پایش خوب بود ولی دقیقا درحد خودم بود !
تنها اینکه به قول خودش مفهومی میخوند ! قبل از خوندن یه دور فصل رو روزنامه خونی میکرد بعدش عمیق میخوند !
ببین ! اگه رتبه یک هم بیاد بهت بگه چطوری میخوند احتمالش زیر 50 % هست که برا تو جواب بده ! خودت باید به یه روش برسی روش بقیه متناسب سیستم بدن خودشون هست ؛ حالا شاید روش یکی برا دیگری جواب بده ولی لزوما اینطور نیست که شما با روش رتبه برتر رتبه برتر بشی چون کل سیستم بدن تو و شرایط زندگی و ... تو با اون متفاوته
<br><br>\n
من که نمیگم حفظ نکنی !!! میگم هرکسی برای خودش راهی داره برای حفظ کردن و مفهومی خوندن
----------------------------------------------------------------------------------
@hanjera جان بابا ! چیکار کردی عزیزم ؟! اوکی شدی ؟
منتظر جوابم ها ! زودباش بابا !
ویرایش توسط AmiR.R-0017 : 16 آذر 1394 در ساعت 01:16
دوست عزیز مطالب زیست شناسی ، زبان و دینی فرار هستن ...
شما باید توی فواصل معین مرورشون کنید ..
البته واسه زیست هم بعد از خوندن مطلب تست بزنید چون تست زدن باعث میشه مطلب تو ذهنتون تثبیت بشه ...
زیست نکته های فرار داره که فراموش کردنشون طبیعی هست و باید در دوران جمع بندی روشون زیاد کار کرد (مثلا کدون های آمینو اسید ها ) ولی اگه نکات اصلی و پایه ای زیست ( مثل نحوه پروتئین سازی و ...) رو فراموش میکنین یعنی روش مطالعتون مناسب نیست و به جای یادگیری مفهومی یادگیری نکته ای و حفظی انجام میدین. من که درصد زیستم از خیلی قبولی های پزشکی بالاتر بوده (62%) بازم کلی نکته از پیش دانشگاهی 2 رو فراموش کرده بودم دلیلش هم این بود که در جمع بندی خوب کار نکردم. شما اگه مفهومی بخونین و جمع بندی رو هم خوب کار کنین نباید نگران درصد زیست شناسیتون باشین.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)