خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 45
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط gign نمایش پست ها
      درسته f35 فعلا مونده تا عملیاتی بشه
      بنظرم جلوی f22 رو هم تا حدودی بتونن بگیرن
      آمریکا 187 تا f22 داره که فکر کنم یک مورد سقوط کرده رو هم شامل میشه
      آره حتی می تونیم با F-22 ها هم مقابله کنیم
      یه جا خوندم آمریکا حدود 200 تا F-22 Raptor تولید کرده که اگه اشتباه نکنم حدود 5 6 تاشون هم دچار مشکل شدن و سقوط کردند

الان میگردم ببینم اون مطلبی که گفتم پیدا میکنم

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8mit8 نمایش پست ها
      f-35 هنوز عملیاتی نشده

اما لامصب
      f-22 raptor که جنگنده نسل 5 هستش و جزء بهترین جنگنده های دنیاست عملیاتیه و آمریکا بیش از 200 فروندش رو در اختیار داره

شاید رادارهای
      s-300 v-4 به تنهایی توانایی کشف f-22 raptor آمریکا رو نداشته باشه ولی من شرط می بندم سیستم ها و شبکه راداری یکپارچه پدافند دفاعیمون به راحتی میتونه جنگنده رادارگریز f-22 raptor و بمب افکن b-2 که آمریکایی ها خیلی بهش دل خوش کردن رو تور و منهدم کنه

الان ما داریم یک سیستم پیشرفته موشکی با نام
      « باور 373 » که سطوح مختلف رو پوشش میده و برد مناسبی داره رو میسازیم ، قطعاً از اطلاعات بسیار پیشرفته پهپاد rq-170 آمریکایی در ساخت سامانه باور 373 استفاده شده ...

داداشم شرکت سوخو سطح مقطع پاکفا رو بین 0.005 تا 0.0005 اعلام کردن ک این عدد مسلما برای f-22 پایین تر میآد ک متاسفانه همگی مدلهای اس 300 با این سطح مقطع مشکل دارن
      البته راهکهاری هس ک بسیار هزینه بر خواهد بود و هر کشوری توانایی انجام رو نداره
      من میتوانم

چون سرشار از انرژی هستم

به خدا توکل دارم، خودم را باور دارم

متمرکز و آرامم ...

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها
      آره حتی می تونیم با F-22 ها هم مقابله کنیم
      یه جا خوندم آمریکا حدود 200 تا F-22 Raptor تولید کرده که اگه اشتباه نکنم حدود 5 6 تاشون هم دچار مشکل شدن و سقوط کردند

الان میگردم ببینم اون مطلبی که گفتم پیدا میکنم
      یک سقوط داشته تا جایی که میدونم
      و مشکل تنفس خلبان ها در ارتفاع بالا و سرگیجه گرفتن بعد از پرواز که ظاهرا هنوز هم کاملا حل نشده

4. Top | #19
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

جنگده فوق پیشرفته « F22 Raptor » در تور پدافندی ایران

سال 2005 اولین جنگنده نسل پنجم ایالات متحده آمریکا به خدمت گرفته شد. جنگنده‌ای که با تبلیغات سر سام آور سازندگانش لقب قدرتمندترین هواپیمای جنگی دنیا را تصاحب کرد. حال آنکه این تبلیغات با واقعیت فاصله‌ای طولانی داشت
      روز هفتم سپتامبر 1997 برای نيروی هوايی ايالات متحده آمريكا يک روز مهم و سرنوشت ساز بود. در اين روز يكی از پيشرفته‌ترين جنگنده‌های اين نيرو كه F22 Raptor نام گرفته بود براي آموزش نيروها و آزمايش در پايگاه هوايی نيلز در ايالت نوادا تحويل نيروی هوايی آمريكا شد.

موقعيت پايگاه هوايي نيلز در نوادا

تبليغات فراوان باعث شد صادرات اين محصول به دليل بالا بودن تکنولوژی‌های بکار رفته در آن ممنوع اعلام شود. اف 22 توانست با لابی شرکت سازنده و ايالات متحده آمريکا نام خود را به عنوان برترين جنگنده دنيا از نسل پنجم به ثبت برساند.

