اخیرا زیاد پیگیر فروم های اسمارتفون نبودم وگرنه درمورد کیفیتش می تونستم بحث کنم
از یه جهت بله
ولی از سوی دیگه به نظر من همه دارن سر مصرف کننده کلاه می گذارن بر روی هر گوشی یه ایرادهایی هست که در نسل بعد برطرف میشه !
یا مثلا صفحه نمایش 4k توی 5 یا 6 اینچ با فول اچ دی فرقی نداره منتهی این حس رو از طریق تبلیغات به استفاده کننده القا می کنه که بهش نیاز داره
در مورد سی پی یو و رم هم همین طور
کمپانی که جنس بی کیفیت بده بیرون خیلی زود ورشکست میشه
ولی اگه با کیفیت باشه مردم با قیمت زیاد هم میخرنش مث اپل
شیاعومی و هواوی خوبن درسته آر اند دی ندارن ولی مسلما در آینده اون رو هم اضافه میکنن
در مورد فناوری های جدید هم بگم بیشتر از اینکه نفس فناوری مهم باشه توان تبلیغاتی شرکت مهمه
مثلا سنسور اثرانگشتو چند سال پیش موتورولا معرفی کرد اما استقبال نشد اما وقتی اپل معرفیش کرد جوری مث بمب ترکید که مردم فکر کردن اگه گوشیشون این سنسورو نداشته باشه اصن گوشی نیست
در مورد تبلتم همینجور ده سال پیش مایکروسافت چنین چیزی ساخت ولی این اپل بود که به عنوان سازنده تبلت در ذهن مردم نقش بست
بله درسته منتهی جنس کم کیفیت سخت تر شناخته میشه
اپل هم بیشتراز کیفیت نون تبلغاتش رو می خوره که یه برند لوکس شده بین مردم و سخت افزار مشابه گوشی های میان رده ی کمپانی های دیگه رو استفاده می کنه و با قیمت بالاتر از پرچم دار های کمپانی های دیگه می فروشه
البته منکر روان بودن و مچ شدن سخت افزار و نرم افزار و نرم افزار های کاربردی اپل نیستم اما همین الان کمپانی ها دیگه همین سخت افزار رو با بنچ مارک و اپ های مشابه تولید کنند اقبال اپل رو به هیچ وجه نخواهند داشت
ایفون ۶ اس رم ۲ سی پی یو ۲ هسته ای ۱.۸
دوربین ۱۲
باتری ۱۷۱۵ میلی امپر
قیمت ۲.۵ میلیون به بالا
Xperia m4 aqua که یک میانرده با قیمت ۸۰۰ الی ۹۰۰
سی پی یو هشت هسته ای ۴ هسته ۱.۵ چهار هسته یک
رم ۲
دوربین ۱۳
باتری ۲۴۰۰ میلی آمپر
ضد اب ip68
درسته توی زمینه های دیگه از میانرده قویتره ولی این همه اختلاف قیمت؟؟؟
راست میگه
همه چی عدد نیست
من خودم دوربین آیفون ۶ رو دیدم
خداییش خیلی خوبه با این که هشت بود
بدنه هم که نیاز به تعریف نداره
اما در مورد پردازنده اگه مبنارو بزاریم بر اساس پنچمارک خوب a9 اپل با امتیاز حدود ۱۲۰ هزار فعلا تو صدره
همه چیز هسته نیست،شما یه نگا به پردازنده دو هسته ای تگرا k1 بکن
با دو هسته ببین چی کار کرده
البته طبق گفته ی شما سیستم عامل اپل هم خیلی تاثیر گزاره
من طرفدار اپل نیستم ولی حقیقت رو باید پذیرفت
Sent from my K019 using Tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)