آره
تا حالا شده یک خواب رو چند بار ببینی ؟
آره زیاد پیش اومده که دقیقا با همون آدما و جزئیات دوباره یه خوابی رو ببینم و معمولا خوابه به واقعیت پیوسته
تا حالا شده از عصبانیت بزنی چیزیو بشکنی؟![]()
mucizelere inanırım
آره ..هیچی مثه کوبیدن لیوان کف حیاط نمیشه طوری که پودر بشه
تا حالا به کسی اشتباهی پیام دادی و برات دردسر بشه؟
هیچ جوینده ندانست که جای تو کجاست...
نه چون سر این موضوع حساسم حواسمو خیلی جمع میکنم قبل پیام دادن
تا حالا انقدری از کسی متنفر بودی که نقشه براش بچینی و توی دردسر بندازیش؟![]()
mucizelere inanırım
نهمعمولا اینقدر انرژی هدر نمیدم
تا حالا شده به یکی زل بزنی و طرف فکر کنه داری به حرفاش گوش میدی ولی تو با تمام وجودت به یه چیز دیگه فکر کنی؟(خیلی زشته واقعا)
راه های زیادی هست برا پیچوندنش مثلا تهش بگو واو چه صدای محشری داری یا چقدر مژه هات خوبه یا چقدر رنگ چشت خوبه میشه دوباره بگی
آره یبار شده تو ذهنم داشتم حروف الفبا رو برعکس میشمردم و یکی باهام حرف میزد بعد دیدم حرف نمیزنه و زل زده بهم گفتم چه نگاه باحالی داری غرق نگات بودم نفهمیدم یبار دیگه میگی؟اونم انگار بهش تی تاپ بدی
تا حالا ابراز علاقه کردی؟ و چی گفتی دقیقا؟
آره البته ابراز احساساتم عاقبت خوشی نداشت
بهش گفتم یو آر لایک اِ میمون قهر کرد رفت
اخه میمون منظورم You are like a may moon بود یعنی تو شبیه ماه درخشانی هستی که ماه می میاد![]()
خب این فان بود ولی آره ابراز احساسات کردم اونم اینکه خب کسی که بهش علاقه دارم سلنوفیل عه یعنی عاشق ماهه و خب یه شب که ماه کامل بود بیرون بودیم بهش گفتم ماه چیز جالبیه درسته تمام روز کامل نیست ولی هرروز میدرخشه و میره خودشو کامل کنه مثل تواونم قلبش اکلیلی شد بعد تهش گفتم فک کنم خورشید بهم حسودی میکنه پرسید چرا گفتم چون اون نمیتونه با ماه قدم بزنه
خب تکرار سوال بالا چون جالبه
نه
به نظرمم اینکارو نکنم چون پسرا تو این یه مورد کمی بی جنبه ان مگر موارد استثنا(لطفا جبهه نگیرید منظورم همه نیست ...والا پسرای اطراف ماکه اینجورین)
همین قبلی
بهش گفتم خیلی وقته بهت فکر میکنم
اونم موقعی که داشت از کات کردن با
کسی که میخواست پیشم درد دل میکرد
خلاصه که ...یدم بدم .ر.یدم
و بعد فرمودن که حسی ندارم
و یه مدت اصرار شد ،حالا شرایط خودمم چندان واسه رابطه رسمی خوب نبود
و در نهایت به یه بای بای تلخ منجر شد
قبلی
هیچ جوینده ندانست که جای تو کجاست...
از خلاصه نویسی برای کنکور، با اینکه میدونم این کار مفیده اما به شدت از خلاصه نویسی متنفر بودم و انجام نمیدادم
تا حالا شده از یه نفر متنفر باشی اما یه گوشه هایی از دلت دوسش داشته باشه؟ (هرچند که خودمم میدونم این اتفاق یکم نادره ولی پیش میاد)
mucizelere inanırım
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)