نوشته اصلی توسط
khaan
اولا اگه من عمارلو رو میکوبم حقش رو دارم چون درصد زیستم بالای 60 بوده حتی از میانگین پذیرفته شده های پزشکی دانشگاه شهید بهشتی هم بالاتره. ثانیا تمام کتابها و جزوه ها و سی دی های زیست شناسی بازار رو بررسی کردم و دارم نظر میدم. شما یکی دو صفحه از یه منبع دیدی و داری متعصبانه قضاوت میکنی.
مساله نکته گفتن نیست. شما از زیست سال های اخیر کنکور اگه چیزی میدونستی هیچوقت فکر نمیکردی تعداد زیاد نکته ها مفید هستن. کنکورهای سال های اخیر سختیشون به جهت مقایسه ای بودن و مفهومی بودنشون بوده. هرچی فرآیندها و برآیندهای زیست شناسی رو عمیق و مفهومی یاد گرفته باشی بهتر تست میزنی. عمارلو همون متن کتاب درسی رو اومده تبدیل کرده به نکته و به اسم کتابهای همایش داره میفروشه و سود میلیاردی میکنه و عین خیالشم نیست درصدای شاگرداش چقدر باشه.
اگه به نکته گفتن باشه که روح الله امرایی هم ده برابر عمارلو نکته گفته برو کتابهاش رو بخر میبینی کل کتابش درسنامه هست از کاه کوه ساخته برای کنکور.
هنر اینه که همه مفاهیم رو بتونی عمیق یاد بدی نه اینکه هرچی به ذهنت رسید تراوش بدیش توی جزوه و کتابت.
ضمنا وقتی کتاب گاج خاکستری و نشرالگو هست و شما میری تانک تست آرامفر میخونی میزان آگاهیت به قواعد تست های کنکور مشخص میشه اصولا نباید جوابت رو میدادم ولی برای اینکه بقیه هم دچار گمراهی نشن جواب دادم. ادامه بحث رو هم ضروری نمیبینم موفق باشید.