سلام دقیقا این مساله برای من که بعداز 6سال دارم دوباره کنکور میدم مشکل سازشده بود ولی اول اینکه اصلا خودتودرگیراین نکن که همه بودجه بندی زیست آزمون و تموم کنی
چون استرس تموم نشدنه باعث میشه همه چی بدترشه وخودت واذیت این موضوع نکن که چرا اینقدر خوندم نشد,فقط سعی کن تا قبل عید به کیفیت خوب برسی و تموم کنی زیستو
بعدم درباره آزمون منم وقتی دیدم نمیرسم گفتم بی خیال شم ولی اصلاکارخوبی نکردم چون همون فشارآزمون باعث میشد بیشتر به خودم بیام که دوباره از آزمون بعدی میرم.
پارسال خیلی از دوستای من اینطوری از میدون بدر شدن
میدیون ترازشون بالا نمیاد کلا نا امید میشدن ادامه نمیدادن
ولی مشکل اینه که شما یه سری چیزا رو در نظر نمیگیرید
تراز به فقط به خوندن اون دو هفته بستگی نداره یعنی چیزی نیست که دو هفته سفت بخونی و انتظار داشته باشی ترازت یهو کلی بیاد بالا
باید اینو در نظر بگیری که این سیر تدریجیه و اگه کارتو درست انجام بدی و خوب بخونی میتونی چند ماه بعد مثلا به ۶۵۰۰ برسی نه اینکه الان فقط یه آزمون خوب بخونی بعد دوباره شل کنی
کسایی که ترازشون بالاست بلا استثنا از قبل خوب میخوندن و الان نتیجشو میبینن نمیشه تو شروع مسیر انتظار زیاد داشت
آزمونو تحلیل کن ببین مشکل اصلیت کجاست ؟ مثلا سوالا رو نصفه نیمه بلدی ؟
در اون صورت باید بجا اینکه خیلی بخونی ولی بی کیفیت یه مبحثو در حد ۱۰۰ بخونی
مفهومو عمیق که یاد گرفتی باید زیاد تست بزنی (البته با برنامه ریزی صحیح)چون هی اشتباهاتو میبینی و تسلطت بیشتر میشه تنها راه افزایش درصد همینه
ویرایش توسط AmiR.R-0017 : 11 آذر 1394 در ساعت 00:16
سلام :))
لینکارو ببینید، نخواستم دوبارهتایپی شه!!
http://forum.konkur.in/thread21852-3.html#post385329
http://forum.konkur.in/thread23369.html#post407685
http://forum.konkur.in/thread17390.html#post297762
خب این میتونه دلایل متعددی داشته باشه که اولین دلیلش عدم انتخاب منابع صحیح و باکیفیت و یا پراکندگی و تعدد منابعتون هست! و یا عدم برنامه ریزی صحیح و تست زنی زیاد!
و یا دلایل دیگر مثل عدم تمرکز... انجام کارهای دیگه همزمان با مطالعه! مثلا" چک کردن تلفن همراه،گفتگو با دوستان،رقابت با دوستان،خواب آلودگی حین درس،روش مطالعاتی نادرست! اینها همه و همه میتونن باعث عدم پیشرفتت بشن.... حتی وجود 1 موردش! درضمن کیفیت خوندن مهمه نه زمان مطالعه.. سعی کن زمان مطالعه گوشیت رو تو کمد بذاری،یا جایی که پیشت نباشه و بهش دسترسی نداشته باشی و روی سایلنت یا خاموش! از حاشیه های کنکور خودداری کن! ولی بنظرمن منابع شما ایراد داره... برای مثال طبق نظر رتبه های برتر سال گذشته درهمین انجمن که یک پست تحت عنوان معرفی بهترین منابع رشته های مختلف رو گذاشته بودن رو عنوان می کنم..امیدوارم مشکلتون برطرف بشه ؛
ببین در درجه اول اگه نمیتونی کامل سرفصلهای آزمون رو مطالعه کنی اصلا" آزمون نده!!!!! و برای دوران جمع بندی آزمون بده و فقط یک سوم مطالعه و دو سوم تست بزن!!!!
اما منابع:
منابع میبایست حتما" ویرایش جدید باشن بخصوص دروس اختصاصی...اگه بامنابعت نتیجه نگرفتی لزومی نداره بازم بااونها پیش بری!!!! ضمنا" ازدیویدی هم استفاده نکن من و دوستانم تجربشو داریم..همش تبلیغاته و برای همه مباحث و.. کاربردی نیست و یک جور ریسکه!
مثلا" برای درس زیست اصلا" کتاب خیلی سبز خوب نیست و سطح متوسط و درحد مدرسه رو داره ..تستهاشم استاندارد نیستن... برا آموزش : فقط همایش نشردریافت عمارلو خوبه یا فاگوزیست و یا یک کلاس باکیفیت خوبه.. تست: الگو.
و یا برای درسی مثل شیمی: مبتکران یا خیلی سبز خوبه...ولی اگر بازهم متوجه مباحث نشدی حتما" حتی برای چندمبحث پرتست هم که شده یک کلاس خوب باکیفیت برو..
فیزیک: فقط معجزه فیزیک مهروماه مولف:پارنچ... که اول تشریحی توضیح داده بعد مفهومی و تکنیکی و کاربردی! مثلا" دردیویدیهای موجود دربازار تنها بعضی تکنیکهای این کتاب رو توضیح دادن اون هم سطح پایین!!!! و یا کلاس های استاد محمدهادی طلوعی یا برخی جزواتش که دراینترنت موجود هست مثل گرما،فشار و... خاصیت دیگراین کتاب اینه که کم حجم و کامل هست و بنظرم چون اول مباحثو بصورت تشریحی توضیح داده اگرم پایت ضعیف باشه تقویت میشه و بعد میره سراغ تکنیک و حل مثال و....
ریاضی: فقط یک کلاس آموزشی خوب میتونه نیازآموزشیت رو برطرف بکنه چون نیازبه پرسش و پاسخ و رفع اشکال داره...درحال حاضرتنها کتاب و جزوات خوب دراین درس کتب اندیشه فائق رضوی خوب هستن و کلاسهای موسسه هدف و جزوات موسسه هدف تهران ایشون...
دین و زندگی: گاج نقره ای ... یا آیات و نکات گاج و یا جمع بندی مهروماه...همه دریک سطح ان..کلاسهای استاد کریمی استاد دانشگاه شهیدبهشتی قبلا" درموسسه گزینه2 دیویدی داشت الآن هم با آفبا همکاری میکنه.
ادبیات: جامع 5گنج مهروماه عالیه...یا جمع بندی مهروماه و ازهمه بهتر همایش های نشردریافت هامون سبطی.
زبان: گاج نقره ای....لغات اندیشه فائق چون هم خانواده ها و...رم اوورده .. و دیگرمنابع.
عربی: گاج نقره ای ماهینی ..دیویدی گاج ماهینی 15ت بیشتر نیست عاااالیه و کم حجم و مفید...یا دیویدی جمع بندی استاد مصطفی آزاده.فقط جمع بندیش کمه و مفید! بقیه دیویدی ها پرحجم! و بی کیفیتن....هرچند دیویدیهای موسسه آفبا که زیرنظر دانشگاه شهیدبهشتی هست،برای بعضی دروس و مباحثی که واقعا" ضعف داری خوبن مثل ژنتیک یا زیست عمارلو..شیمی مصلایی و بابایی.. دینی کریمی.. بقیه مباحث رم میتونی ازنمونه های سایت آفبا نگاه کنی.. ولی نیازآموزشیت با همین کتابها هم کامل برطرف میشه و نیازی به تلف کردن وقت و هزینت برا دیویدی نیست مگر بعضی مباحث که کم حجم باشن و پرتست و برسی نگاه کنی و واقعا" دراونها ضعف داشته باشی..موفق باشین![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)