خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

سردرگمی کتاب کمک درسی

سلام بچه ها من مشکل کتاب کمک درسی دارم نمیدونم برای چه کتاب هایی چه کمک درسی بگیرم انواع کتاب کمک درسی بهم معرفی کردن سر در گم و گیج شدم لطفا کمکم کنید چی بگیرم

من تو درس ریاضی و شیمی و زیست و فیزیک از پایه ضعیف هستم

ولی عمومی هام قوی هستم چه کتاب درسی بگیرم و چطور برنامه ریزی کنم

برای کنکور میخوام

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      چرا کسی جوابم نمیده

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام...شیمی سوم و پیش خیلی سبز و دوم نشرالگو...ریاضی خیلی سبز...فیزیک گاج میکرو...زیست نشرالگو و اگه ضعیف هستید خیلی سبز

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      الان بیشتر گیج میشی
      ببین اکثر منابع در یک سطحن .
      شما باید بری نمونه شو دانلود کنی و خودت مقایسه کنی
      یا بری کتاب فروشی یه مبحث یکسان رو ببینی چه جور توضیح دادن و کدوم بهتره .
      اینجا هرکی هرچی بگه اونی که برا خودش جواب داده رو میگه ، و اون کتاب ممکنه اصلا به درد شما نخوره

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      ممنون

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      توی تاپیکهای انجمن کلی کتاب رو معرفی کردن ولی وقتی مصاحبه رتبه های برتر سایت رو میخونی , میبینی منابع متفاوت بودن
      بیشتر منابع در یه سطح هستن ولی نوع بیانشون فرق داره
      و اینکه شما در چه سطحی هستی هم خیلی مهمه
      تنها راهش مقایسه ی کتابهای مختلف با همدیگست .
      مثلا برای ریاضی خیلی سبز یا مهروماه
      زیست گاج جامع و یا الگو
      شیمی مبتکران یا گاج جامع
      فیزیک گاج جامع
      به این کتابها یه نگاهی بنداز ببین کدومشون برات مناسب تره .

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      ممنونم لیلی

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کتاب که زیاده بستگی داره به شما که سلیقتون چه مدلیه.......ازالان میخاین شروع کنین؟!اکه ازالانه که اول باید کتاب درسسارا خیلی دقیق بخپخونی تا خیالت راحت بشه که کتاباخوب خوندی وبعد بری سراغ کتابای دیگه

9. Top | #9
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      طبق نظر رتبه های برتر سال گذشته درهمین انجمن که یک پست تحت عنوان معرفی بهترین منابع رشته های مختلف رو گذاشته بودن رو عنوان می کنم..امیدوارم مشکلتون برطرف بشه ؛
      ببین در درجه اول اگه نمیتونی کامل سرفصلهای آزمون رو مطالعه کنی اصلا" آزمون نده!!!!! و برای دوران جمع بندی آزمون بده و فقط یک سوم مطالعه و دو سوم تست بزن!!!!
      اما منابع:
      منابع میبایست حتما" ویرایش جدید باشن بخصوص دروس اختصاصی...اگه بامنابعت نتیجه نگرفتی لزومی نداره بازم بااونها پیش بری!!!! ضمنا" ازدیویدی هم استفاده نکن من و دوستانم تجربشو داریم..همش تبلیغاته و برای همه مباحث و.. کاربردی نیست و یک جور ریسکه!
      مثلا" برای درس زیست اصلا" کتاب خیلی سبز خوب نیست و سطح متوسط و درحد مدرسه رو داره ..تستهاشم استاندارد نیستن... برا آموزش : فقط همایش نشردریافت عمارلو خوبه یا فاگوزیست و یا یک کلاس باکیفیت خوبه.. تست: الگو.
      و یا برای درسی مثل شیمی: مبتکران یا خیلی سبز خوبه...ولی اگر بازهم متوجه مباحث نشدی حتما" حتی برای چندمبحث پرتست هم که شده یک کلاس خوب باکیفیت برو..
      فیزیک: فقط معجزه فیزیک مهروماه مولف:پارنچ... که اول تشریحی توضیح داده بعد مفهومی و تکنیکی و کاربردی! مثلا" دردیویدیهای موجود دربازار تنها بعضی تکنیکهای این کتاب رو توضیح دادن اون هم سطح پایین!!!! و یا کلاس های استاد محمدهادی طلوعی یا برخی جزواتش که دراینترنت موجود هست مثل گرما،فشار و... خاصیت دیگراین کتاب اینه که کم حجم و کامل هست و بنظرم چون اول مباحثو بصورت تشریحی توضیح داده اگرم پایت ضعیف باشه تقویت میشه و بعد میره سراغ تکنیک و حل مثال و....
      ریاضی: فقط یک کلاس آموزشی خوب میتونه نیازآموزشیت رو برطرف بکنه چون نیازبه پرسش و پاسخ و رفع اشکال داره...درحال حاضرتنها کتاب و جزوات خوب دراین درس کتب اندیشه فائق رضوی خوب هستن و کلاسهای موسسه هدف و جزوات موسسه هدف تهران ایشون...
      دین و زندگی: گاج نقره ای ... یا آیات و نکات گاج و یا جمع بندی مهروماه...همه دریک سطح ان..کلاسهای استاد کریمی استاد دانشگاه شهیدبهشتی قبلا" درموسسه گزینه2 دیویدی داشت الآن هم با آفبا همکاری میکنه.

ادبیات: جامع 5گنج مهروماه عالیه...یا جمع بندی مهروماه و ازهمه بهتر همایش های نشردریافت هامون سبطی.
      زبان: گاج نقره ای....لغات اندیشه فائق چون هم خانواده ها و...رم اوورده .. و دیگرمنابع.
      عربی: گاج نقره ای ماهینی ..دیویدی گاج ماهینی 15ت بیشتر نیست عاااالیه و کم حجم و مفید...یا دیویدی جمع بندی استاد مصطفی آزاده.فقط جمع بندیش کمه و مفید! بقیه دیویدی ها پرحجم! و بی کیفیتن....هرچند دیویدیهای موسسه آفبا که زیرنظر دانشگاه شهیدبهشتی هست،برای بعضی دروس و مباحثی که واقعا" ضعف داری خوبن مثل ژنتیک یا زیست عمارلو..شیمی مصلایی و بابایی.. دینی کریمی.. بقیه مباحث رم میتونی ازنمونه های سایت آفبا نگاه کنی.. ولی نیازآموزشیت با همین کتابها هم کامل برطرف میشه و نیازی به تلف کردن وقت و هزینت برا دیویدی نیست مگر بعضی مباحث که کم حجم باشن و پرتست و برسی نگاه کنی و واقعا" دراونها ضعف داشته باشی..
      اینها حاصل تجربیات شخصی خوده من هم هست ... سردرگمی درانتخاب منابع و امتحان اکثر منابع درزمان کنکور!!!! که یک ریسک بزرگ بود.. سعی کنین فقط با یه منبع خوب پیش برین و دچار تعدد منابع و سردرگمی نشین...یک کتابو چن دوربخونین و ززیاد تست بزنین!
      موفق باشین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن