دوست خوبم..من خودم امسال پزشکی قبول شدم...ترم یک پزشکی هستم..اما خبری نیس.. میتونم بپرسم کی بهتون گفته پزشک عمومی 30 میلیون و متخصص تا یک میلیارد در ماه درامد دارن؟
.gif)
ینی متخصص در سالی بالای ده میلیارد حقوق داره؟ اره؟دوست خوبم همیشه پزشکان خوب و نخبه ای هستن که بیشتر از اینم حقوقشونه...شاید روزانه میلیارد میلیارد داشته باشن..اما ایا همه اوناایی ک پزشکین اینهمه حقوقشونه؟شما چطور واقعا همچین چیزیو باور میکنید؟ ضمن اینکه پزشک عمومی هم که بشید منطقه محروم خدمت کنید و پزشک خانواده بشین ماهانه نهایتن10-12 میلیون حقوقشه..من نمیدونم کی همچین عدداییو رو میگه..ینی ایهمه پزشک متخصص تو کشور همشون ماهانه میلیارد میلیارد حقوق بگیرن...واعجبا بر کسی که اینو باور کنه..از هر 100 هزار پزشکی یکیش میشه مثل دکتر سمیعی که ایشون هم به دلیل علاقه و عشق به کارش اینقدر موفقه درکنارش حقوقشم عالیه...شما یه سر بزن ببین چقدر دکتر دیگه هستن که مثل شما فکر میکردن که فقط پزشک شن اما الان میبینن خبری از پول و اون چیزی ک فکر میکردن نیس...استاد دانشگاه تو شهر خودمون داره10 میلیون میگیره الان ...عضو هیعتعلمی هم که باشی دیگه نور علی نوره..