ابتدا قابلیت‌های این جنگنده را بررسی می‌کنیم. F22 Raptor محصول کمپانی لاکهید مارتین است. این هواپیما می‌تواند با سرعتی معادل 2410 کیلومتر بر ساعت در شعاع 759 کیلومتری عملیات انجام دهد.

(لازم به ذکر است سرعت هواپیماهای اف 14 نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایران نیز 2485 کیلومتر بر ساعت بوده و شعاع عملیانی آن 1000 کیلومتر است.) رپتور توانايی حمل موشك‌های ليزری و موشك‌های هدايت شونده راداری را دارد و همچنين می‌تواند موشك‌های هوا به زمين را نيز حمل كند. رادار اين هواپيمای رادار گريز نيز می‌تواند از فاصله 400 كيلومتری متوجه هر حمله‌ای بشود.

تمام ويژگی‌های اين جنگنده، آن را به برگ برنده‌ای برای انجام عمليات نظامی موفقيت آميز برای کشورهای ديگر از جمله جمهوری اسلامی ايران تبديل کرده بود. به همين علت تعدادی اف 22 رپتور در يكی از كشورهای حاشيه خليج فارس مستقر شدند.

نمای کلی F-22 Raptor

F-22 یک "جنگنده رادار گریز" چند منظوره برای حمله به اهداف زمینی و رهگیری اهداف هوایی است. اما این جنگنده به ظاهر قدرتمند هنوز از گرد راه نرسیده چندیدن سانحه را تجربه کرده است. تاکنون 195 فروند از هواپیمای F22 ساخته شده و بیش از ده‌ها سانحه و حادثه برای آن اتفاق افتاده است.

اگرچه پنتاگون تمام توان خود را برای سرپوش گذاشتن بر نقایص F22 به کار بسته و بسیاری از مشکلات و حوادث مرتبط با این پرنده در سکوت خبری مانده اما برخی از سوانح اف 22 علیرغم تلاش آمریکا سر و صدای زیادی در رسانه‌ها به پا کرده است.

ــ اولین سانحه این پرنده در سال در سال 1992 اتفاق افتاد که در آن مدل اولیه F22 که YF22 نام داشت بر فراز آسمان کالیفرنیا دچار نقص در سیستم کنترل شد و سقوط کرد.

ــ سقوط بعدی اف 22 در سال 2004 اتفاق افتاد. در این سانحه موتور هواپیما در حین پرواز خاموش شد و پرنده سقوط کرد. البته خلبان توانست از این سانحه جان سالم به در ببرد.

ــ ساعت 10 صبح 25 ماه میلادی مارس 2009 فاکس نیوز اعلام کرد سومین هواپیمای اف 22 در نزدیکی پایگاه هوایی ادوارد ایالات متحده سقوط کرده و خلبان 49 ساله آن کشته شده است. تغییر ناگهانی فشار، علت این سانحه اعلام شد.

ــ شانزدهم نوامبر 2010 سی ان ان گزارش داد اف 22 دچار سانحه‌ای عجیب شده و در آلاسکا سقوط کرده است. این سقوط نقطه عطفی در تاریخ تولید اف 22 محسوب شد. علت این سانحه هیچگاه به طور دقیق اعلام نشد. اما علت اصلی نقص در سیستم خنک کننده موتور بود که باعث بالا رفتن دمای موتور شد و پس از انفجار موتور، هواپیما سقوط کرد و سرنشین آن نیز که از خلبانان سرشناس نیروی هوایی آمریکا بود کشته شد.

محل سقوط F-22 در آلاسکا

لاشه هواپیمای F-22 پس از سقوط

یکی دیگر از عوامل دخیل در این سانحه نقص در سیستم تامین اکسیژن خلبان بود که پروژه اف 22 را با چالش جدید رو به رو کرد.

ــ سانحه بعدي اف 22 در سال 15 نوامبر 2012 در پایگاه هوایی تیندال واقع در فلوریدا رخ داد. علت این سانحه هرگز اعلام نشده اما خلبان آن توانست از هواپیما خارج شود و زنده بماند.

ــ تازه‌ترين سانحه F-22 Raptor در سال 2013 اتفاق افتاد كه در آن، اين هواپيما به علت نامعلوم پس از پرواز در شمال اردن سقوط كرد. البته گفته شد اين پرنده توسط سامانه‌های پدافندی S300 و S400 سوريه سرنگون شده است كه مقامات سوری آن را تاييد يا تكذيب نكردند.

F-22 جنگنده ای که سرنشین خود را به کام مرگ می کشد ؛

یکی دیگر از نقایص مهم در F-22 که پس سانحه شانزدهم نوامبر به آن پی برده شد و مسکوت ماند نقص در سیستم تامین اکسیژن سرنشین هواپیماست. حتما می‌دانيد که این سیستم برای هواپیماهای جنگنده که در ارتفاع بالا و با سرعت زیاد حرکت می‌کنند یک سامانه حیاتی محسوب می‌شود.

این نقص وقتی بیشتر آشکار شد که بسیاری از خلبانان اف 22 عنوان کردند پس از پرواز با این جنگنده دچار سرگیجه می‌شوند و تا مدتی بعد از پرواز احساس خستگی و کسالت می‌کنند.

F-22 Raptor با مشکل تأمین اکسیژن خلبان در ارتفاع بالا رو به رو است

بالاخره شرکت لاکهید مارتین که سازنده این هواپیما محسوب می‌شود تحت تاثیر فشارهای رسانه‌ای این نقص را پذیرفت و عنوان کرد این نقص به زودی بر طرف خواهد شد. البته تا سال 2013 وجود این مشکل در بسیاری از اف 22 های تولیدی لاکهید مارتین گزارش شده است.

F-22 Raptor یک « رادار گریز » در تور پدافندی ایران ؛

سانحه F-22 بر فراز آسمان اردن باعث شد تا شركت سازنده وحشت زده شود.
      چرا كه طبق برخي شواهد اين پرنده توسط نيروي پدافندی سوريه مورد هدف قرار گرفته بود. سرنگونی اين هواپيما تمام قابليت‌های رادار گريزی آن را زير سوال برد. اما نكته مهم در سرنگونی رپتور بر فراز آسمان اردن اين بود كه سامانه منهدم كننده اين پرنده يعنی S300 در داخل جمهوری اسلامی ايران بومی سازی شده و اين امر نگرانی لاكهيد مارتين را از هدف قرار گرفتن محصول خود توسط سامانه‌های پدافندی كشورمان دو چندان كرد.

اما سامانه‌های پدافندی تنها راه ايران برای مقابله با جنگنده اف 22 نيست و پتانسیل‌های بسيار پيشرفته جمهوری اسلامی ايران در جنگ الكترونيك نيز راهی ديگر براي به دام انداختن F-22 Raptor است.

بگذارید کمی به عقب بازگردیم.
      تقریبا دو سال پیش بود که یکی از محصولات رادار گریز شرکت لاکهید مارتین با نام RQ-170 که یک هواپیمای بدون سرنشین محسوب می‌شد به کمک سامانه‌های جنگ الکترونیک به دست نیروهای پدافندی ایران افتاد.

هواپیمای بدون سرنشین و فوق پیشرفته RQ-170 در دست نیروی هوافضا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

به اعتراف بسیاری از کارشناسان نظامی جهان با به دست گرفتن این پهپاد فوق پیشرفته توسط ایران باید با بسیاری از قابلیت‌های فوق سری پروژه‌های نظامی آمریکا خداحافظی کرد. چرا که بسیاری از این تکنولوژی‌ها در RQ-170 خودنمایی کرده بود.

یکی از قابلیت‌هایی که در محصول بدون سرنشین لاکهید مارتین و F-22 مشترک است قابلیت رادار گریزی این دو هواپیما است.

چندیدن تن از کارشناسان نظامی آمریکایی هم تا کنون به این شباهت اعتراف کرده‌اند و اذعان داشته‌اند قابلیت رادار گریزی اف 22 دیگر در آسمان ایران کاربردی نخواهد داشت چرا که با به دست گرفتن F-22 تکنولوژی رادار گریزی آن نیز فاش شده و جنس مواد به کار رفته در بدنه آن لو رفته و راهکارهای مقابله با آن اندیشیده شده است.

اعتراف پايگاه هاي آمريكايي به شباهت F-22 Raptor و RQ-170

بدین ترتیب جنگنده ای که بیش از 66 میلیارد دلار صرف ساخت آن شده و قرار بود به عنوان تهدیدی برای جلوگیری از پیشرفت ملت ایران استفاده شود توسط دانش بومی کشور به فرصتی برای پیشرفت مبدل گشت.

حال این آمریکایی ها هستند که باید بدانند هواپیمای فوق پیشرفته و رادار گریز F-22 Raptor برای نیروهای پدافندی ایران یک جنگنده شناخته شده است و این کشور ناگزیر است تا به پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران اعتراف کند.

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها
      والا داداشی در مورد اینکه ایران با روس ها بر سر کدوم ورژن S-300 به توافق رسیدن رسانه ها اخبار ضد و نقیض زیادی منتشر میکنن اما در سال 2007 ایران با روس ها سر S-300 PMU-2 به توافق رسیده بودند که مدودف رئیس جمهور وقت روسیه نامردی کرد زد زیر قرارداد

نامردی نکرد...ایران تحریم های نظامیش شدیدتر شد و روسیه هم به علت تحریم بودن ایران این سامانرو نداد...
      شورای امنیت اینطوری که تو ایران میگن کشک بادمجون نیست...خیلی قدرتمنده...
      الانم چون تحریما برداشته شده میده, باز تحریم بشیم خدای نکرده یه گلوله ام بهمون نمیده...

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها
      نامردی نکرد...ایران تحریم های نظامیش شدیدتر شد و روسیه هم به علت تحریم بودن ایران این سامانرو نداد...
      شورای امنیت اینطوری که تو ایران میگن کشک بادمجون نیست...خیلی قدرتمنده...
      الانم چون تحریما برداشته شده میده, باز تحریم بشیم خدای نکرده یه گلوله ام بهمون نمیده...
      نا مردی کرد چون قطعنامه در مورد سامانه دفاعی نبود
      همین الانشم تحریم برداشته نشده که دارن سامانه ر وتحویل میدن
      ایران شکایت کرده بود روسیه محکوم شده بود که فکر کنم دو میلیارد دلار خسارت بده
      اونا گفتن شکایتتو پس بگیر تا بهت s300بدیم

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط a.z.s نمایش پست ها
      نا مردی کرد چون قطعنامه در مورد سامانه دفاعی نبود
      همین الانشم تحریم برداشته نشده که دارن سامانه ر وتحویل میدن
      ایران شکایت کرده بود روسیه محکوم شده بود که فکر کنم دو میلیارد دلار خسارت بده
      اونا گفتن شکایتتو پس بگیر تا بهت s300بدیم
      ازین خبرا نیست عزیز من...
      1-ایران تحریم کامل نظامی بود...دفاعی هم جزو همین تحریم ها محسوب میشه...
      2-تو برجام قید شده ایران میتونه سلاح های رو خرید و فروش کنه که ارتباطی به حمل کلاهک هسته ای ندارن...تازه اونایی که مرتبط هستن باز ربطی به توافق نداره...
      3-ایران تا قبل توافق اصلا تو جامعه جهانی هیچ حقی نداشت...
      بگرد لینک خبرو از شبکه های معتبر خبر رسانی پیدا کن, فقط به اخبار ایران دل نبند...

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ایران باید توی دهه ی هفتاد نیروی هواییش رو تقویت می کرد که نکرد
      الان هم نباید این فرصت رو از دست بده و تا جایی که می تونه نهاجا رو تقویت کنه
      و در کنارش به نیروی زمینی و هوانیروز هم نیم نگاهی داشته باشه

9. Top | #24
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط gign نمایش پست ها
      ایران باید توی دهه ی هفتاد نیروی هواییش رو تقویت می کرد که نکرد
      الان هم نباید این فرصت رو از دست بده و تا جایی که می تونه نهاجا رو تقویت کنه
      و در کنارش به نیروی زمینی و هوانیروز هم نیم نگاهی داشته باشه

الان کل دنیا میگن که نیروی هوایی ما خیلی ضعیفه...ولی بنظر من که اصلا هم اینطور نیست....من به جرات میتونم بگم حتی 1 هزرم درصد از قدرت نظامیایران رو نمیدونیم....چون اگه یه چیزی نداشت الان هزار بار ایران رو با خاک یکسان کرده بودن...میدونن زیادتر از حد داریم....میترسن...مطمن باشین که اینطوره....مطمن باشین...
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      الان کل دنیا میگن که نیروی هوایی ما خیلی ضعیفه...ولی بنظر من که اصلا هم اینطور نیست....من به جرات میتونم بگم حتی 1 هزرم درصد از قدرت نظامیایران رو نمیدونیم....چون اگه یه چیزی نداشت الان هزار بار ایران رو با خاک یکسان کرده بودن...میدونن زیادتر از حد داریم....میترسن...مطمن باشین که اینطوره....مطمن باشین...
      اولا که ساخت جنگنده خیلی پیچیده است و مطمئنا فعلا جنگنده ای که در سطحی باشه که نیاز به مخفی کردنش باشه نساختیم
      وداشته هامون هم قدیمین
      دوما جنگنده بایدحداقل چند صد ساعت پرواز کنه ازمایش بشه تا عملیاتی بشه و چیزی نیست که بشه قایمش کرد

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      زمانی داریم از قدرت و پدافندهای هوایی مینازیم که با پنبه سر میبرن
      ایران از طرف غرب تحریم شد ملت ما کمر شکستند
      فقر در ایران سر به فلک کشید ما میگیم موشک هامون کیلومترهارو طی میکنن
      خون شهدا هم که فقط به خانوم ها حساسه تا یکی حجاب از سرش افتاد و خواست بره ورزشگاه پلاکارد به دست گرفتن که های خون شهدا پایمال شد آرمان های امام نابود شد و نادیده گرفته شد
      تیلیارد تیلیارد اختلاس کردند خون شهدا اپسیلون تکون نخورد مرحوم امام هم فکر شو نمیکرد بعد از مرگش اینجوری دزدی کنند

در آخر من بعنوان یک شهروند ایرانی از قدرتمند شدن ارتش و سپاه حمایت میکنم و ازشون درخواست دارم فقط و فقط این مهمات رو برای مردم ایران و صلاح مردم ایران استفاده کنند
      و کشور رو از این شرایط بد اقتصادی خارج کنند این نشه که تنها دغدغه اشون سلاح و بمب باشه

امیدوارم که امسال مجلسی تماما اصلاح طلب شکل بگیره
      و سید حسن خمینی هم وارد مجلس خبرگان بشه البته نه خودش تنها با هم فکراش

12. Top | #27
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sam-n نمایش پست ها
      خون شهدا هم که فقط به خانوم ها حساسه تا یکی حجاب از سرش افتاد و خواست بره ورزشگاه پلاکارد به دست گرفتن که های خون شهدا پایمال شد آرمان های امام نابود شد و نادیده گرفته شد
      تیلیارد تیلیارد اختلاس کردند خون شهدا اپسیلون تکون نخورد مرحوم امام هم فکر شو نمیکرد بعد از مرگش اینجوری دزدی کنند

در آخر من بعنوان یک شهروند ایرانی از قدرتمند شدن ارتش و سپاه حمایت میکنم و ازشون درخواست دارم فقط و فقط این مهمات رو برای مردم ایران و صلاح مردم ایران استفاده کنند
      و کشور رو از این شرایط بد اقتصادی خارج کنند این نشه که تنها دغدغه اشون سلاح و بمب باشه

حرفای خوبی بود....امیدوارم وضعیت مملکتمون هر روز بهتر از قبل بشه...که البته نمیدونم چرا هر روز بدتر از قبل میشه...

چرا نظرت اینه؟حسن خمینی چرا وارد مجلس جبران بشه؟مجلس جبران چیکار میتونه بکنه مگه؟
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

