خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 29 از 29
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اینا زنگ میزنن فکر و ذهنت رو درگیر کنن و ازشون دیویدی بخری و سود ببرند
      1 ماه میان بهت برنامه تخیلی میدن(بدون اصول) بعد درحالی که خوب میخونی ، میگن که اصلا خوب نخوندی و باید دیویدی بخری.
      همین باعث میشه روحیه ات ضعیف بشه
      یا شماره هاشونو بلوک کن
      یا زنگ زد ج نده
      نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می‌کند

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط KOWSAR RASTAD نمایش پست ها
      دقیقا مثه من .پولم...وقتم.....به باد رفت با این مزخرفا.تنها دلیل پشت کنکوری شدنم همینا بودن
      سی دی هاتو نفروختی؟؟؟؟
      رفع اسپم : مفت نمی ارزه بگو نمیخوام

3. Top | #18
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      واسه منم زنگ زد اونم سه بار اخرين بارگفت ازشبکه دو سيما تماس ميگيرم شما به برنامه ما پيام دادين .تابستونى زنگ زده بودن خواهرم باهشون دعوا کرد گفت افبا خيلى بهتر ازشماست مرديکه پررو ميگه افبا اساتيد ما رو برده ماامسال تغيير کردىم ارواح کلش پارسال به خواهرم برنامه داده بودن:
      روزهاى زوج: زيست رياضى ادبيات عربى
      :
      روزاى فرد: بقيهشون.من که کف کردم نه ساعتى نه زمانى هيچى
      توروخداحواستونوجمع کنين من که خوشحالم به افبا اعتمادکردم مشاورهم خوب بود فقط هزينه ش بالاست

راستس تورو خدا واسه منو دوتا ازدوستام دعا کنين واسه ترم بهمن ىه جا قبول شيم خواهش ميکنم
      مررررسى

4. Top | #19
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      هرکی از هر موسسه ای بهتون زنگ زد یه جواب بدید !

من تو آزمون فلان جا شرکت میکنم
      مشاور خصوصی دارم
      و DVD های آموزشی موسسه X رو دارم

یعنی کاملا دهنشون بسته میشه ، پاسخ به شدت خوبیه [emoji1]

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nahid نمایش پست ها
      سی دی هاتو نفروختی؟؟؟؟
      رفع اسپم : مفت نمی ارزه بگو نمیخوام
      4 میلیون سی دی داره تو انباری خاک می خوره...عوضیا ازشون متنفرم
      Live your dreams

🔱
      KowsarDDC

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      خخخخ داداش اینارو جدی نگیر
      به منم زنگ زدن گفتن تو اس دادی؟ گفتم یه دقیقه زدم رادیو از شانس بدم برنامش مال موسسه شما بوده نمیدونستم وگرنه اس نمیدادم !! گفت دی وی دی رایگان میخای برات بفرستیم گفتم ن ن ن اینا مفتشم گرونه وقتمو از سر را ننیاوردم که
      شاید باورتون نشه ولی من هرچی م....م بهشون باز از رو نمیرفت گیر داده بود تا عید باید مباحثو جم کنی )))

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      احتمالا به برنامه رادیوییشون پیام دادی، اینا تو رادیو و تلویزیون به چندتا اسم فعالیت میکنن ولی هنشون یکین
      درس خواندن آسان است، کنکور آسان است، گیلنا، احمدی دی وی دی....

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      همچین چیزایی خیلی باب شده... منم تا چند وقت پیش درگیر رزمندگان بودم... به زور میخوان ادم جذب کنن

البته من خیلیارو دیدم که بخاطر نمره هاشون جذب این موسسات شدن...تو احتمالا ازمونی ندادی که اینا بفهمن و بخوان جذبت کنن و پس فردا بشی واسشون اعتبار؟؟

9. Top | #24
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ابوالفضل کنکوری نمایش پست ها
      باسلام امروز از موسسه کنکور اسان استبا من تماس گرفتند وگفتند اگر راضی هستی برایت مشاور انتخاب کنیم این در صورتی است که اصلا من ارتباطی با این موسسه ندارم اگر کسی میتونه راهنماییم کنه ضروریه راستی گفتند اسم مشاور اقای گلچین هست لطفا راهنماییم کنید
      بیا بابا خودم مشاوره بت میدم کیف کنی
      کلا دور کنکور آسان است نرو...اگه میتونی برنامه ریزی کنی دیگه نیازی به مشاور نداری

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط POlyhYmNia نمایش پست ها
      همچین چیزایی خیلی باب شده... منم تا چند وقت پیش درگیر رزمندگان بودم... به زور میخوان ادم جذب کنن

البته من خیلیارو دیدم که بخاطر نمره هاشون جذب این موسسات شدن...تو احتمالا ازمونی ندادی که اینا بفهمن و بخوان جذبت کنن و پس فردا بشی واسشون اعتبار؟؟
      از همون سوم راهنمایی به خاطر معدل جذبم میکردن رزمندگان ، ولی نرفتم
      جزء معدود تصمیم هایی که تو زندگی از گرفتنش خوشحالم

آقا گول این کنکور آسان است رو نخورید .
      مقدمه یکی ازین کتاب هام نوشته کنکور آسان نیست
      جدی هم با این تصور نرید سر کنکور
      هر چی کنکور سخت تر باشه و مفهومی تر به نفع همه است تا بعضی بی سوادا صرفا به خاطر رفتن 4 تا کلاس تستی و یادگیری روش تستی (نمیگم در کل بده ولی یه سری هستن که فقط با این ترفند و بدون فهمیدن مطالب) قبول نشن که البته تو سال های اخیر سخت و مفهومی شدن کنکور به این امر و البته کساد شدن بازار این افراد خیلی هم کمک کرده.

11. Top | #26
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام کسى از اعلام نتايج ترم بهمن خبرداره؟

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      اتفاقا به منم چند ماه پیش زنگ زدن ؛
      منم گفتم ؛ تمام بچه های من بزرگ شدن و رفتن خونه خودشون ؛
      خانومه هم گفت مگه میشه..منم گفتم اره میشه ؛ بعدش بهش گفتم شوخی کردم ([ خودش فهمید })؛ گفتم اما نمیخوام ؛گفت پس چرا دروغ میگی ؛ گفتم از بس سریش هستید به اون خاطر ؛ حدود 5 دقیقه جرو بحث کردیم سر دروغ گفتن..اخرش هم خداحافظی کردن و دیگه زنگ نزدن

13. Top | #28
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چند روز پیش به من زنگ زدن( اینو بگم ک یه سال من با این موسسه ****** رفت) کلی سره کارش گذاشتم گفتم شما بهتریم دبیرارو دارین, انصافا من خیلی دوست دارم دی وی دیارو تهیه کنم, گفت خب پس چرا اینکارو نمی کنی و داری وقت تلف می کنی؟ گفتم اخه یه مشکلی هست, گفت چ مشکلی؟ گفتم همتون مشتی کلاه بردار ح ر و م زاده این و بلافاصله تلفنو قطع کردم بلاکش کردم,
      میدونم توهین کار درستی نیست اما دلم پر بود و اگه نمی گفتم می مردم.

14. Top | #29
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      کنکورآسان رو من کامل داشتم نگیرضررمیکنی حتی 1مبحث رم نگیر چون کاربردی نیست بجاش کتاب خوب بگیرهمش تبلیغه و هدردادن هزینه و ازهمه مهمتر زمان!

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن