دوستان چ شد ؟
یه خبر درست درمونی بدین دیگه
بعد دو تا سوال ...الان اگه دی اجرا نشه خرداد قطعیه دیگه ؟؟؟؟برا ی کنکور 95
سوال دوم این که هر درسی که نمرمون خوب نشده رو میتونیم امتحان بدیم ؟؟؟؟؟ بعد دوباره معدل میگیرن ؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی از درس هایی که واسه من مونده بود فلسفه و منطق بود که واقعا درس خوندنی و وقت گیریه. تو ذهنم 70 درصد احتمال می دادم اینا زیر قولشون بزنن و دی اجراییش نکن. اما با خودم می گفتم برم این درس های غیر مربوط رو بخونم. اونم تو دی که امتحانات مدرسه ی خودمم هست. وقت بذارم از اخر هم مثلا خرداد ترمیم رو اجرا کنن. ولی وقتی ترمیم رو اجرا کنن دارم درس هایی که خودم خوندم رو امتحان میدم و راحت تره.
فقط نامردی رو اینجا اینا کردن که از اول تابستون این طرح رو اعلام کردن تا الان نتوستن یه تصمیم درست بگیرن و اجراییش کنن. حالا ایشالا خرداد دیگه اجرایی بشه. وگرنه من یکی که بدبخت میشم...
خوشا دیدار ما در خواب ...
ممنون. شما هم همینطور
یه چیزی میخوام بگم. میگم ما اینقدر علاف اومدن بخشنامه اش باشیم و ابلاغش. بعد نیان ابلاغش کنن پشیمون شیم. منظورم اینه که مثلا نیان شرایط خاص بذارن و بگن مثلا فقط این افراد میتونن شرکت کنن و فلان و فلان. چون طرح ساده ایه. هرکس بخواد درسی رو ترمیم کنه ثبت نام می کنه و امتحان میده. واقعا بخشنامه ی سنگین و طولانی ای نمی خواد که اینقدر دارن طولش میدن. شاید اصلن از اول هم نمی خواستن دی اقدام کنن.
ولی شما یه چیزی رو حسا ب کن. اگه خرداد برگذار بشه جمعیتی که امتحان میدن دوبرابر میشه. چو تقریبا حتی اونیم که معدلش 19.98 هم هست طمع می کنه اون یه نمرش رو هم 20 کنه.پس همه میان. یکم کار حوزه های تصحیح یا خود محل های برگذاری سخت تر میشه.
خوشا دیدار ما در خواب ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)