خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 21
    1. Top | #1
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

Question راهی تکنیکی برای ضرب تقسیم مسائل شیمی ندارید؟

سلام به دوستان کنکوری.همونطور که میدونید ماشین حساب سر جلسه کنکور ممنوعه.حالا ریاضی و فیزیک رو باز میشه مسائلش رو بدون ماشین حساب حل کرد.ولی شیمی همش اعداد اعشاری وبزرگ.شما راهی تکنیکی برای ضرب تقسیم مسائل شیمی ندارید؟ممنون

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8632223222 نمایش پست ها
      سلام به دوستان کنکوری.همونطور که میدونید ماشین حساب سر جلسه کنکور ممنوعه.حالا ریاضی و فیزیک رو باز میشه مسائلش رو بدون ماشین حساب حل کرد.ولی شیمی همش اعداد اعشاری وبزرگ.شما راهی تکنیکی برای ضرب تقسیم مسائل شیمی ندارید؟ممنون
      مسائل خط ویژه هفت تیر

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تو این تاپیک یه سری تکنیک برای سریع انجام دادن محاسبات هست.درضمن فقط با تمرین بیشتر و حل مسائل بیشتر مشکل محاسباتتون حل میشه.

http://forum.konkur.in/thread33695.html

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سعی کنید با ساده کردن، ساده کنید
      ...

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8632223222 نمایش پست ها
      عجب!
      بیشتر وقتا نیاز نیست محاسبات رو با تمام ارقام با معنی انجام بدی. ضرب ها رو تا اخر محاسبه انجام نده و جواب اخر رو ب صورت ی ضرب و تقسیم پیدا کن. مثلا میرسی 23.6×8.9 تقسیم بر 4.8. بعدش ی نگاهی ب گزینه ها بکن. اگه اختلاف گزینه ها زیاد بود که تقریبا 9 سوال از ده سوال همینطوره عددها رو روند کن. 23 در 9 تقسیم بر پنج. 23 به پنج میشه 4.6 ک در 9 ضربش کنی میشه 46-4.6 که در میاد 41.4. توی مسایل آب تبلور اگه 67 رو 75 هم بگیری چون دمبال ی عدد طبیعی هستی باز ب جواب صحیح میرسی.
      بزی وقتا هم(معمولا وقتی نیاز ب تقسیم نداری) میتونی فقط رقم یکان رو بدست بیاری و با رقم یکان گزینه ها مقایسه کنی.

ولی مهمترین چیزی که باید رعایتش کنی اینکه تا میتونی تا قبل از کنکور مسله شیمی کار کنی. هیچ چیزی بدون تمرین بدست نمیاد.
      ویرایش توسط Phenotype_2 : 14 آذر 1394 در ساعت 19:33

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      مسائل خط ویژه هفت تیر
      خط ویژه گاج منظورتونه ؟

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      بجای اعشاری نوشتن همه رو کسری بنویس همه چی حله !

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      اگه قول بدید ساکت باشید و دست به سینه تمیزو مرتب بشینید منم قول میدم بهتون بگم چکار کنید که هر محاسبه شیمی رو توی 6 ثاینه انجام بدید. اگه ده تا از سنگین ترین محاسبات شیمی رو همینحا بزارید، منم جواب رو زیرش مینویسم که بفهمید چطور محاسبات شیمی رو انجام بدید.

ر.ا: کسری بنویسم چه اتفاقی میفته؟ مثلا 0.78 صدم بنویسم 78/100 چه دردی دوا میشه؟

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط LeftBehind نمایش پست ها
      اگه قول بدید ساکت باشید و دست به سینه تمیزو مرتب بشینید منم قول میدم بهتون بگم چکار کنید که هر محاسبه شیمی رو توی 6 ثاینه انجام بدید. اگه ده تا از سنگین ترین محاسبات شیمی رو همینحا بزارید، منم جواب رو زیرش مینویسم که بفهمید چطور محاسبات شیمی رو انجام بدید.

سلام ...

معلومه دم سحری حسابی روحیه معلمیت گل کرده و به فکر دادن خمس و زکات علمت افتادی......

خوب واسه شروع با اجازه از drmoslem با محاسبه زیر شروع کن....

پیش پیش ممنون از وقتی که میذاری...

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      راستی قول می دیم که ساکت باشیم و دست به سینه تمیز و مرتب بشینیم .....

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      ​چی شد پ؟؟
      Live your dreams

🔱
      KowsarDDC

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan7777777 نمایش پست ها
      راستی قول می دیم که ساکت باشیم و دست به سینه تمیز و مرتب بشینیم .....

داداش تیکه انداختن به کسی که قصدش کمک کردنه اصلا کار درستی نیست !فک کنم ایشون الان سر آزمون نشسته . میخوای من برات اونو با تقریب حل کنم ؟

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها
      داداش تیکه انداختن به کسی که قصدش کمک کردنه اصلا کار درستی نیست !فک کنم ایشون الان سر آزمون نشسته . میخوای من برات اونو با تقریب حل کنم ؟

واقعا تخریبی درست در میاد؟

شرایطشو بلدین؟؟؟؟؟

14. Top | #14
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa77 نمایش پست ها
      واقعا تخریبی درست در میاد؟

شرایطشو بلدین؟؟؟؟؟
      آره من که تقریب زدم ! شرایطش اینه که خرکی تقریب نزنی و حواست باشه کسر رو بیشتر کردی یا کمتر . همین

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط LeftBehind نمایش پست ها

دوست عزیز LeftBehind ....

انصافا پستای خیلی خوبی داخل تاپیک محاسبات سریع گذاشته بودی که حداقل واسه بنده ، بسیار آموزنده و درخور اعتنا بود ، و تقریبا باتمامی نظرات شما در این زمینه موافقم.....
      نگفته پیداست که در زمینه محاسبات ریاضی دستی بر آتش دارین.......

بسیار خوشال می شم اگه لطف کنی و اگر چیزی واسه راحت تر ساده کردن همچین روابطی میدونی، به همه دوستان انتقال بدی....

باز هم خدمتتون عرض می کنم ما همچنان دست سینه ، آرام و ساکت به امید مستفیذ شدن از دانش شما انتظار می کشیم..... باور بفرمایین که ذکر این مطلب نه به واسطه ی شوخی ای بچگانه ، بلکه به خاطر احترامی که برای شما قائل بودم ، عنوان شده.........

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن