قرار داد جدیدی بین طرفین به ارزش 900 میلیون دلار امضاء شده که قرار شده روس ها 4 گردان آخرین مدل ارتقا یافته (S-300 V-4 (Anti-2500 رو به تهران بفرستند

آخرین ورژن سامانه
      Anti-2500 که S-300 V-4 نام داره 400 کیلومتر برد مفید داره ، از لحاظ پوشش راداری واقعاً عالیه ولی خب امیدوارم توانایی درگیری با جنگنده های نسل 5 رو داشته باشه

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها
      والا داداشی در مورد اینکه ایران با روس ها بر سر کدوم ورژن S-300 به توافق رسیدن رسانه ها اخبار ضد و نقیض زیادی منتشر میکنن اما در سال 2007 ایران با روس ها سر S-300 PMU-2 به توافق رسیده بودند که مدودف رئیس جمهور وقت روسیه نامردی کرد زد زیر قرارداد

ماه اوت 2015 به مسکو داشته قرار داد جدیدی بین طرفین به ارزش 900 میلیون دلار امضاء شده که قرار شده روس ها 4 گردان آخرین مدل ارتقا یافته (S-300 V-4 (Anti-2500 رو به تهران بفرستند

آخرین ورژن سامانه
      Anti-2500 که S-300 V-4 نام داره 400 کیلومتر برد مفید داره ، از لحاظ پوشش راداری واقعاً عالیه ولی خب امیدوارم توانایی درگیری با جنگنده های نسل 5 رو داشته باشه
      توان مقابله با f22 , f35 رو نداره

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط a.z.s نمایش پست ها
      توان مقابله با f22 , f35 رو نداره
      F-35 هنوز عملیاتی نشده

اما لامصب
      F-22 Raptor که جنگنده نسل 5 هستش و جزء بهترین جنگنده های دنیاست عملیاتیه و آمریکا بیش از 200 فروندش رو در اختیار داره

شاید رادارهای
      S-300 V-4 به تنهایی توانایی کشف F-22 Raptor آمریکا رو نداشته باشه ولی من شرط می بندم سیستم ها و شبکه راداری یکپارچه پدافند دفاعیمون به راحتی میتونه جنگنده رادارگریز F-22 Raptor و بمب افکن B-2 که آمریکایی ها خیلی بهش دل خوش کردن رو تور و منهدم کنه

الان ما داریم یک سیستم پیشرفته موشکی با نام
      « باور 373 » که سطوح مختلف رو پوشش میده و برد مناسبی داره رو میسازیم ، قطعاً از اطلاعات بسیار پیشرفته پهپاد RQ-170 آمریکایی در ساخت سامانه باور 373 استفاده شده ...

13. Top | #13

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نشنال اینرتست نوشت: براساس گفته های یک مقام ارشد کرملین، روسیه روند انتقال سیستم دفاع موشکی قدرتمند آلماز-آنتی اس-300 به ایران را آغاز کرده است. ایرانی ها نسخه پیشرفته این تسلیحات موسوم به «اس-300 پی ام یو-2» را تحویل خواهند گرفت. ولادیمیر کوژین، مشاور رئیس جمهور در امور همکاری های نظامی-فنی به خبرگزاری تاس می گوید: «این قرارداد اجرایی شده است و آنها کارشان را شروع کرده اند.»

اظهارات کوژین گفته های چند وقت پیش مهدی سنایی، سفیر ایران در روسیه را مبنی بر این که تهران اولین محموله از سکوی پرتاب کننده اس-300 را تحویل گرفته، تایید می کند. اس-300 پی ام یو-2 بردی معادل 120 مایل دارد و اهدافی را در ارتفاع 100 هزار پا مورد حمله قرار می دهد. این سیستم می تواند همزمان چند هدف را مورد اصابت قرار دهد. هر دو نسخه این سامانه به شدت به ایران در حفاظت از خودش در مقابل حملات هوایی کمک می کند.

یکی از مقامات ارشد ایالات متحده اوایل امسال به من گفت که اس-300 تهدیدی مرگبار برای همه جنگنده ها و بمب افکن ها به جز انواع پیشرفته آن است. «این سامانه بازی را برای تمام جنگنده های اف-15، اف-16 و اف-18 تغییر می دهد. این سامانه همانند جانوری است که شما نمی خواهید به آن نزدیک شوید.»

تنها جنگنده های اف-22 رپتور و اف-35 محصول لاکهید مارتین و بمب افکن بی-2 از شرکت نورثروپ گرومن، قادر به عملیات در محدوده مورد حفاظت این تسلیحات هستند. اما حتی این جنگنده ها هم در صورتی که تعداد زیادی از این سامانه در جایی مستقر شده باشند، با مشکل دچار می شوند.

میزان دقیق و مکان استقرار اس-300 می تواند تفاوت قابل ملاحظه ای داشته باشد. مشکل این است که سامانه اس-300 متحرک است و در یک لحظه می تواند موقعیتش را تغییر دهد. یک مقام ارشد نیروی هوایی که تجربه زیادی در این زمینه دارد، می گوید: «اگر آنها وجب به وجب خاک یک کشور را پوشش بدهند، در آن صورت چالشی واقعی خواهند بود.» البته تعداد دقیق اس-300 که ایران می خواهد بخرد، مشخص نیست.

همچنین اس-300 تنها آغاز کار است. همزمان با کاهش تحریم های ایران و افزایش دسترسی این کشور به بازار جهانی، تهران تمایل دارد تا توان نیروی نظامی اش را تقویت کند. تنها عامل محدود کننده در این رابطه قیمت نفت است.

کوژین به تاس می گوید: «من فکر می کنم وقتی تمام محدودیت ها و تحریم ها رفع شود، پیشرفتی جدی در زمینه حوزه همکاری های نظامی-فنی صورت خواهد گرفت و ما امیدواریم که در آینده پروژه های بسیار بزرگی داشته باشیم. منافع ایرانی ها بسیار وسیع است. آنها نیاز جدی به ارتقای کل نیروهای مسلحشان دارند. وقتی صحبت از کشوری بزرگ با نیروهای مسلح بزرگ می شود، البته که نیاز به قراردادهای بزرگ با ارزش میلیاردی است.»

پس از لغو تحریم ها و عدم امکان دسترسی ایران به تسلیحات غربی، این کشور فقط مسکو و پکن را در اختیار دارد. اما به نظر می رسد ایران تمایل بیشتری به تسلیحات روسی دارد. علاوه بر این ایران در چند ماه اخیر خواستار خرید سوخو سو-30 هم بوده است، ولی تعداد آن مشخص نیست. سردار حسین دهقان، وزیر دفاع ایران در مصاحبه با المیادین گفته بود: «ما درحال رایزنی بر سر خرید جنگنده های سوخو هستیم.»

این امری بسیار محتمل است که ایران تمایل داشته باشد مدل های پیشرفته سوخو سو-30 اس ام که شباهت زیادی به نمونه های در اختیار هند، مالزی، الجزایر و روسیه است، داشته باشد. با این حال ممکن است که ایران بخواهد به دنبال خرید سوخو سو-30 ام 2 که در اختیار خود ارتش روسیه است و قیمت کمتری هم دارد و خرید آن با شرایط اقتصادی ایران هماهنگ است، برود.

پیشرفته ترین جنگنده ای که ایران هم اکنون در اختیار دارد اف-14 تام کت و میگ-29 است. بقیه زرادخانه ایران را فانتوم اف-4، اف-5 های بازسازی شده و اف-6 و اف-7 چینی تشکیل می دهند و تعداد کمی هم میگ-19 و میگ-21 هم شامل اسکادران هوایی ایران می شوند.
      *دیپلماسی ایرانی

Sent from my K019 using Tapatalk

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8mit8 نمایش پست ها
      والا داداشی در مورد اینکه ایران با روس ها بر سر کدوم ورژن s-300 به توافق رسیدن رسانه ها اخبار ضد و نقیض زیادی منتشر میکنن اما در سال 2007 ایران با روس ها سر s-300 pmu-2 به توافق رسیده بودند که مدودف رئیس جمهور وقت روسیه نامردی کرد زد زیر قرارداد

ماه اوت 2015 به مسکو داشته قرار داد جدیدی بین طرفین به ارزش 900 میلیون دلار امضاء شده که قرار شده روس ها 4 گردان آخرین مدل ارتقا یافته (s-300 v-4 (anti-2500 رو به تهران بفرستند

آخرین ورژن سامانه
      anti-2500 که s-300 v-4 نام داره 400 کیلومتر برد مفید داره ، از لحاظ پوشش راداری واقعاً عالیه ولی خب امیدوارم توانایی درگیری با جنگنده های نسل 5 رو داشته باشه
      بله اخبار ضد و نقیض هس، شکی نیس

آنتی 2500 هم سامانه ی بدی نیس ولی خوب s-300 pmu-2 ی چیز دیگس ب خصوص رادار این سامانه ک بسیار شبیه ب رادار s-400 هست

البته ناگفته نماند برد موشک های آنتی دو برابر pmu-2 هس

بحر حال هر کدوم از اینا مزایا و معایب خودشونو دارن و تنــها ترس بنده از خرید این مدل اینه ب مصر فروخته شده و رابطه ی خوب مصر با غرب و بخصوص عربستان ب کسی پوشییده نیس
      من میتوانم

چون سرشار از انرژی هستم

به خدا توکل دارم، خودم را باور دارم

متمرکز و آرامم ...

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها
      F-35 هنوز عملیاتی نشده

اما لامصب
      F-22 Raptor که جنگنده نسل 5 هستش و جزء بهترین جنگنده های دنیاست عملیاتیه و آمریکا بیش از 200 فروندش رو در اختیار داره

شاید رادارهای
      S-300 V-4 به تنهایی توانایی کشف F-22 Raptor آمریکا رو نداشته باشه ولی من شرط می بندم سیستم ها و شبکه راداری یکپارچه پدافند دفاعیمون به راحتی میتونه جنگنده رادارگریز F-22 Raptor و بمب افکن B-2 که آمریکایی ها خیلی بهش دل خوش کردن رو تور و منهدم کنه

الان ما داریم یک سیستم پیشرفته موشکی با نام
      « باور 373 » که سطوح مختلف رو پوشش میده و برد مناسبی داره رو میسازیم ، قطعاً از اطلاعات بسیار پیشرفته پهپاد RQ-170 آمریکایی در ساخت سامانه باور 373 استفاده شده ...

درسته f35 فعلا مونده تا عملیاتی بشه
      بنظرم جلوی f22 رو هم تا حدودی بتونن بگیرن
      آمریکا 187 تا f22 داره که فکر کنم یک مورد سقوط کرده رو هم شامل میشه

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن