در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
خطی نوشته بود:
"من گشته ام نبود !
تو دیگر نگرد
نیست!"...گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
هرگز
"نگرد! نیست"
سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری
در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
خطی نوشته بود:
"من گشته ام نبود !
تو دیگر نگرد
نیست!"...گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
هرگز
"نگرد! نیست"
سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
1.
دو تاس رو با هم میریزیم. احتمال اینکه هر تاس زوج بیاد سه حالت از 6 حالته. پس احتمال اینکه هر تاس زوج باشه 1/2. چون تاس ها مستقل از هم هستن پس احتمال اینکه با هم زوج بیان میشه 1/2×1/2 که میشه 1/4. پس احتمال اینکه توی پرتاب اول پیروز بشیم میشه 1/4. فرض کنیم موفق نشدیم. میخایم حساب کنیم احتمال اینکه توی پرتاب دوم پیروز بشیم چقدره. چون به احتمال 3/4 توی پرتاب اول شکست میخوریم و به احتمال 1/4 توی پرتاب دوم موفق میشیم پس احتمال اینکه توی پرتاب دوم پیروز شده باشیم 3/16. احتمال خاسته شده، حداقل توی پرتاب دوم پیروز بشیم، بخاطر مستقل بودن پرتابها میشه جمموع احتمالها که میشه 7/16
2. دو ریشه مثبت داریم. پس حاصلضرب ریشه ها مثبته. پس نسبت m-3 به 1 باید مثبت باشه. در نتیجه باید m>3 باشه. حالا شرط delta=>0 رو برای داشتن دو ریشه حقیقی بر قرار میکنیم. باید داشته باشیم m-3 < 4 پس m =< 7. پس m باید بین 3 تا 7 باشه. 7 جز مقایر مجازه ولی 3 نیست.
3. هر ساعت تعداد باکتریهای 3 بابر تعدادشون در ابتدای ساعت قبله. پس بعد از 4 ساعته تعداد باکتریهای 4 بار 3 برابر میشه ینی 81 برابر.
4. تابع داده شده رو به صورت قدرمطلق x-2 در قدر مطلق x مینویسم و از تعریف دوم مشتق استفاده میکنیم. واضحه که مشتق رایت و چپ به ترتیب 2 و منفی دو هستن. مس تابع در نقطه دو مشتق پذیر نیست. "نقطه بازگشتی"
5. نقطه A هم باید در معادله صدق کنه هم ریشه طول نقطه A ریشه مشتق باشه. از صدق کردن نقطه A در تابع داریم
b+4a=10
چون منفی دو ریشه مشتقه پس a=3 از صدق دادن aدر معادله بالا داریم b=-2
6. صورت رو مخرج تقسیم میکنیم تا تابع به صورت
2x + 3 -6/(x+1) = f
واضحه y=2x +3 مجانب مایع x=-1 مجانب قایمه.
7. تابع هموگرافیکه که در واقه یه هذلولیه. کافیه مجانبهای هاشو بدونیم و صعودی یا نزولی بدنش.
مجانب هاش x=1 و y=2 هستن و تابع نزولیه.
8. دو خط داده شده موازی هستن. پس طول ضلع مربع میشه فاصله ی نقطه روی یکی از خطوط از خط دیگه. نقه 0،1 روی خط اولیه و فاصله ش از خط دوم میشه 8 تقسیم رادیکال 45. پس مساحت میشه 64/45.
9. طرفین رو مکعب میکنیم و مشتق میگیریم:
3y'y^2 = 2x - 4
پس x=2 ریشه مشتقه. واسه پیداه کردن اکسترمم مطلق مقدار y رو در نقاطی ب طول 2 و منفی یک وپنج پیدا مکنیم.
10. معاده داده شده رو استاندارد مکنیم.داریم:
مختصات راس منفی 1 و 2. پارامتر سهمی p=2 و سهمی افقی که رو به راست باز شده. پس مختصات کانون میشه 1,2 و خط هادی میشه x=-3
11. دهنم صاف شدحالا اگه ی منفی مثبت نوشتم یا ی دویی 4 شد ببخشید
ویرایش توسط Phenotype_2 : 06 آذر 1394 در ساعت 23:33
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
ثابت های انتگرال گیری میتونن خیلی مهم باشن. من اگه معلم باشم به نوشتن ثابت محترم انتگرال گیری 0.25 میدم و واسه ننوشتنش 0.5 کم میکنم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)