خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 22 از 22
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      123
      بینید هیشکی از خودش چیزی در نمی اره هرچی هرکی گفته تو کتاب درسی هست !!!
      تازه کتابی خوبه ک ادم با یبار خوندن یاد بگیره یعنی چه کتابی کتابی که متنش تو دل برو باشه ببین باز نمی خام بگم یه روزگاری شعر خوندم (یه سری اومدن گفتن تو ک معرف نیستی چرا همه جا می گی خواننده ای گفتم نیست م ولم کن ) اینو می خام بگم ادم یه شعر می نویسه دیگه عمرا یادت بره چرا این یعنی ک تو دل برو بوده یا گوش می کنی یبار حفظ می شی اهنگ مورد علاقه ات رو اما درس چرا بعد 100 بار بازم فرار می کنه !!! به نکته های زیر توجعه کنین
      ویتامین های محلول در چری بی k . d .E . A از رگ لنفی جذب میشه
      ویتامین های محلول در چربی A.K.E .Dاین راحت تر حفظ میشه از a بخونین این میشه ا کا ای دل اصن اقا عیده باور کن عمرا یادت بره !!!
      بیشتر سوالات تکراری ان نکتشو خوندب اما سر ازمون اشتباه می کنی چون فکر کردی بلدی درست یاد نگرفتی یا متن نا مفهموم بود ه مث مثال بالا مثلا اینو ببین هاگینه یه قرار داده پشت پرگ شاخه قرار داره به دلیل قافیه داشتن یادت نمیره اصن خیلی چیزای دیگه
      منظورم اینه ک کتابی خوبی ک ب این قوانین اهمیت داده باشه متنشو جوری نوشته باشه ک راحت بخونی مثلا نمودار های درختی خوبه
      مهم نیس میرم مسیرو

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط srh نمایش پست ها
      بنفش كه داره
      نيلي هنوز نداره به لطف خدا ميزنه
      ابيم كه داره.
      سبز هم همينطور
      زرد كه داره
      نارنجيم تو راهه
      قرمزم كه داره

تنها ٢ كتاب تا تكميل رنگين كمان
      چرا
      بنفش هم دارننننننننن

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sahar95 نمایش پست ها
      چرا بنفش هم دارننننننننن
      ميزان نمكى كه ريختيد واقعا قابل تحسينه

4. Top | #19
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      منم دی وی دی های رهپویان رو دارم،خیلی مقاومت میکردم که نبینمشولی خب به هر حال الان پروتئین سازی اش رو گوش کردم که مفهومی بود واقعا،مخصوصا اون انیمیشن هاش خوب تو ذهنم رفتههمایش عمار لو هم میخونم نکته های اونم خیلی خوبه منم با حجم زیاد نکته برای زیست مخالفم

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khaan نمایش پست ها
      اولا اگه من عمارلو رو میکوبم حقش رو دارم چون درصد زیستم بالای 60 بوده حتی از میانگین پذیرفته شده های پزشکی دانشگاه شهید بهشتی هم بالاتره. ثانیا تمام کتابها و جزوه ها و سی دی های زیست شناسی بازار رو بررسی کردم و دارم نظر میدم. شما یکی دو صفحه از یه منبع دیدی و داری متعصبانه قضاوت میکنی.
      مساله نکته گفتن نیست. شما از زیست سال های اخیر کنکور اگه چیزی میدونستی هیچوقت فکر نمیکردی تعداد زیاد نکته ها مفید هستن. کنکورهای سال های اخیر سختیشون به جهت مقایسه ای بودن و مفهومی بودنشون بوده. هرچی فرآیندها و برآیندهای زیست شناسی رو عمیق و مفهومی یاد گرفته باشی بهتر تست میزنی. عمارلو همون متن کتاب درسی رو اومده تبدیل کرده به نکته و به اسم کتابهای همایش داره میفروشه و سود میلیاردی میکنه و عین خیالشم نیست درصدای شاگرداش چقدر باشه.
      اگه به نکته گفتن باشه که روح الله امرایی هم ده برابر عمارلو نکته گفته برو کتابهاش رو بخر میبینی کل کتابش درسنامه هست از کاه کوه ساخته برای کنکور.
      هنر اینه که همه مفاهیم رو بتونی عمیق یاد بدی نه اینکه هرچی به ذهنت رسید تراوش بدیش توی جزوه و کتابت.

ضمنا وقتی کتاب گاج خاکستری و نشرالگو هست و شما میری تانک تست آرامفر میخونی میزان آگاهیت به قواعد تست های کنکور مشخص میشه اصولا نباید جوابت رو میدادم ولی برای اینکه بقیه هم دچار گمراهی نشن جواب دادم. ادامه بحث رو هم ضروری نمیبینم موفق باشید.
      اخه بشر تو چقد گنده گوزی میکنی من رتبه ی دو رقمی میشناسم با تانک تست زیست 93.4 زده

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ملت چقدر اعتماد ب سقفاشون زیاده....

7. Top | #22
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khaan نمایش پست ها
      اولا اگه من عمارلو رو میکوبم حقش رو دارم چون درصد زیستم بالای 60 بوده حتی از میانگین پذیرفته شده های پزشکی دانشگاه شهید بهشتی هم بالاتره. ثانیا تمام کتابها و جزوه ها و سی دی های زیست شناسی بازار رو بررسی کردم و دارم نظر میدم. شما یکی دو صفحه از یه منبع دیدی و داری متعصبانه قضاوت میکنی.
      مساله نکته گفتن نیست. شما از زیست سال های اخیر کنکور اگه چیزی میدونستی هیچوقت فکر نمیکردی تعداد زیاد نکته ها مفید هستن. کنکورهای سال های اخیر سختیشون به جهت مقایسه ای بودن و مفهومی بودنشون بوده. هرچی فرآیندها و برآیندهای زیست شناسی رو عمیق و مفهومی یاد گرفته باشی بهتر تست میزنی. عمارلو همون متن کتاب درسی رو اومده تبدیل کرده به نکته و به اسم کتابهای همایش داره میفروشه و سود میلیاردی میکنه و عین خیالشم نیست درصدای شاگرداش چقدر باشه.
      اگه به نکته گفتن باشه که روح الله امرایی هم ده برابر عمارلو نکته گفته برو کتابهاش رو بخر میبینی کل کتابش درسنامه هست از کاه کوه ساخته برای کنکور.
      هنر اینه که همه مفاهیم رو بتونی عمیق یاد بدی نه اینکه هرچی به ذهنت رسید تراوش بدیش توی جزوه و کتابت.

ضمنا وقتی کتاب گاج خاکستری و نشرالگو هست و شما میری تانک تست آرامفر میخونی میزان آگاهیت به قواعد تست های کنکور مشخص میشه اصولا نباید جوابت رو میدادم ولی برای اینکه بقیه هم دچار گمراهی نشن جواب دادم. ادامه بحث رو هم ضروری نمیبینم موفق باشید.
      خود امرایی تو مدرسه ما درس میده میگه واسه اموزش نانوزیست (مال خودش) +50-140 صفحه ای که نکته میگه بنویسن شاگرداش بعدشم سبز ابی و سه سطحی قلم چی

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن