خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات

ویرایش جدید زیست گیاهی به زبان آدمیزاد منتشر شد

خرید اینترنتی
      کد کتاب: 106
      قیمت: 18000 تومان
      تعداد صفحات: 256
      سری: 360 درجه
      نوبت چاپ: 6
      قطع کتاب: رحلی
      نوع چاپ: دورنگ
      مشاهده صفحات [دارد]
      نمونه PDF [دارد]
      ارسال موارد ویرایش
      آخرین اخبار کتاب ها
      مولف: صاعد نصیریان

بدعتی که در این کتاب گذاشتیم ،اینه که یه جوری مباحث گیاهی رو از صفر تا صد بررسی کردیم که تا حالا به عقل هیشکی نرسیده ....

اومدیم جوری این مباحث رو کنار هم قراردادیم که همه میتونند گیاهی رو به زبان کنکور یاد بگیرند.
      کتاب گیاهی ما همه مباحث پراکنده ی گیاهی در کتاب های دبیرستان رو یکجا آورده و مباحث رو با ریتمی خلاقانه پشت سر هم گذاشته ...
      تست هایی به سبک کنکور های اخیر رو هم میتونید با تراکم بالا ، تو این کتاب پیدا کنید.

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      دوستان کتاب خوبی هست؟

یا همین تست های الگو یا گاج کافیه؟
      این را بخاطر داشته باش
      موفقیت
      تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      وااای نه...
      خیلی ویرایش شده؟؟؟
      چاپ قبل کارمو راه میندازه؟؟

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _-Mohammad-_ نمایش پست ها
      دوستان کتاب خوبی هست؟

یا همین تست های الگو یا گاج کافیه؟
      نقل قول نوشته اصلی توسط m a h s a نمایش پست ها
      وااای نه...
      خیلی ویرایش شده؟؟؟
      چاپ قبل کارمو راه میندازه؟؟
      گیاهی مبحثی نیست که نیاز به کتاب جداگانه و خاص واسش داشته باشه ...

فقط بعضیا کمی گندش کردن و فکر کردن چیه .....

.............
      در حد همین کتابای خیلی سبز! و نشر الگو و گاج و فار و دریافت به خوبی واسش کافیه ...

به خصوص درسنامه های خیلی سبز! مباحث گیاهی رو خیلی خوب گفته ....

..........
      حالا واسه اینکه یه جمع بندی شیک و تمیز از گیاهی داشته باشید «گیاهی نشر بُرد دکتر چلاجور» عالی هستش و تمام ...

5. Top | #5
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ژنتیکشم لابد عوض شده؟؟؟؟؟؟
      خدایی هم ژنتیکش خوبه هم گیاهیش فقط خیلی ترکیبیه . دیگه از فصل 3 پیش هم توی گیاهیش گفته
      انگار قصه میگه

6. Top | #6
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      سلام .
      به نظرم کتاب خوبیه . اما برخلاف نظر نویسنده من معتقدم که این کتاب به درد صفر کیلومتر ها نمیخوره . اول باید روی گیاهی مسلط شد و بعد سراغ این کتاب رفت .
      به نظرم با درس نامه خیلی سبز اگه شروع کنی و بعد بیای روی این کتاب راحت میشه تست های گیاهی هر چقدر هم که ترکیبی باشه رو جواب داد .
      ویژگی مهم این کتاب اینه که برخلاف خیلی سبز که توی بخش های گیاهی مخصوصا ،کلا کتاب درسی رو با نقدهاش زیر سوال برده ،اومده متن کتاب درسی رو تکمیل کرده . مثلا وقتی قید بسیاری میخوره رو یه موضوع تمامی استسنا ها و نکاتی که باعث اون قید شده رو اورده نه اینکه بیاد بگه فلان قیدی که توی کتاب درسی اومده غلطه و مثلا باید میشد فلان .
      ویژگی مهم بعدیش جامع بودن و پوشش مطالب با یاداوری هاش هست . مثلا وقتی داری انتقال مواد رو میخونی میبینی که نویسنده ترکیب های از دروس قیلی و بعدی رو اورده اما برای یاداوی مفاهیم دروس قبلی کادر هایی رو قرار داده که مثلا برمیگرده به درس 2و3 زیست 1 یا 9 و10 زیست2 . اسمش رو گذاشته برگ برنده .
      اما اخرین ویژگی که به نظر من وجه تفاوت این کتاب با سایرین هست وجود کلک های بسیار خوبی هست که مولف تحت عنوان فوت کوزه گری اورده . یه مثال خیلی تابلوش در مورد سن و سال گیاهان هست که خیلی ها باش مشکل دارند . ویا هرچیزی که فلان باشه فلان چیز هم هست و دارای مثلا فلان اندامک.

تست های کتاب هم به نظرم میتونه کافی باشه . تعداد تستش کمه اما پوشش کامل روی نکات داره+ پاسخ نامه ی تشریحی و نکات خوبش + جمع بندی مطالب به صورت نمودار و جدول

درکل کتاب خوبی هست اما بازم تکرار میکنم که بدرد صفرکیلومتر ها نمیخوره و به نظرم اگه میخواید روی گیاهی کنکور سرمایه گذاری کنید خوندن این کتاب ضرری نداره .
      درضمن مقایسه بین گیاهی و جانوری که دراین کتاب هست میتونه یه مرور از فصول جانوری کتاب درسی هم بشه .

موفق باشید

7. Top | #7
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط behnam10alipour نمایش پست ها
      سلام .
      به نظرم کتاب خوبیه . اما برخلاف نظر نویسنده من معتقدم که این کتاب به درد صفر کیلومتر ها نمیخوره . اول باید روی گیاهی مسلط شد و بعد سراغ این کتاب رفت .
      به نظرم با درس نامه خیلی سبز اگه شروع کنی و بعد بیای روی این کتاب راحت میشه تست های گیاهی هر چقدر هم که ترکیبی باشه رو جواب داد .
      ویژگی مهم این کتاب اینه که برخلاف خیلی سبز که توی بخش های گیاهی مخصوصا ،کلا کتاب درسی رو با نقدهاش زیر سوال برده ،اومده متن کتاب درسی رو تکمیل کرده . مثلا وقتی قید بسیاری میخوره رو یه موضوع تمامی استسنا ها و نکاتی که باعث اون قید شده رو اورده نه اینکه بیاد بگه فلان قیدی که توی کتاب درسی اومده غلطه و مثلا باید میشد فلان .
      ویژگی مهم بعدیش جامع بودن و پوشش مطالب با یاداوری هاش هست . مثلا وقتی داری انتقال مواد رو میخونی میبینی که نویسنده ترکیب های از دروس قیلی و بعدی رو اورده اما برای یاداوی مفاهیم دروس قبلی کادر هایی رو قرار داده که مثلا برمیگرده به درس 2و3 زیست 1 یا 9 و10 زیست2 . اسمش رو گذاشته برگ برنده .
      اما اخرین ویژگی که به نظر من وجه تفاوت این کتاب با سایرین هست وجود کلک های بسیار خوبی هست که مولف تحت عنوان فوت کوزه گری اورده . یه مثال خیلی تابلوش در مورد سن و سال گیاهان هست که خیلی ها باش مشکل دارند . ویا هرچیزی که فلان باشه فلان چیز هم هست و دارای مثلا فلان اندامک.

تست های کتاب هم به نظرم میتونه کافی باشه . تعداد تستش کمه اما پوشش کامل روی نکات داره+ پاسخ نامه ی تشریحی و نکات خوبش + جمع بندی مطالب به صورت نمودار و جدول

درکل کتاب خوبی هست اما بازم تکرار میکنم که بدرد صفرکیلومتر ها نمیخوره و به نظرم اگه میخواید روی گیاهی کنکور سرمایه گذاری کنید خوندن این کتاب ضرری نداره .
      درضمن مقایسه بین گیاهی و جانوری که دراین کتاب هست میتونه یه مرور از فصول جانوری کتاب درسی هم بشه .

موفق باشید

میشه ژنتیکشم تحلیل کنید ؟ آیا ژنتیکش رو میشه از 0 خوند و باهاش نتیجه گرفت؟ یا باید مثلا قبلش خیلی سبز رو برای ژنتیک خوند؟

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      مگه بقیه کتابا به زبان غیرآدمیزاد مینویسن؟

9. Top | #9
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Itak نمایش پست ها
      میشه ژنتیکشم تحلیل کنید ؟ آیا ژنتیکش رو میشه از 0 خوند و باهاش نتیجه گرفت؟ یا باید مثلا قبلش خیلی سبز رو برای ژنتیک خوند؟
      ژنتیک کلا مبحثی پایه ای هست . یعنی تقریبا( من که میگم صفر درصد) توش ترکیب وجود نداره . بنابراین بیشتر کتاب های موجود در بازار با بیانی ساده به تدریس ژنتیک پرداختند . من خودم کتاب زیست 2الگو رو دارم که کاملا ژنتیک رو تدریس کرده و نیازی به کتاب دیگه ای نداره . تقریبا تخته سیاه هم به همین منبال اما با سوالات و مثال های بشتر تونسته به خوبی ژنتیک رو تدریس کنه .

اما ژنتیک مهر وماه اما به زبان ادمیزاد . به نظرم تنها مزیت این کتاب نسبت به بقیه ی کتاب های منحصرا ژنتیک بازار وجود راه حل های کوتاه در کنار راه حل تشریحی در پاسخ نامه هست . تقریبا همه ی تیپ سوالات رو پوشش داده . دودمانه رو خیلی خیلی خوب بیان کرده و تست های تقریبا خوبی گذاشته+ مشت نمونه ی خروارهای خوب(همون مثال های موجود در درس نامه).
      اما نقطه ی ضعفش به نظرم نپرداختن مفصل به ژنتیک حشرات هست . به نظرم کتاب های دیکه در این مبحث کامل تر بودن .
      ژنتیک بیماری و گروه خونی هم خوب گفته شده و تست های جون داری براش اورده .
      ژنتیک جمعیتش رو هنوز نخوندم . اما فکر کنم خوب کار کرده باشه .

پیشنهاد من : صفرکیلومتر ها دودسته میشن: 1-توانایی حل مسئله رو دارند و کلا رابطشون با ژنتیک خوبه ==ژنتیک مهر وماه
      2-تا الان بیخیال ژنتیک بودند و از حل مسئله گریزان اند == ژنتیک تخته سیاه

بچه های متوسط به بالا هم طبق سطحشون == الگو رو حتما بزنید . برای کتاب دوم من خوداموز قلمچی رو دارم که دیگه همه میشناسید . از خوندن کتاب مهر و ماه هم پشیمون نمیشید

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr. PEDRAM نمایش پست ها
      گیاهی مبحثی نیست که نیاز به کتاب جداگانه و خاص واسش داشته باشه ...

فقط بعضیا کمی گندش کردن و فکر کردن چیه .....

.............
      در حد همین کتابای خیلی سبز! و نشر الگو و گاج و فار و دریافت به خوبی واسش کافیه ...

به خصوص درسنامه های خیلی سبز! مباحث گیاهی رو خیلی خوب گفته ....

..........
      حالا واسه اینکه یه جمع بندی شیک و تمیز از گیاهی داشته باشید «گیاهی نشر بُرد دکتر چلاجور» عالی هستش و تمام ...

ضعیف ترین کتاب ناآشنای زیست گیاهی بازارکتاب استاد زمین شناسی ((((((چلاجور))))))هست<<<==زیست گیاهی نشربرد

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن