ببینید کسی که مدرک پیشش رو تو خرداد گرفته یکسال وقت داره تا بره و خودشو معرفی کنه....این بقول @a z s درسته....اما نمیدونم قوانین اینا برا چه چیزی استواره....کسی که میخواد یه سال پشت کنکور بمونه باید حتما 8 واحدشو پاس نکنه...اگه بخواد دو یا سه سال پشت بمونه باید بره پیام نور یا ازاد..در هر دوی این دو حالت باید معافیت تحصیلی بگیره...این بقول @T!ger درسته ....این دوستمون هم بهتره خودشون برن پلیش + و قوانین رو بشنون و خیالشون راحت شه...10
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
تا یک سال پس از مشمولیت فرصت داری.تا روز تولدت.
- حداکثر زمان معرفی مشمولانی که پس از سن مشمولیت ، فارغ التحصیل، انصراف، ترک تحصیل یا اخراج می شوند چه مدت می باشد؟ از تاریخ فراغت ، اخراج یا ترک تحصیل یکسال فرصت دارند تا خود را معرفی نمایند. مثال: دانش آموز متولد ۱۸/۲/۷۳ که در تیرماه ۱۳۹۱ فارغ التحصیل، انصراف ، ترک تحصیل ویااخراجی محسوب شوند تاپایان تیر ماه ۹۲
مهلت معرفی خواهد داشت.
منبع
نظام وظیفه و خدمت سربازی معافیت تحصیلی
-افرادی که قبل از رسیدن به سن مشمولیت دیپلم یا پیش دانشگاهی می گیرند و یا ترک تحصیل می کنند چه مدت مهلت معرفی دارند؟
(یعنی مثلا من متولد 76/4/1 باشم و در 94/3/31 فارغ التحصیل شوم.)جواب: این افراد از اول ماهی که طی آن وارد سن 19 سالگی می شوند به مدت 6 ماه مهلت دارند تا وضعیت خدمتی خود را مشخص نمایند.
(یعنی مثلا من که متولد 76/4/1 هستم تا 94/10/1 معافیت دارم.)
-دانش آموزانی که در خرداد و تیر ماه سال ورود به مشمولیت و بالاتر فارغ التحصیل می شوند چه مدت مهلت دارند تا خود را معرفی نمایند؟
(یعنی مثلا من متولد 76/3/1 باشم ودر 94/3/31 فارغ التحصیل شوم.)
جواب: فراغت از تحصیل این قبیل دانش آموزان به منزله شهریور ماه همان سال محسوب می گردد و از تاریخ مذکور (از شهریورماه)به مدت یکسال مهلت دارند.
(یعنی من تا 95/6/31 معافیت دارم و میتوانم درکنکور شرکت نمایم.)
-حداكثر زمان معرفي مشمولاني كه پس از سن مشموليت ، فارغ التحصيل، انصراف، ترك تحصيل يا اخراج مي شوند چه مدت مي باشد؟
جواب : از تاريخ فراغت ، اخراج يا ترك تحصيل يكسال فرصت دارند تا خود را معرفي نمايند.
مثال: دانش آموز متولد 18/2/76 كه در خردادماه 1394 فارغ التحصيل، انصراف ، ترك تحصيل ويااخراجي محسوب شوند تاپايان خرداد ماه 95 مهلت معرفي خواهد داشت.
از تاريخ فراغت ، اخراج يا ترك تحصيل يكسال فرصت دارند تا خود را معرفي نمايند.
(جهت ایجاد تسهیلات برای این قبیل مشمولان ، برای شرکت در آزمون دانشگاهها ،تا 31/6/سال بعد از فراغت از تحصیل مهلت معرفی دارند.)
تمام این موارد از قوانین معافیت تحصیلی + قوانین اعزام استخراج شده است.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)