خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 22
    1. Top | #1
      srh
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

جزوه استاد علي كرامت هم كتاب شد

با سلام و خسته نباشيد

بعد از اينكه استاد عمارلو جزوه معروف خودش رو به كتاب در انتشارات دريافت تبديل كرد استاد كرامت هم كه يار هميشگي كانون بوده طي اقدامي به روز ترين جزوه اش رو در قالب كتاب سبز كانون قلم چي به چاپ دراورد تا از بازار سياه كنكوري و فروش اونا به صورت غير مجاز جلوگيري بشه

دانلود فصل يك زيست سبز قلم چي

البته تمامي كتاب هاي سبز كانون ويرايش يافتن
      نمونه اي از اين كتاب ها
      13940916p19wy9q969.jpg

اينم باقي كتاباشون

شيمي كتاب سبز قلم چي

هندسه كتاب سبز قلم چي

فيزيك كتاب سبز قلم چي

اميدوارم كه به ديد تبليغ نگاه نكرده باشيد چون خيليامون ميدونيم كتاباي كانون خيلي شاخ نيستن ،

موفق و مويد باشيد و پيروز

در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
      خطی نوشته بود:
      "من گشته ام نبود !
      تو دیگر نگرد
      نیست!"...
      گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
      ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
      پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
      هرگز
      "نگرد! نیست"
      سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      کرامت پارسال تو همایشش ی جزوه آورده بود شهر ما جمع بندی بود این همونه یا نه ی جزوه دیگست

3. Top | #3
      srh
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi-de نمایش پست ها
      کرامت پارسال تو همایشش ی جزوه آورده بود شهر ما جمع بندی بود این همونه یا نه ی جزوه دیگست
      من نه جزوه اشون رو دارم نه كتابش رو
      پارسال دو تا از جزواتشون رو روي سايتشون قرار دادن كه بسيار شبيه به اين كتاب بودن
      خطی نوشته بود:
      "من گشته ام نبود !
      تو دیگر نگرد
      نیست!"...
      هرگز
      "نگرد! نیست"

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      خب الحمدلله یه سری جدید کتاب به کانون برای زوری قالب کردن به بچه ها در سال آینده اضافه شد ....
      رنگین کمان درست کرده کانون

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AmirMansour نمایش پست ها
      خب الحمدلله یه سری جدید کتاب به کانون برای زوری قالب کردن به بچه ها در سال آینده اضافه شد ....
      دقیقا .
      منم همین فکر کردم

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      علی کرامت بهترین دبیر زیست کشور هست.
      فیلم های آموزشیش ( در شرکت رهپویان ) از کتابش بسیار بهتره.
      من فیلم های کرامت + کتاب گاج رو توصیه میکنم.

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khaan نمایش پست ها
      علی کرامت بهترین دبیر زیست کشور هست.
      فیلم های آموزشیش ( در شرکت رهپویان ) از کتابش بسیار بهتره.
      من فیلم های کرامت + کتاب گاج رو توصیه میکنم.
      عزیز شما هر جا دیدم میای می کوبی تو سر عمارلو و میگی به درد کنکورای الان نمیخوره بعدی علی کرامت رو هم میبری بالا

بفرما من اموزش جامع هر سه سال کرامت رو از رهپویان دارم و هیچ نکته جدیدی هم ازش یاد نگرفتم و هر چیزی که میگه بهتر و بییشترش تو کتاب همایش عمارلو هست

یه خورده واقع بین باشیم درسته من به هدف خودم تو کنکور سراسری امسال نرسیدم ولی خدا رو شکر مشکلی بابت زیست شناسی ندارم و بسیار درصد قابل قبولی هم زد تو

زیست شناسی منبعمم همین کتاب همایش بوده و تانک تست ارامفر

یه خورده واقع بین باشیم ! دو برابر چیزایی که کرامت تو اسلاید هاش میگه عمارلو واسه هر فصل گفته

8. Top | #8
      srh
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AmirMansour نمایش پست ها
      بنفش كه داره
      نيلي هنوز نداره به لطف خدا ميزنه
      ابيم كه داره.
      سبز هم همينطور
      زرد كه داره
      نارنجيم تو راهه
      قرمزم كه داره

تنها ٢ كتاب تا تكميل رنگين كمان
      خطی نوشته بود:
      "من گشته ام نبود !
      تو دیگر نگرد
      نیست!"...
      هرگز
      "نگرد! نیست"

9. Top | #9
      srh
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط one man army نمایش پست ها
      عزیز شما هر جا دیدم میای می کوبی تو سر عمارلو و میگی به درد کنکورای الان نمیخوره بعدی علی کرامت رو هم میبری بالا

بفرما من اموزش جامع هر سه سال کرامت رو از رهپویان دارم و هیچ نکته جدیدی هم ازش یاد نگرفتم و هر چیزی که میگه بهتر و بییشترش تو کتاب همایش عمارلو هست

یه خورده واقع بین باشیم درسته من به هدف خودم تو کنکور سراسری امسال نرسیدم ولی خدا رو شکر مشکلی بابت زیست شناسی ندارم و بسیار درصد قابل قبولی هم زد تو

یه خورده واقع بین باشیم ! دو برابر چیزایی که کرامت تو اسلاید هاش میگه عمارلو واسه هر فصل گفته
      كسي ارزش اقا،ي عمارلو رو زير سوال برده اينجا
      ايشون خيليم عالين
      اما فكر ميكنم شما هم در مورد كرامت خيلي تند رفتيد و گزاف گويي داشتيد شايدم زيستتون اونقدر قوي هست كه كرامت و عمارلو برا شما هيچن

اما اون چيزي كه كرامت ميگه و اون چيزي كه عمارلو ميگه هر دو متن صريح كتابن
      لطفا همونطور كه اجازه توهين نميديد به حق پس اجازه هم نديد توهين كنيد

خيلي ممنون
      خطی نوشته بود:
      "من گشته ام نبود !
      تو دیگر نگرد
      نیست!"...
      هرگز
      "نگرد! نیست"

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

اولا اگه من عمارلو رو میکوبم حقش رو دارم چون درصد زیستم بالای 60 بوده حتی از میانگین پذیرفته شده های پزشکی دانشگاه شهید بهشتی هم بالاتره. ثانیا تمام کتابها و جزوه ها و سی دی های زیست شناسی بازار رو بررسی کردم و دارم نظر میدم. شما یکی دو صفحه از یه منبع دیدی و داری متعصبانه قضاوت میکنی.
      مساله نکته گفتن نیست. شما از زیست سال های اخیر کنکور اگه چیزی میدونستی هیچوقت فکر نمیکردی تعداد زیاد نکته ها مفید هستن. کنکورهای سال های اخیر سختیشون به جهت مقایسه ای بودن و مفهومی بودنشون بوده. هرچی فرآیندها و برآیندهای زیست شناسی رو عمیق و مفهومی یاد گرفته باشی بهتر تست میزنی. عمارلو همون متن کتاب درسی رو اومده تبدیل کرده به نکته و به اسم کتابهای همایش داره میفروشه و سود میلیاردی میکنه و عین خیالشم نیست درصدای شاگرداش چقدر باشه.
      اگه به نکته گفتن باشه که روح الله امرایی هم ده برابر عمارلو نکته گفته برو کتابهاش رو بخر میبینی کل کتابش درسنامه هست از کاه کوه ساخته برای کنکور.
      هنر اینه که همه مفاهیم رو بتونی عمیق یاد بدی نه اینکه هرچی به ذهنت رسید تراوش بدیش توی جزوه و کتابت.

ضمنا وقتی کتاب گاج خاکستری و نشرالگو هست و شما میری تانک تست آرامفر میخونی میزان آگاهیت به قواعد تست های کنکور مشخص میشه اصولا نباید جوابت رو میدادم ولی برای اینکه بقیه هم دچار گمراهی نشن جواب دادم. ادامه بحث رو هم ضروری نمیبینم موفق باشید.

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نمونه اشو دانلود کردم خوندم

به نظر من که خوبه

خوب توضیح داده شکل های خوبی هم داره یه سری تست از کانون هم انتهای هر فصل داره و ابتدای فصل کل فصل رو به شکل درختی خلاصه کرده.

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khaan نمایش پست ها
      اولا اگه من عمارلو رو میکوبم حقش رو دارم چون درصد زیستم بالای 60 بوده حتی از میانگین پذیرفته شده های پزشکی دانشگاه شهید بهشتی هم بالاتره. ثانیا تمام کتابها و جزوه ها و سی دی های زیست شناسی بازار رو بررسی کردم و دارم نظر میدم. شما یکی دو صفحه از یه منبع دیدی و داری متعصبانه قضاوت میکنی.
      مساله نکته گفتن نیست. شما از زیست سال های اخیر کنکور اگه چیزی میدونستی هیچوقت فکر نمیکردی تعداد زیاد نکته ها مفید هستن. کنکورهای سال های اخیر سختیشون به جهت مقایسه ای بودن و مفهومی بودنشون بوده. هرچی فرآیندها و برآیندهای زیست شناسی رو عمیق و مفهومی یاد گرفته باشی بهتر تست میزنی. عمارلو همون متن کتاب درسی رو اومده تبدیل کرده به نکته و به اسم کتابهای همایش داره میفروشه و سود میلیاردی میکنه و عین خیالشم نیست درصدای شاگرداش چقدر باشه.
      اگه به نکته گفتن باشه که روح الله امرایی هم ده برابر عمارلو نکته گفته برو کتابهاش رو بخر میبینی کل کتابش درسنامه هست از کاه کوه ساخته برای کنکور.
      هنر اینه که همه مفاهیم رو بتونی عمیق یاد بدی نه اینکه هرچی به ذهنت رسید تراوش بدیش توی جزوه و کتابت.

ضمنا وقتی کتاب گاج خاکستری و نشرالگو هست و شما میری تانک تست آرامفر میخونی میزان آگاهیت به قواعد تست های کنکور مشخص میشه اصولا نباید جوابت رو میدادم ولی برای اینکه بقیه هم دچار گمراهی نشن جواب دادم. ادامه بحث رو هم ضروری نمیبینم موفق باشید.
      بحث بر سر نوع بیان نیست اولا نوع مقایسه غلط هست دی وی دی با کتاب بخاد مقایسه بشه مسخرس

من از چندین فصل کرامت رو با یه کتاب مثل همایش مقایسه کردم همایش کامل تر و بهتر بود از هر نظر که شما بخای مقایسه کنی

در ضمن به کسی ربطی نداره شما با عمارلو مشکل داشتی زیستت قوی بوده ضعیف کرده و.... چون شما مشکل داشتی باهاش ایشون مشکل داشته باشن خوب تدریس نکنن

من نه طرفدار عمارلو هستم نه کرامت هر جفتشون دارن از این بازار کنکور نون میخورن و پول خوب به جیب میزنن من حرفم کلی هست من هر جا از شما صحبتی دیدم شما در حال

کوبیدن عمارلو و کتابش یا جزوش بودی !!!

