خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

قبولی دانشگاه علوم تحقیقات

سلام
      علوم تحقیقات از منطقه 3 استان البرز هم دانشجو میگیره؟
      و با توجه به اینکه منطقه 3 هستم چه رتبه برای علوم تحقیقات نیازه؟
      با رتبه خیلی خوب بعنی زیر 500 منطقه 3 که دانشگاه های دولتی تهران میشه آورد (اگه بیارم) میزارن دانشگاه سطح پایین تر مثل علوم تفریحات انتخاب رشته کنیم؟
      فقط یه توضیح بدم که :
      مهندسی پزشکی گرایش بیو متریال میخوام برم از اونجایی هم که گرایش بیو متریال در کل ایران فقط امیر کبیر و علوم تحقیقات دارند(البته اگه پیام نور ها رو فاکتوربگیریم)
      به دلایلی دوس ندارم امیر کبیر یا کلا دانشگاه دولتی درس بخونم بالاجبار باید علوم تفریحات رو بزنم
      حالا با این شرایط علوم تفریحات از منطقه 3 دانشجو میگیره یا باید خاک دیگه ای بر سر کنم؟!!
      ویرایش توسط ali_star777 : 18 آذر 1394 در ساعت 01:49

2. Top | #2
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali_star777 نمایش پست ها
      سلام
      علوم تحقیقات از منطقه 3 استان البرز هم دانشجو میگیره؟
      و با توجه به اینکه منطقه 3 هستم چه رتبه برای علوم تحقیقات نیازه؟
      با رتبه خیلی خوب بعنی زیر 500 منطقه 3 که دانشگاه های دولتی تهران میشه آورد (اگه بیارم) میزارن دانشگاه سطح پایین تر مثل علوم تفریحات انتخاب رشته کنیم؟
      فقط یه توضیح بدم که :
      مهندسی پزشکی گرایش بیو متریال میخوام برم از اونجایی هم که گرایش بیو متریال در کل ایران فقط امیر کبیر و علوم تحقیقات دارند(البته اگه پیام نور ها رو فاکتوربگیریم)
      به دلایلی دوس ندارم امیر کبیر یا کلا دانشگاه دولتی درس بخونم بالاجبار باید علوم تفریحات رو بزنم
      حالا با این شرایط علوم تفریحات از منطقه 3 دانشجو میگیره یا باید خاک دیگه ای بر سر کنم؟!!
      سلام
      علوم تحقیقات برند اصلی در واحدهای دانشگاه ازاد هست و چون اکثر اعضای هیات علمی کار کشته و زبده ای داره و بیشتر برای تحصیلات تکمیلی هست و نه رشته های کارشناسی ، همان معدود کارشناسی هایی هم که داره با شرایط خاص و پذیرش خیلی محدود قبول میکنه و رتبه در حد دانشگاه های خوب دولتی میخواد
      منطقه 3 بخوای باشی و رتبه درخوری در منطقه 3 بیاری
      پذیرش هر دانشگاه هر 3 منطقه و سهمیه شاهد و ایثاگران هست

مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار

دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروز
      www.alirezael.ir

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      منون از پاسخ کامل شما

4. Top | #4
      h24
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز

من چیزی که میدونم اینه که مکانیک علوم تحقیقات قوی هست و تراز کنکور حدود 8100 به بالا میخواد(امسال آخرین قبولی ترازش 8088 بود) والبته بعضی از رشته های دیگش خوبن.ولی بعضی از رشته هاش (که من درآوردی هست) ,حالا نام نمیبرم کدوما واقعا به درد نمیخوره...
      البته من از رشته ی بیومتریال خبر ندارم و نمیتونم نظر بدم!
      ویرایش توسط h24 : 20 آذر 1394 در ساعت 11:32

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن