خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 6 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 88
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      از دوستم که پرستاری بهشتیه پرسوجو کردم
      امروز ساعت۳ دانشجوهای تهران و بهشتی و ایران و مشهد و اصفهان و هواز تجمع میکنن
      انگار میخوان کنکورشو از سراسری جدا کنن و ورودی هاش دیگه مسقیما وارد بیمارستان بشن
      و همونجا اموزش ببینن

2. Top | #32
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان عزیز وقتی ی چیزی نمیدونید چرا اظهار فضل و نتیجه گیری میکنید؟براساس بخشنامه ابلاغی برد پرستاری گویا قراره تعدادی بهیار توسط دانشگاه های علوم پزشکی جذب بشه تا کمبود شدید پرستار تو کشور جبران بشه،بعد از مدتی همین بهیار ها آموزش ضمن خدمت میبینن و پرستار میشن ،اینم بگم که جایگاه بهیار و پرستار واقعا تفاوت داره،علاوه براین با اجرای این قانون حتی جایگاه پرستارای کنونی بهتر میشه و بیشتر در عرصه مدیریتی هستن

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pejman نمایش پست ها
      دوستان عزیز وقتی ی چیزی نمیدونید چرا اظهار فضل و نتیجه گیری میکنید؟براساس بخشنامه ابلاغی برد پرستاری گویا قراره تعدادی بهیار توسط دانشگاه های علوم پزشکی جذب بشه تا کمبود شدید پرستار تو کشور جبران بشه،بعد از مدتی همین بهیار ها آموزش ضمن خدمت میبینن و پرستار میشن ،اینم بگم که جایگاه بهیار و پرستار واقعا تفاوت داره،علاوه براین با اجرای این قانون حتی جایگاه پرستارای کنونی بهتر میشه و بیشتر در عرصه مدیریتی هستن
      داداش این سایت گفته رشته دانشگاهی پرستاری حذف میشه یعنی دیگه نه ارشد داره نه دکترا اونوقت چه جوری از کاردانی میان کارشناسی؟؟؟
      دیگه پرستار تربیت نمی کنن بلکه بهیار تربیت میکنن.
      سال قبل هم کارشناسی پروتز حذف شد امسال کاردانیشو گذاشتن پرستاری هم عین این میشه.

4. Top | #34
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zahra8 نمایش پست ها
      از دوستم که پرستاری بهشتیه پرسوجو کردم
      امروز ساعت۳ دانشجوهای تهران و بهشتی و ایران و مشهد و اصفهان و هواز تجمع میکنن
      انگار میخوان کنکورشو از سراسری جدا کنن و ورودی هاش دیگه مسقیما وارد بیمارستان بشن
      و همونجا اموزش ببینن
      یعنی دیگه تئوری درس نمیخونن ومیشن بهیار نه پرستار

5. Top | #35
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      49فااافااا
      فاااااااااااااااااااااااا اااک من موندم برا پرستاری چی کنم یعنی برم چه کنم با این اوضاع الان بعد این همه زیست خوندن از اولشم فهمیدم هییی نمی دونم مردنم نمی میرم راحت شم
      ولش منکه رفتم خدا حافظ

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      به نظر منکه بیشتر سیاه‌بازی رسانه ایه!! متن ابلاغیه رو کسی دیده!؟؟
      سر قضیه توافق هسته ای کم سیاه بازی در آوردن!!؟ احتمالا اینم یه کلمه شو خوندن و شروع کردن به اعتراض!!
      فرگشت!

یا رب عزت به سگان دادی و نعمت به خران _____________ نکند ما به تماشای جهان آمده ایم؟؟

معاشرت بر دانایی می افزاید , اما تنهایی مکتب نبوغ است .

"گیبون"

7. Top | #37
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pejman نمایش پست ها
      من پرسیدم
      حتی از بهمن قراره اجرا بشه
      البته مجلس هنوز تصویبش نکرده
      http://behdasht.gov.ir/news/اخبار+اخ...ران+است+

8. Top | #38
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali_reza_sbt نمایش پست ها
      از چندسال دیگه وضعیت بهداشت کشور داغون میشه
      پزشکایی که با پول پزشک شدن
      بهیارایی که جای پرستارا رو میگیرن
      و...
      نه که الان نیستش!

9. Top | #39
      کاربر اخراجی

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DROUGBA FC نمایش پست ها
      تکلیف این همه دانشکده ها چی میشه؟ این همه اساتید و دانشجو ها؟ با دست خودمون به روحانی رای دادیم ایشونم این وزیر بهداشت رو روی کار اورد این بلا سرمون اومد . از اسمش هم پیدا بود طرح تحول نظام سلامت یعنی قراره یه تحول عظیم ایجاد بشه بیا اینم از این.اخه یکی نیست بگه گ و س ا ل ه مگه شغل ازاد هست که نیاز به مدرک دانشگاهی نداشته باشی 4 سال زحمت میکشی دو سال طرح میری خبره میشی میای بیمارستان استخدامت کنن بعد ...اخه من چی بگم.پروتز هم که قبلش حذف کرده بودن کسی چیزی نگفت.
      اولا اگ شما ب روحانی رای دادی ک همه جا گل و بلبل ش سخت در اشتباهی چون این مملکت دیگ از دست رفتس
      ایقد غارت شده ب اسم دین ک هیچیش نمونده و دیری نیس ک از هم بپاشه اونم بر ذثر جنگ داخلی
      ثانیا چن تا وزیر ب روحانی انداختن من جمله این وزیر اصولگرا و وزیر کشور
      بعدشم بنظرم نباید حرص خورد الکی بالاخره ما جایی زندگی میکنیم ک کسایی همه جا مسلطن تحصیلاتشون علوم دینی از نوع اسلام و تخصص خاصیم ندارن
      در کل خلایق هر چ لایق
      من ماه محرم از ی جایی رد شدم و ملت دیدم ک بخاطر نذری همدیگ تیکه پاره کردن همونجا گفتم این نظامم از سر این ملت زیاده...!!!

10. Top | #40
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط farhadcr72 نمایش پست ها
      اولا اگ شما ب روحانی رای دادی ک همه جا گل و بلبل ش سخت در اشتباهی چون این مملکت دیگ از دست رفتس
      ایقد غارت شده ب اسم دین ک هیچیش نمونده و دیری نیس ک از هم بپاشه اونم بر ذثر جنگ داخلی
      بعدشم بنظرم نباید حرص خورد الکی بالاخره ما جایی زندگی میکنیم ک کسایی همه جا مسلطن تحصیلاتشون علوم دینی از نوع اسلام و تخصص خاصیم ندارن
      در کل خلایق هر چ لایق
      من ماه محرم از ی جایی رد شدم و ملت دیدم ک بخاطر نذری همدیگ تیکه پاره کردن همونجا گفتم این نظامم از سر این ملت زیاده...!!!
      اقا گناه ما جوونا چیه ؟؟؟؟
      بابا من پرستاریو دوس دارم

11. Top | #41
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      در کل خلایق هر چ لایق
      همین عقاید شما باعث شده ایران این شکلی بشه دیگه ! وقتی دانشجوی مملکت بگه کشور از دست رفت از بقیه چه انتظاری میشه داشت ؟
      الان تو دلیلت چیه که بپنا به سامانی کشور رو داری ربط میدی به اسلام ؟ مگه عربستان نبود که توش ملخ میخوردن ؟ چطور پس یه روز به دوران طلایی خودش رسید که از شرق تا غرب دنیا دست مسلمونا بود ؟ مگه پیامبر معجزه کرد ؟
      اگه میبینی مردم بی فرهنگ شدن به خاطر کم کاری ماست ! وگرنه اونا همونایی هستن که بودن ! ما جرات نداریم حق خودمون رو از دولت بخوایم که الان اینجوری شده ! مثلا همین حذف رشته پرستاری ، اگه دانشجو ها جنم میداشتن چن هفته نمیرفتن دانشگاه (یا بیمارستان) دولت حساب کار دستش میومد که دیگه از این غلط ها نکنه یا اگه غلطی هم میخواد بکنه قبلش به ملت جزییاتش رو بگه که اینجوری نشه

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

12. Top | #42
      کاربر اخراجی

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zahra8 نمایش پست ها
      اقا گناه ما جوونا چیه ؟؟؟؟
      بابا من پرستاریو دوس دارم
      گناه ما این که تو ایران ب دنیا اومدیممممم!!!
      گناه ما این که همه به دزدی و پارتی بازی و اختلاس واکنش منفی نشون میدیم ولی پاش بیوفته بدتر از همه خودمون انجام میدیم
      گناه ما این ک تو مکه ب *** میریم میگیم خداروشکرتو حرم امن مردیم فکر نمیکنیم که این خانه امن دیگ ب چ معناس
      گناه ما نداشتن تفکر و داشتن تعصب و قبول بعضی چرندیات ب اسم دین ک ب جز ترویج جهالت و فقر چیزی برا ما نداشته
      گناه ما نداشتن تفکر ک اگ داشتیم اینا رو ما مسلط نمیشدن!!!

13. Top | #43
      کاربر اخراجی

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها
      همین عقاید شما باعث شده ایران این شکلی بشه دیگه ! وقتی دانشجوی مملکت بگه کشور از دست رفت از بقیه چه انتظاری میشه داشت ؟
      الان تو دلیلت چیه که بپنا به سامانی کشور رو داری ربط میدی به اسلام ؟ مگه عربستان نبود که توش ملخ میخوردن ؟ چطور پس یه روز به دوران طلایی خودش رسید که از شرق تا غرب دنیا دست مسلمونا بود ؟ مگه پیامبر معجزه کرد ؟
      اگه میبینی مردم بی فرهنگ شدن به خاطر کم کاری ماست ! وگرنه اونا همونایی هستن که بودن ! ما جرات نداریم حق خودمون رو از دولت بخوایم که الان اینجوری شده ! مثلا همین حذف رشته پرستاری ، اگه دانشجو ها جنم میداشتن چن هفته نمیرفتن دانشگاه (یا بیمارستان) دولت حساب کار دستش میومد که دیگه از این غلط ها نکنه یا اگه غلطی هم میخواد بکنه قبلش به ملت جزییاتش رو بگه که اینجوری نشه
      داداش بنظرت از مملکت چیزی مونده؟
      برو امار دزدی و بیکاری و گرونی و خودکشی نگا کن
      ببین ماحصل ۳۷سال حکومت اسلام در این کشور چی بوده؟
      اگ اینا ب اسلام ربط نداره
      یکی دوران طلایی اسلام نشون مام بده
      نصف جهان افتاد دست عربا چجور؟
      با شمشیر ینی شما این کار تصدیق و تایید میکنی؟
      ینی از خون بابک خرمدین ها میگذری؟
      و ب این عربا ملخ خور میچسبی
      ملت ما سست شدن هم از نظر عقلی هم جسمی
      تاثیرشم همه جا داریم میبینیم

14. Top | #44
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      داداش بنظرت از مملکت چیزی مونده؟
      برو امار دزدی و بیکاری و گرونی و خودکشی نگا کن
      ببین ماحصل ۳۷سال حکومت اسلام در این کشور چی بوده؟
      اگ اینا ب اسلام ربط نداره
      یکی دوران طلایی اسلام نشون مام بده
      نصف جهان افتاد دست عربا چجور؟
      با شمشیر ینی شما این کار تصدیق و تایید میکنی؟
      ینی از خون بابک خرمدین ها میگذری؟
      و ب این عربا ملخ خور میچسبی
      ملت ما سست شدن هم از نظر عقلی هم جسمی
      تاثیرشم همه جا داریم میبینیم
      کدوم 37 سال حکومت اسلامی ؟ کدوم یکی از رئیس جمهور هایی که اومدن اسلام رو اجرا کردن ؟ مگه نمیگی این همه دزدی شده ! خوب کجای اسلام گفته دزدی کنید ؟ اگه میفهمیدی قوانین اسلام برای اجرای عدالت چیه این حرف رو نمیزدی !
      دائره المعارف اسلامی طهور - نمایش مطلب : ماجرای توبیخ ناظر بازار اهواز توسط امام علی (ع)
      از برخورد علی(ع) با کارگزاران متخلف تا رسیدگی به پرونده مقامات متهم در جمهوری اسلامی
      کجا با شمشیر نصف جهان افتاده دست عربا ؟ حضرت علی با حرف زدن کل یمن رو مسلمون کرد ! فقط با حرف ! این که خلفا چیکار میکردن ربطی به اسلام نداره

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

15. Top | #45
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان بالاخره پرستاری حذف شد رفت ؟؟؟؟؟

صفحه 3 از 6 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن