خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      dow
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

مشکل من با فیزیک

سلام

متاسفانه من با این فیزیک مشکل دارم و خوب نمیفهممش جزو معلمم چیزی نداره فقط درحد امتحان گفته حداقل ده بگیریم کتاب گاج رو دارم ولی چهارخط میگه بعدا کلی سوال ... من تو سوالات قلمچی میمونم اصلا نمیتونم حل کنم نهایتش اشتباه یا 20 درصد میشه بسیاری ازمواقع هم منفی.

کتابی چیزی هست که این مشکل من با فیزیک رو حل کنه؟کامل توضیح داده باشه تا کسی مثل من که هیچی نمیدونه یه چیزایی حالیش بشه .

چهارجلدی سبز چطوره؟

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dow نمایش پست ها
      سلام

متاسفانه من با این فیزیک مشکل دارم و خوب نمیفهممش جزو معلمم چیزی نداره فقط درحد امتحان گفته حداقل ده بگیریم کتاب گاج رو دارم ولی چهارخط میگه بعدا کلی سوال ... من تو سوالات قلمچی میمونم اصلا نمیتونم حل کنم نهایتش اشتباه یا 20 درصد میشه بسیاری ازمواقع هم منفی.

کتابی چیزی هست که این مشکل من با فیزیک رو حل کنه؟کامل توضیح داده باشه تا کسی مثل من که هیچی نمیدونه یه چیزایی حالیش بشه .

چهارجلدی سبز چطوره؟
      اول کتاب و مثالای کتاب
      بعد گاج ک داری
      همین

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کتاب و تمریناتشوخوب بخون تا میتونی سوال تشریحی حل اینقدر حل کن که اون مبحث خوب متوجه بشی بعدش برو سراغ تست

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      کلا واسه کسی که ضعیف خوندن با کتاب سخته با این درس نامه های خشک و بی روح من که خودم می خوندم مثلا نمی دونستم واسه چی ضرب کرده جمع کرده این از کجا اومد !

دی وی دی مسعودی گرفتم خیلی خوب راه افتادم به نظر من شما هم دی وی دی بگیر حالا نمی گم مسعودی ! ولی به جا کتاب دی وی دی بگیر حداقل 4 فصل 5 فصلم که بخونی

مثل اینه . فیزیک اتمی . خازن مقاومت. قانون گاز ها و فشار و چگالی همینا میشه 30-40 درصد !! همینا رو بخون ولی درست بخون

فیزیک کنکور اسان است از مسعودی واسه بچه های تجربی که ضعیف هستن خوبه

فیزیک رهپویانم پیش دانشگاهیش خوبه

فیزیک حرف اخرم از پیمان کامیار خوبه

تو اپارات ببین فیلماشون هر کدوم خوب بودن بگیر

اگرم خواستی بیا همین مسعودی بهت بدم

موفق باشی

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اول متن کتاب درسیو کامل میخونی و میفهمی بعد درسنامه های گاج بعد حل مثالا و تمرینای کتاب بعدش اونقد تست میزنی تا مسلط میشی

6. Top | #6
      dow
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      متاسفانه اصلا نمیتونم با فیزیک کنار بیام.

درسنامه گاج + کتاب رو میخونم تست میزنم درست هم میزنم ولی چند روز دیگه گیر میکنم رو تست هایی که قبلا زدم. الان میگید حفظ کردی خب چجوری بخونم خب عمیق ومفهومی اینا رو خودم میدونم ولی نمیدونم یعنی چجوری؟
      کتابی چیزی هست کامل و روان توضیح بده مثل شیمی خ.س ؟

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      کسی کتاب فیزیک دبیران پرمخاطب رو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمیدونین چ جوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dow نمایش پست ها
      متاسفانه اصلا نمیتونم با فیزیک کنار بیام.

درسنامه گاج + کتاب رو میخونم تست میزنم درست هم میزنم ولی چند روز دیگه گیر میکنم رو تست هایی که قبلا زدم. الان میگید حفظ کردی خب چجوری بخونم خب عمیق ومفهومی اینا رو خودم میدونم ولی نمیدونم یعنی چجوری؟
      کتابی چیزی هست کامل و روان توضیح بده مثل شیمی خ.س ؟
      نگاه کن عزیز شما سه تا مشکل داری:
      1- دنبال یه کتابی میگردی که بیاد معجزه کنه و شما یاد بگیری و خفن سوال حل کنی!
      2- از مواجه با سوالات فراری هستی.
      3- حفظ میکنی

حالا راه حل چیه؟
      1- همه میدونن گاج یکی از بهترین کتاب های فیزیکه و از درسنامه ها به عنوان یه نقطه قوت این کتاب حرف میزنن پس از نظر منبع مشکل نداری بشین همونو بخون.
      2- اولین پست گفتی یه توضیح و این همه سوال! خب باید اینجوری باشه درحقیقت مفاهیم دروسی مثل ریاضی و فیزیک زیاد نیستن ولی نتایج و کاربرد های زیادی دارن که در قالب سوالات نمود پیدا میکنه و برای یادگیری نباید دنبال درسنامه بود باید سوال حل کرد به مقدار زیاد!
      3- حالا گفتیم باید سوال حل کرد ولی هر حل سوالی به درد نمی خوره باید با مسئله گلاویز بشی و ریز و درشتش رو درک کنی،هر مرحله که انجام میدی با دلیل باشه و به خودت متکی باشی نه کتاب مثلا اگر از یه جایی ایده نداشتی میری تو پاسخ اولشو نگاه میکنی یه چیزی میاد تو ذهنت و باید خودت ادامه بدی حلو نه اینکه بلد نبودی فورا تمام پاسخو بخونی.
      گاها ممکنه از روابطی تو حل سوالات استفاده بشه اونها رو حتی المکان برای خودت تحلیل کن و خودت به دست بیارشون.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن