بهترین منبع :
سوالات نهایی سال های اخیر که حلشون هم با هاشونه
4 تا حل کنی کل روند دستت میاد .
توی نت مفت و مجانی هست .
چرا پول کتاب بدی؟
بهترین منبع :
سوالات نهایی سال های اخیر که حلشون هم با هاشونه
4 تا حل کنی کل روند دستت میاد .
توی نت مفت و مجانی هست .
چرا پول کتاب بدی؟
سلام دوست عزیز
داداش انگار خیلی دلت میخواد پول خرج کنی؟؟؟
هیچکدوم به جز جزوه ی بنی هاشمی به دردت نمیخوره
برای امتحان نهایی وقتی دوست داری 20 بگیری باید متن کتب درسیتو بخونی و روشون مسلط باشی و برای نمونه سوال هم از نمونه سوال امتحان نهایی برای هر انتشاراتی میخواد باشه (فرقی نمیکنه)
موفق باشی...
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
با سلام
درمورد امتحان نهایی باید بگم که تا جایی که می تونی رو کتابای درسیت مسلط باش هرچی بیشتر بخونی بازم کم خوندی البته منظورم این نیست بشینی حفظ کنی البته درسی مثل دینو زندگی رو حفظ نکنی باید چی کار کنی
در مورد درس ریاضی و فیزیک بگم که بعد از این که خوب فهمیدی درسو و دونستی فرمول ها از کجا اومدن شروع کن تشریحی حل کردن به نظر من پرسمان خوبه اما کلا همشون یکین اما چیزی که مهمه پاسخنامشه که من پرسمانو پیشنهاد می کنم موفق باشید
با سلام
معدل 19.04 طبیعتا معدل عالی حساب میشه
اما موضوعی که هست اینه حتما خودتونم می دنید معدل در کنکور ملاک نیست نمره هر درس در امتحان نهایی ملاکه اگر درسای اختصاصیتونو بالا گرفته باشین فوق العادس
تاثیر امتحان نهایی در کنکور به این صورته که تراز های کنکور از 15000 می باشد و وقتی 25 درصد اونو به امتحان نهایی می دن به این معنیه که 25 درصد از 15000 ر برا معدل کنار میذارن که مثلا میشه 3750 وبقیه تراز بر اساس درصدیه که خودت تو کنکور می زنی
امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه موفق باشید
سلام
من که فرق پرسمان و مشکی گاج رو متوجه نشدم!
ولی پرسمان گاج کتاب تکیه! من تابستان94 طی دو سه هفته مطالعشون برای دیپلم مجددم 20 گرفتم
موفق باشید
SaM019
حرف من اینه ! این یک رازه!
3 نمره 20 نهایی به اندازه 17 نهایی ارزش داره!
یعنی چی!؟ من که خیلی ضعیف بودم راحت معدلم رو به 17.80 رسوندم!
اما برای 20 نهایی! اولا باید پایه ات رو توی بعضی درسا قوی کنی! مثل عربی! عربی باید عربی 2 رو بخونی!
بعضی درسا هم که پایه نمیخواد چند تا سئوال میدن تا بچه ها فرقشون متفاوت بشه!
البته و صد البته این اتفاقات تو خرداد که شرکت کننده های نهایی زیاده میافته
توی شهریور سئوالات عادیه
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful
روی کتاب درسی خیـــــــــــــــلی تسلط داشته باشی حله
حواست باشه که دیگه دو سه ساله این روش که "کل بنی هاشمی رو حل کنم بالای 15 میشم" تو خیلی از درسا جوابگو نیس طراحا از شما زرنگترن.
چون نهایی جا واسه سخت تر شدن داره حالاحالاها سوال جدید دارن که نخوان از سالای قبل استفاده کنن.
والا زمانی که ما نهایی داشتیم،باید کتاب میخوندیم،بنی هاشمی میخوندیم،بعد متممش میومد.یعنی کل کتاب منهای امتحانات سال قبل. باز زمان ما خوب بود مثه اینکه نقطه ی عطف بود.بچه ها میگفتن سال بعدش یعنی نود و چهار سخت تر شده بوده به مراتب
I KEEP DANCING ON MY OWN
دانش آموز خوب نباید نهایی رو بخونه
باید با 6 و 7 اونم با تبصره پاس کنه ک اون 7 نمرشم تقلب باشه وگرنه با خوندن ک همه 20 میشن. :/
نهایی مهم نی به چشم مرور کتاب درسی بهش نگاه کن من خودم اگر بر میگشتم از ابتدا تست کار میکردم و فقط واسه امتحانا تشریحی میخوندم ...بعدم برید سوالای و پاسخاشونو بگیریدترجیحا تو این یه مورد اشکال نداره سوالارو داشته باشید ما نهاییمون که تموم شد تازه پیدا کردیم جایی که سوال میدادن تو تهرانم یه سری مدارسو دبیرا میدن که بچه ها از فاز اون بیاین بیرون به کنکور بچسبن
بعد اگر تاثیر مستقیم باشه هم تفاوت 17 با 20 نیم تسته تو کنکور در هر صورت اونو بچسبید
به خوبی ات چنگ بزن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)