13. Top | #28
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

خیلی داری تند میری حاجی
      برو یکم تحقیق کن کل بودجه نظامی ایران چقدر بوده ؟ 28 هزار میلیارد تومن اون هم توی این وضعیت نا به سامان منطقه !
      کل بودجه دولت چقدره ؟ 837 هزار میلیارد تومن ! یه درصد بگیر ببین چند درصد این بودجه صرف مصارف نظامی میشه ؟ تازه فقط مصارف نظامی هم نیست ! سپاه بخشهای عمرانی هم داره ! برو تحقیق کن ببین همین دولت ها چقدر پروژه های عمرانیشون رو میدن سپاه انجام بده ؟
      یه کم دور و برت رو ببین ! این سد ها ، تونل ها ،پالایشگاه ها ، بزرگراه ها، و بیشتر سازه های صنعتی که وجود داره رو قرارگاه خاتم الانبیای سپاه زده ! اونم با بودجه 17 هزار میلیارد دلاری که کنار بودجه کل هیچی محسوب نمیشه !
      جالبه چن روز پیش یکی از لیبرال های فعال به اسم صادق ز... که احتمالا میشناسیش تو اینستاگرام پست داده بود "نمیدانم موشک s300 چقدر هزینه دارد اما میدانم یک هلیکوپر آبپاش برای خاموش کردن جنگل ها وجود ندارد" ! مثلا ایشون میخواسته نظام رو ببره زیر سوال ولی فک کنم یادش رفته که خرید هلیکوپتر آبپاش وظیفه دولته !دولتی که این همه بودجه در اختیار داره ولی نمیتونه یه هلیکوپتر آبپاش بخره ! جالبه که همین شخص زمان انتخابات برای روحانی تبلیغ میکرد !
      شما که این همه سنگ لیبرال ها رو به سینه میزنی بگو ببینم تا حالا کجای ایران رو اینها آباد کردن ؟

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها
      خیلی داری تند میری حاجی
      برو یکم تحقیق کن کل بودجه نظامی ایران چقدر بوده ؟ 28 هزار میلیارد تومن اون هم توی این وضعیت نا به سامان منطقه !
      کل بودجه دولت چقدره ؟ 837 هزار میلیارد تومن ! یه درصد بگیر ببین چند درصد این بودجه صرف مصارف نظامی میشه ؟ تازه فقط مصارف نظامی هم نیست ! سپاه بخشهای عمرانی هم داره ! برو تحقیق کن ببین همین دولت ها چقدر پروژه های عمرانیشون رو میدن سپاه انجام بده ؟
      یه کم دور و برت رو ببین ! این سد ها ، تونل ها ،پالایشگاه ها ، بزرگراه ها، و بیشتر سازه های صنعتی که وجود داره رو قرارگاه خاتم الانبیای سپاه زده ! اونم با بودجه 17 هزار میلیارد دلاری که کنار بودجه کل هیچی محسوب نمیشه !
      جالبه چن روز پیش یکی از لیبرال های فعال به اسم صادق ز... که احتمالا میشناسیش تو اینستاگرام پست داده بود "نمیدانم موشک s300 چقدر هزینه دارد اما میدانم یک هلیکوپر آبپاش برای خاموش کردن جنگل ها وجود ندارد" ! مثلا ایشون میخواسته نظام رو ببره زیر سوال ولی فک کنم یادش رفته که خرید هلیکوپتر آبپاش وظیفه دولته !دولتی که این همه بودجه در اختیار داره ولی نمیتونه یه هلیکوپتر آبپاش بخره ! جالبه که ههلیک زمان انتخابات برای روحانی تبلیغ میکرد !
      شما که این همه سنگ لیبرال ها رو به سینه میزنی بگو ببینم تا حالا کجای ایران رو اینها آباد کردن ؟
      ببین برادر من ما در مملکتی زندگی میکنیم که شب میخوابن صبح بیدار میشن دکل نفتی به اون عظمتو بردن این نشون میده که ما چقدر در کشور دزدی داریم
      اون پولهایی که سپاه قدس تو غزه و لبنان.سوریه.یمن.بحرین.خرج میکنه اصلا معلوم نیست که ا کجااومده
      بله وظیفه دولته هلیکوپتر بخره ولی وقتی یه دولت داره غرامت دولت قبلی رو میده و انقدر خرابکاری بوده زمان احمدی نژاد که پس لرزه هاش هنوزم هست و به عنوان یک فاجعه ازش یاد میشه
      شما که انقدر روحانیو زیر سوال میبرین زمان احمدی نژاد چرا رو سایلنت بودین؟شد شما یه بار بیاین به احمدی نژاد گیر بدید؟
      امثال زیبا کلام که وقتی میرن اسم بنویسن برای کاندیداتوری مجلس رد صلاحیتشون میکنن اصلا چجوری میتونن اقدامی برای کشور انجام بدن؟شما هر چی بخواین بگین همه ارو هم زیر سوال ببرید مشکلی نیست اما بقیه تا حرف بزنن میشه فتنه و فساد

15. Top | #30
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ببین برادر من ما در مملکتی زندگی میکنیم که شب میخوابن صبح بیدار میشن دکل نفتی به اون عظمتو بردن این نشون میده که ما چقدر در کشور دزدی داریم
      اون پولهایی که سپاه قدس تو غزه و لبنان.سوریه.یمن.بحرین.خرج میکنه اصلا معلوم نیست که ا کجااومده
      بله وظیفه دولته هلیکوپتر بخره ولی وقتی یه دولت داره غرامت دولت قبلی رو میده و انقدر خرابکاری بوده زمان احمدی نژاد که پس لرزه هاش هنوزم هست و به عنوان یک فاجعه ازش یاد میشه
      شما که انقدر روحانیو زیر سوال میبرین زمان احمدی نژاد چرا رو سایلنت بودین؟شد شما یه بار بیاین به احمدی نژاد گیر بدید؟
      امثال زیبا کلام که وقتی میرن اسم بنویسن برای کاندیداتوری مجلس رد صلاحیتشون میکنن اصلا چجوری میتونن اقدامی برای کشور انجام بدن؟شما هر چی بخواین بگین همه ارو هم زیر سوال ببرید مشکلی نیست اما بقیه تا حرف بزنن میشه فتنه و فساد
      -دکل نفتی رو بردن ! این دیگه جوک سال بود ! اون دکل حتی وارد ایران هم نشده بود .البته در دزد بودن دولت های اخیر که شکی نیست !

-اون پولهایی که سپاه توی عزه و لبنان و سوریه و یمن و بحرین خرج میکنه از بودجه کشور اومده ! اگه جدول تقسیم بودج رو دیده باشی بودجه سپاه مقداری از بقیه ارگان های نظامی بیشتره و صرف همین چیزها میشه ! کجای دنیا با 3 درصد بودجه هم امنیت کشور و هم امنیت منطقه رو حفظ میکنن از اونطرف پروژه های عمرانی رو هم انجام میدن ؟؟؟

-غرامت دولت های قبل ؟ هم دولت احمدینژاد هم اصلاحات و هم همین دولت تا دلت بخواد فساد اقتصادی داشتن ! هرکی هم اومده دولت های قبل رو بهونه کرده !! شما به من بگو خسارت 18 میلیارد دلاری کرسنت -که کاملا در بایکوت رسانه ای هست- از کجا درومد ؟ پرونده بنزین آلوده و آلومینیم المهدی چطور ؟

-چنتا سخرانی برات بیارم که همین امثال عباسی احمدینژاد رو شستن انداختن رو بند ؟ سخنرانی الان نه ها ! همون موقع ! منتها اون موقع صدای کسی به جایی نمیرسید ! البته الان هم روحانی کم به منتقدا فهش نمیده ها !

-باید بذارن کسی که کتاب "تولد اسرائیل" رو نوشته کاندیدای انتخابات بشه ؟ کسی که تو کتابش پیدایش اسرائیل رو ماسمال کرده میخواد چه قوانینی توی مملکت تصویب کنه ؟
      -مغلطه رو بذار کنار داداش ! برو سازمان محیط زیست رو که رئیسش خانم معصومه ابتکارِ شدیدا لیبراله ببین چطور گند زده به محیط زیست کشور ! به بهونه بنزین آلوده اومدن تولید داخلی بنزین رو کند کردن که یه سریا بتونن از طریق واردات پول به جیب بزنن ! بعد معلوم شد بنزین های وارداتی آلوده تر بوده و بنزین داخلی به استاندارد ها نزدیک تر بوده !!!! یعنی قشنگ گند زد به محیط زیست که یه سری افراد جیبشون پر از پول بشه !

یه نمونه دزدی یا اختلاص توی نظام برای من مثال بزن ...؟

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try
      ویرایش توسط 0M0HamMad0 : 19 آذر 1394 در ساعت 23:14

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن