ببین همش میشه
من رفیق نابابی نیستمااا ولی تو نیاز داری یکم به رفیق ناباب
چیز ناشدنی نیست که بگیم نمیشه. برای من که شده بدون هیچ کار خاصی پس برای تو هم میشه
همه این کارا رو بکن اون وقت گاه جواب نداد بیا هر چی خواستی بگو
اصلا میشینیم دو تایی اینجا هاراگیری میکنیم از زندگی راحت میشیم خوبه ؟
یا میریم دم سازمان سنجش یک گالن بنزین من یک گالن بنزین تو میریزیم سرمون و خلاص
حالا فعلا این تجویز من رو اجرا کن. تمام شد رفت
الان دیگه من میخوام بخوابم اگر مایل بودی ساعت 12/5 ظهر آنلاین شو تو خصوصی بهت جوابتو بدم تاپیک قبلت رو بخونی متوجه میشی که میتونم کمکت کنم یا نه . مطمئن باش هیچ چیزی نیست که قابل حل شدن نباشه . بهت نشون میدم که با اینکه به قول اون دوستمون درس مشاوره نخوندم ولی می تونم تو حل شدن مشکلت کمکت کنم .
یه جمله هست که میگه : خوشبختی ها مثله همه، ادمای خوشبختن مثل هم هستناما ادمای بدبخت قطعا بدبختی های مختلفی دارن …مطمئن باش زندگی هیچکی بدون مشکل نیست، حتی اون کاخ نشین زعفرانیه ای …من خودم چندین برادر ناتنی دارم و دیگه فکر کنم بتونی بقیشو حدس بزنی …اما خب یه قانون هست که میگه گذر زمان همه چیو حل میکنه منم خیلی بی اعصابم،ولی دیگه شرایط اطرافم مثل گذشته روم اثر نمیگذاره چون به این باور رسیدم که هیچ زندگی ای و هیچ خانواده ای بدون مشکل نیست سعی کن این باورت رو تقویت کنی، پشیمون نمیشی …
راستش فقط خودت میتکنی به خودت کمک کنی،باید تغییر بدی خودتو این مشکلات مقطعی هست ، اگه به آینده امید داشته باشی شاید حالت بهتر بشه،ببین آدما قشنگ حرف میزنن ولی قشنگ زندگی نمیکنن،الان هم فقط تو با افسردگیت زجر میکشی نه هیچکس دیگه،فکر خودکشی هم نکن ببخشید اما این حرف کفر هستش، از خدا کمک بخواه چون حتما کمکت میکنه....
داداش شما فازت چیه اینقدر تاپیکای بی انرژی و زد حال میزنی
بابا یکمی خودتو باور کن
میگی از خونوادم راضی نیستم خب قبول
ولی هیچ کس خانوادش رو انتخاب نمیکنه
به جای اینکه هی غر بزنی یکمی به نکات مثبتشون فکر کن
فکر کنم شما افسردگی داری اونم نه یکم زیاد
شما صبحا ورزش کن
ورزش باعث میشه سر زنده تر بشی
لا اقل هفته ای یه بار برو بیرون تا آب و هوات عوض بشه و همش تو یه اتاق خودتو حبس نکن
اینکه میگی به خاطر کنکورم نمیرم بیرون عوض اون بیرون رفتن میشینی همش فکر میکنی نه به درست میرسی نه به زندگیت وو بازدهت پایین میاد
مشکل اصلا چیه؟؟؟؟؟؟با دنیا؟؟؟؟کنکور؟؟؟دوستو رفیق؟؟؟خودتون؟؟؟؟؟؟؟ خونواده؟؟؟فک فامیل؟؟؟بابا تو تکمیل ظرفیت خودمو کلی کشتم ننه جون!!!!!!!!!!!!!!!
شاعر میگه.....
ولش کن.....
مردی با خود زمزمه کرد: خدایا با من حرف بزنیه سار شروع به خواندن کرد ! اما مرد نشنیدمرد فریاد برآورد خدایا با من حرف بزن.......
آذرخش در آسمان غرید ، اما مرد اعتنایی نکردمرد به اطراف خود نگاه کرد و گفت : تو کجایی ؟؟؟؟بگذار تو را ببینم ......
ستاره ای درخشید، اما مرد ندیدمرد فریاد کشید " خدایا یک معجزه به من نشان بده " .....
کودکی متولد شد و اما مرد باز توجهی نکرد
مرد در نهایت یاس فریاد زد: خدایا خودت را به من نشان بده و بگذار تو را ببینم .....
از تو خواهش می کنم ......
پروانه ای روی دست مرد نشست و او پروانه را پراند و به راهش ادامه داد .....
ما خدا را گم می کنیم ......
در حالی که او در کنار نفس های ما جریان دارد ......
خدا اغلب در شادی های ما سهیم نیست ......
تا به حال چند بار خوشی هایت را آرام و بی بهانه به او گفته ای ؟؟
تا به حال به او گفته ای که چقدر خوشبختی ؟؟؟؟؟؟
که چقدر همه چیز خوب است ؟؟؟؟
که چه خوب که او هست ؟؟؟
خدا همراه همیشگیه سختی ها و خستگی های ماستزمانی که خسته و درمانده به طرفش می رویمخیال می کنیم تنها زمانی که به خواسته خود برسیم
او ما را دیده و حس کرده اما ............
گاهی بی پاسخ گذاشتن برخی خواسته های ما نشانگر لطف بی اندازه او به ماستخورشید را باور دارم حتی اگر نتابدبه عشق ایمان دارم حتی اگر آن را حس نکنمبه خدا ایمان دارم حتی اگر سکوت کرده باشد ...
تا خدا هست، جایی برای نا امیدی نیست(خدایا حتی یک آن ما را به حال خود وامگذار)
ویرایش توسط a.z.s : 13 آذر 1394 در ساعت 02:13
من که یکی نفهمیدم مشکلت چیه
فقط خونوادت از تو توقع و انتظاری دارند ؟؟ یا تو رو وادار به انجام کاری میکنند که دوست نداری ( مثلا باید دکتر بشی اما تو علایق و روحیاتت یه چیز دیگست )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)