اگر ترمیم معدل میخواست دی ماه اجرا بشه ، باید تا الان به مراکز آموزش و پرورش استان ها بخشنامه میشد
برنامه امتحانات 1 ماه پیش اعلام شده در صورتی که بخشنامه ترمیم معدل هنوز اعلام نشده
اگر ترمیم معدل میخواست دی ماه اجرا بشه ، باید تا الان به مراکز آموزش و پرورش استان ها بخشنامه میشد
برنامه امتحانات 1 ماه پیش اعلام شده در صورتی که بخشنامه ترمیم معدل هنوز اعلام نشده
این را بخاطر داشته باش
موفقیت
تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.
ویرایش توسط saj8jad : 08 آذر 1394 در ساعت 21:12
بچه ها اگه کسی واسه امتحانای دیپلم مجدد دی ثبت نام کرده باشه،
بعد یهویی اعلام کنن که ترمیم معدل واسه دی امکان پذیره و اجرا میشه ،
اونوقت تکلیف این بشر چی می شه ....؟؟؟
یعنی کدومشو بره امتحان بده ، واسش بهتره ....؟؟؟؟؟؟
«« نا مصب روال کار این نظام آموزشی ما مثل شطرنج می مونه که با هر حرکت آموزش و پرورش و با هر کیشی که بهت میده ، باید گوگولتو خوب به کار بندازی ببینی چجوری می شه مات نشد و از اونور بتونی شاه (نتیجه کنکورت) و وزیرت (معدل دیپلمت) رو سالم نیگر داری ......!!!!!! »»
سلام.من دیروز زنگ زدم اداره کل آموزش پرورش اصفهان گفت بخشنامش هنوز نیومده و به احتمال قوی برای کنکور 95 اجرایی نشه.
دوستان ميدونيد قضيه چيه؟!!....
دوستان آموزش پرورش دوتا معضل دارند يک اينکه اينا دوست دارن ترميم رو تا دي اجرا کنن تا هر جور ناهماهنگي يا ايرادي پيش اومد بتونن تا کنکور اصلاحش کنن ولي هنوز ساز و کارش و درست تدوين نکردن... دو اينکه خرداد شايد اموزش پرورش بتونه سازو کارش و تعريف کنه ولي زمان براي رفع نقص هاي احتمالي و هماهنگ شدن با سنجش خيلي کمه و قطعا يک سري مشکلات به وجود مياد که شايد حق کسي رو ضايع بشه... به هر حال هماهنکي دوتا سازمان با هم مشکله...
در ضمن اين طرح همچنان يک سري مخالفان داره و به اين خاط که کند پيش ميره... اما چون مصوب شوراي عالي اجرايي ميشه!!!
***اما حداقل توصيه من به دوستان رياضي اينکه ديپ مجدد تجربي تو دي بگيرن تا فکر ترميم باشن چون هم وقتت ضايع نميشه و هم 17 در صد رو راحت مي گيري...زيست و زمين هم با 10 پاس مي کني!!
هر ويرانه، نشاني از غياب انسانيست!شاملو
ولی به نظر من هنوز چیزی معلوم نیست هرکسی یه چیزی میگه ، بعضیا میگن میشه ، بعضیا میگن نمیشه !!!!!
در کل تا چند روز دیگه همه چیز مشخص میشه .....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)