اما در مورد اخرین جمله ای که گفتین ... در مورد کتاب گاج خاکستری و نشر الگو !! در مقابل تانک تست ! شما تشریف ببر چاپ 94 تانک تست رو هم با گاج و هم با الگو مقایسه کن

بعد بیا نظر بده ! میزان اگاهی من مشخصه خدا رو شکر مشکلی تو درسی مثل زیست ندارم اگرم موندم پشت کنکور واسه رفتن به دانشگاه بهتر و مشکل تو درس ریاضی هست

نه درسی مثل زیست ...شما حتما تانک تست رو بررسی کن حتما

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط srh نمایش پست ها
      كسي ارزش اقا،ي عمارلو رو زير سوال برده اينجا
      ايشون خيليم عالين
      اما فكر ميكنم شما هم در مورد كرامت خيلي تند رفتيد و گزاف گويي داشتيد شايدم زيستتون اونقدر قوي هست كه كرامت و عمارلو برا شما هيچن

اما اون چيزي كه كرامت ميگه و اون چيزي كه عمارلو ميگه هر دو متن صريح كتابن
      لطفا همونطور كه اجازه توهين نميديد به حق پس اجازه هم نديد توهين كنيد

خيلي ممنون
      اولا دوست عزیز من از شما نقل نزدم روی حرفم با کس دیگه بود که در صد تا پست در تاپیک های مختلف از عمارلو انتقاد میکردن !

من نه طرفدار عمارلو هستم نه ارامفر نه کرامت نه اشکان هاشمی و نه کسای دیگه !

ما هم نگفتیم کرامت بد هست ! به اون دوستمون گفتم که شما که عمارلو رو می کوبی از چیزایی که تو کتابش گفته کامل تر از دی وی دی های کرامت هست و در ضمن میزان

رضایت از کتاب همایش خیلی زیاد بوده !‌ من تو کل این فروم تنها این دوستمون رو دیدم که از عمارلو انتقاد میکنن !

اینم فک کنم کلاس رفتن باهاش نتیجه نگرفتن اینجوری میگن

14. Top | #14
      srh
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اولا دوست عزیز من از شما نقل نزدم روی حرفم با کس دیگه بود که در صد تا پست در تاپیک های مختلف از عمارلو انتقاد میکردن !

من نه طرفدار عمارلو هستم نه ارامفر نه کرامت نه اشکان هاشمی و نه کسای دیگه !

ما هم نگفتیم کرامت بد هست ! به اون دوستمون گفتم که شما که عمارلو رو می کوبی از چیزایی که تو کتابش گفته کامل تر از دی وی دی های کرامت هست و در ضمن میزان

رضایت از کتاب همایش خیلی زیاد بوده !‌ من تو کل این فروم تنها این دوستمون رو دیدم که از عمارلو انتقاد میکنن !

اینم فک کنم کلاس رفتن باهاش نتیجه نگرفتن اینجوری میگن
      داداش ديگه نه قضاوت كن نه بحث كن تاپيك منحرف ميشه

هر كسي با هر كتابي كه باورش داشته باشه ميتونه موفق باشه
      مثلا يكي از دوستام با خيلي سبز حال ميكنه من با الگو يكي ديگه مثل كيارش زارع با ابي كانون يكي با تانك زيست ( شما ) و الي اخر ... ولي انصافا كرامت هم مولف خوبيه و هم مدرس خوبي و نكته هاشم عالين

موفق باشي
      خطی نوشته بود:
      "من گشته ام نبود !
      تو دیگر نگرد
      نیست!"...
      هرگز
      "نگرد! نیست"

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط srh نمایش پست ها
      داداش ديگه نه قضاوت كن نه بحث كن تاپيك منحرف ميشه

هر كسي با هر كتابي كه باورش داشته باشه ميتونه موفق باشه
      مثلا يكي از دوستام با خيلي سبز حال ميكنه من با الگو يكي ديگه مثل كيارش زارع با ابي كانون يكي با تانك زيست ( شما ) و الي اخر ... ولي انصافا كرامت هم مولف خوبيه و هم مدرس خوبي و نكته هاشم عالين

موفق باشي

عزیز من قضاوت نکردم به اون دوستمون گفتم کسی رو نکوب ! الکی نزن تو سر عمارلو ! همین نگفتیم که کرامت بد هست

موفق باشی

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن