خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 456 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 61 به 75 از 81
    1. Top | #61
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط jahangir نمایش پست ها
      ب دی ک 100 % نمیرسه ولی احتمالا واسه خرداد 95 اجرا بشه
      والا من میترسم با این کم کاری که اینا دارن اصلا به خرداد هم نرسه ...

2. Top | #62
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان چ شد ؟
      یه خبر درست درمونی بدین دیگه
      بعد دو تا سوال ...الان اگه دی اجرا نشه خرداد قطعیه دیگه ؟؟؟؟برا ی کنکور 95
      سوال دوم این که هر درسی که نمرمون خوب نشده رو میتونیم امتحان بدیم ؟؟؟؟؟ بعد دوباره معدل میگیرن ؟؟؟؟؟؟؟؟

3. Top | #63
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amintsh نمایش پست ها
      من فردا (امروز) میرم واسه پرسش جواب قطعیتونو میدم
      هنوز خبری ندارید! فردا ۲۵ ام یعنی دیگه دی اجرا نمیشه؟؟

4. Top | #64
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان چی شد؟

من که دیگه نا امید شدم...... خدا کنه خرداد اجرایی کنن... خدا کنه....

5. Top | #65
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M.M.B نمایش پست ها
      دوستان چی شد؟

من که دیگه نا امید شدم...... خدا کنه خرداد اجرایی کنن... خدا کنه....
      با این وضعیت دی بعید حالا خدا کنه خرداد اجرایی شه.
      دیپ انسانی گرفتید؟

6. Top | #66
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط EVRINA نمایش پست ها
      با این وضعیت دی بعید حالا خدا کنه خرداد اجرایی شه.
      دیپ انسانی گرفتید؟

خدا کنه واقعا خرداد دیگه عملیش کنن.

نه. من نصفه ولش کردم به امید این طرح.

7. Top | #67
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      خدا کنه واقعا خرداد دیگه عملیش کنن.

نه. من نصفه ولش کردم به امید این طرح.
      منم دیپ انسانی فقط ۴ درس مونده بود ول کردم ( تابستون یادتون با چه بدبختی ثبت نام کردم) چون اگه خرداد ترمیم اجرایی شه نمیتونیم دیپ تجربی ترمیم کنیم. یعنی فقط امیدوارم خرداد اجرایی شه.

8. Top | #68
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      منم دیپ انسانی فقط ۴ درس مونده بود ول کردم ( تابستون یادتون با چه بدبختی ثبت نام کردم) چون اگه خرداد ترمیم اجرایی شه نمیتونیم دیپ تجربی ترمیم کنیم. یعنی فقط امیدوارم خرداد اجرایی شه.
      یکی از درس هایی که واسه من مونده بود فلسفه و منطق بود که واقعا درس خوندنی و وقت گیریه. تو ذهنم 70 درصد احتمال می دادم اینا زیر قولشون بزنن و دی اجراییش نکن. اما با خودم می گفتم برم این درس های غیر مربوط رو بخونم. اونم تو دی که امتحانات مدرسه ی خودمم هست. وقت بذارم از اخر هم مثلا خرداد ترمیم رو اجرا کنن. ولی وقتی ترمیم رو اجرا کنن دارم درس هایی که خودم خوندم رو امتحان میدم و راحت تره.
      فقط نامردی رو اینجا اینا کردن که از اول تابستون این طرح رو اعلام کردن تا الان نتوستن یه تصمیم درست بگیرن و اجراییش کنن. حالا ایشالا خرداد دیگه اجرایی بشه. وگرنه من یکی که بدبخت میشم...

9. Top | #69
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      یکی از درس هایی که واسه من مونده بود فلسفه و منطق بود که واقعا درس خوندنی و وقت گیریه. تو ذهنم 70 درصد احتمال می دادم اینا زیر قولشون بزنن و دی اجراییش نکن. اما با خودم می گفتم برم این درس های غیر مربوط رو بخونم. اونم تو دی که امتحانات مدرسه ی خودمم هست. وقت بذارم از اخر هم مثلا خرداد ترمیم رو اجرا کنن. ولی وقتی ترمیم رو اجرا کنن دارم درس هایی که خودم خوندم رو امتحان میدم و راحت تره.
      فقط نامردی رو اینجا اینا کردن که از اول تابستون این طرح رو اعلام کردن تا الان نتوستن یه تصمیم درست بگیرن و اجراییش کنن. حالا ایشالا خرداد دیگه اجرایی بشه. وگرنه من یکی که بدبخت میشم...
      اره وسط امتحانا بود طرح اعلام کردن. همه درساشون بی ربط و مسخره بود ولی فلسفه ومنطق فقط لقمه مهروماه خوندم فکر کنم ۱۸ شدم. فقط خدا کنه ترمیم خرداد اجرا بشه و زودتر تکلیف معلوم بشه.
      موفق باشید.

10. Top | #70
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      هنوز خبری ندارید! فردا ۲۵ ام یعنی دیگه دی اجرا نمیشه؟؟
      دوست گلم شرمنده نتم قطع بود.والا رفتم یکی از دبیرا گفت تا بیست و هفتم وقت داره رفتم واسه ثبت نام گفتن ابلاغ نشده.تو سردرگمی بودم ک بی خیالش شدم ولی گفتن به خرداد میرسه بیخیالش شو به کنکورت ضربه میزنه... به امید خدا میرسه به خرداد موفق باشید :)
      خوشا دیدار ما در خواب ...

11. Top | #71
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اره وسط امتحانا بود طرح اعلام کردن. همه درساشون بی ربط و مسخره بود ولی فلسفه ومنطق فقط لقمه مهروماه خوندم فکر کنم ۱۸ شدم. فقط خدا کنه ترمیم خرداد اجرا بشه و زودتر تکلیف معلوم بشه.
      موفق باشید.
      ممنون. شما هم همینطور

دوست گلم شرمنده نتم قطع بود.والا رفتم یکی از دبیرا گفت تا بیست و هفتم وقت داره رفتم واسه ثبت نام گفتن ابلاغ نشده.تو سردرگمی بودم ک بی خیالش شدم ولی گفتن به خرداد میرسه بیخیالش شو به کنکورت ضربه میزنه... به امید خدا میرسه به خرداد موفق باشید :)
      یه چیزی میخوام بگم. میگم ما اینقدر علاف اومدن بخشنامه اش باشیم و ابلاغش. بعد نیان ابلاغش کنن پشیمون شیم. منظورم اینه که مثلا نیان شرایط خاص بذارن و بگن مثلا فقط این افراد میتونن شرکت کنن و فلان و فلان. چون طرح ساده ایه. هرکس بخواد درسی رو ترمیم کنه ثبت نام می کنه و امتحان میده. واقعا بخشنامه ی سنگین و طولانی ای نمی خواد که اینقدر دارن طولش میدن. شاید اصلن از اول هم نمی خواستن دی اقدام کنن.

ولی شما یه چیزی رو حسا ب کن. اگه خرداد برگذار بشه جمعیتی که امتحان میدن دوبرابر میشه. چو تقریبا حتی اونیم که معدلش 19.98 هم هست طمع می کنه اون یه نمرش رو هم 20 کنه.پس همه میان. یکم کار حوزه های تصحیح یا خود محل های برگذاری سخت تر میشه.

12. Top | #72
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ممنون. شما هم همینطور

یه چیزی میخوام بگم. میگم ما اینقدر علاف اومدن بخشنامه اش باشیم و ابلاغش. بعد نیان ابلاغش کنن پشیمون شیم. منظورم اینه که مثلا نیان شرایط خاص بذارن و بگن مثلا فقط این افراد میتونن شرکت کنن و فلان و فلان. چون طرح ساده ایه. هرکس بخواد درسی رو ترمیم کنه ثبت نام می کنه و امتحان میده. واقعا بخشنامه ی سنگین و طولانی ای نمی خواد که اینقدر دارن طولش میدن. شاید اصلن از اول هم نمی خواستن دی اقدام کنن.

ولی شما یه چیزی رو حسا ب کن. اگه خرداد برگذار بشه جمعیتی که امتحان میدن دوبرابر میشه. چو تقریبا حتی اونیم که معدلش 19.98 هم هست طمع می کنه اون یه نمرش رو هم 20 کنه.پس همه میان. یکم کار حوزه های تصحیح یا خود محل های برگذاری سخت تر میشه.
      من مطمئنم نمیذارن هر کسی که دلش خواست بیاد تو ترمیم شرکت کنه ...

13. Top | #73
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چرا نمی تونین دیپ تجربی ترمیم کنین تو خرداد؟

14. Top | #74
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط idealist نمایش پست ها
      چرا نمی تونین دیپ تجربی ترمیم کنین تو خرداد؟
      چون هرکس ک متناسب با دیپلمش بخواد کنکور بده میتونه ترمیم کنه...مثلا کسی ک دیپ انسانی داره نمیتونه ترمیم بده واسه کنکور تجربی
      خوشا دیدار ما در خواب ...

15. Top | #75
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چون هرکس ک متناسب با دیپلمش بخواد کنکور بده میتونه ترمیم کنه...مثلا کسی ک دیپ انسانی داره نمیتونه ترمیم بده واسه کنکور تجربی
      حالا به نظر شما خرداد دیگه حتمیه؟ نگن اجرا نمیشه بدبخت بشیم !!!!!

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 456 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن