ویرایش توسط Mahdi1377 : 13 آذر 1394 در ساعت 21:51
من هم مثل شما تو استوکیومتری خیلی مشکل داشتم اما فیلم های صفرتاصد آقای آقاجانی رو دانلود کردم عالی بود
همه مشکلاتم رفع شدتوصیه میکنم حتما ببیید
سلام عزیز
من کتاب من و درسام خیلی سبز شیمی دارم دوست ما که نگاه کرده نهایی را 20 شده خواستی من دارم برات میفرستم چاپ 94-95
من خودم اولش مشکل داشتم یکم دیره ولی میتونی برسی شیمی گاج میکرو سال سوم یا جامع گاج رو بخر با اون پیش برو از خوابت ببر و شبها تا ساعت 2 شیمی 2 رو تا فصل سوم مرور کن نحوه واکنش و نوع آنها رو یاد بگیر ریاضی 3 تجربی میکرو گاج +مهروماه ریاضی جامع تجربی رو بزنی مشکلت می حله ولی در مورد استوکیومتری یه چیزی بهت میگم سعی کن بین چیزی که سوال ازت میخواد و چیزی که توی دستت هست واز روی جرم و درصد ها روابط هم ارز ایجاد کنی تا بتونی مسائل رو حل کنی( یه نمونش رو برات ارسال میکنم) و درصد خلوص و بازده اینارو آخرش مطالعه کن تا بتونی با مطالب اولیه استوکیومتری ترکیبی حل کنی در ضمن تمام واکنش های کتاب و واکنش های شناسایی آنیون و کاتیون اتم هارو از بر باش
دو هفته باید سخت تلاش کنی تا به نتیجه برسی هفته اول سه فصل شیمی 2 روتموم کن و بعدش وارد استوکیومتری شو اگه واقا میخوای تا قبل از شروع فصل دو قال قضیه رو بکنی و قلغ کار بیاد دستت
فیزیک از رو نشر الگو جامع بخون اگه هم وقتی کردی فیزیک پایه میکرو بزن
اینم از روابط هم ارزی که میان مواد در یک واکنش در جریان است
البته یه مثاله
شیمی مبتکرانو بخون عااالیه فقز ی خرده درسنامه هاش زیاده شما که عمومیات 20 وقت کمتری برای عمومی بذار بیتشر وقتتو روی شیمی فیزیک بذار
فیزیک گاج نقره ای عااالیه بعدشم سوالای خوشخوانو حل کن فووول فوول میشی
دبیرستان صنعتی شریف :::::> Sanatisharif.ir
اینم آدرس دقیق اگه مشکلی تو دانلود داشتی بهم بگو.
شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد سوم دبیرستان (94-93)| آلاء
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)