همین الان سرچش کردم .. ولی خوب منبع اصلی کتاب درسیه
https://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%AF...AF%D8%A7%D8%B1
سلام!!!عذر خواهی از همه بابت سوالی ک معادله ش رو یادم رفته بود بنویسم
این چند وقت نت نداشتم؛الان پست رو ویرایش کردم
لطفا دوباره بخونید....جوابش هم میشه 1و1-(یک و منفی یک)--->گزینه3
اگر کسی باز سوالی داشت بپرسه البته من اوضاع اینترنتم خرابه شاید دیر جواب بدم.....بازم از همه معذرت میخوام![]()
ویرایش توسط Qazale : 06 آذر 1394 در ساعت 14:38
خب شرط مماس بودن اینه که شیب خط تو اون نقطه صفر باشه ... اینم یعنی مشتقش تو اون نقطه صفره .. و چون گفته بر محور ایکس ها پس باید مقدار y هم صفر باشه .. ابتدا نقاطیو پیدا میکنیم که y درش صفر باشه بعد مشتق میگیری و مقدار آ رو حساب میکنی .. سه نقطه y درش صفره .. مشتق بگیر بررسی کن
ابجی به این حرفا گوش نده. این عاقای دست بالای دست روشاش آواگادرویی هستن. کی حوصله داره مشتق بگیره... اونم مشتق حاصلضرب دو تابع درجه دو... بعدش بخای ساده ش هم بکنی. این کارو نکن. وگرنه مجبور میشه 20 دقیقه روی ی تست الاف بمونی تازه اگه ب جواب برسی... در حالی که حل این سوال بیشتر از ده ثاینه نباید باشه.
عامل دوم رو نگاه کن... آیکس دو منهای 4. ایکس دو منهی 4 دو ریشه ساده داره که 2 و و منفی دو هستن. برای اینکه این دو ریشه ریشه مضاعف باشن باید ریشه عامل اول عبارت هم باشن. پس دو و منفی دو ریشه نیم ایکس بتوان دو بزافه a باید باشن. پس آ رو در میاریم منهای 2.
ی حالت دیگه اینکه خود نیم ایکس دو بزافه a ریشه مضاعف داشته باشه که واضحه که وقتی ریشه مضاعف داره که aصفر باشه.
تمام. ن مشتقی ن چیزی.
بعدش اون عکسی ک میگی ویرایشش کردی کو؟ خب بجای اینکه هی بگی ویرایشش کردم ی بار دیگه توی پستت بزارش. عیبی داری بجای اینکه توی پستت بگی فلان جا رو ویرایش کردم برو ببیش توی پستت بزاریش؟
ویرایش پست: ظاهرن توان 2 ایکس توی عبارت اول ازافه بوده. خب عبارت اول ریشه مضاعف نداره. ولی اگه دو و منهای دو رو بزاریم توش برای A مقدار یک و منفی یک بدست میاریم. خلاص
ویرایش توسط Phenotype_2 : 06 آذر 1394 در ساعت 20:12
ویرایش توسط Qazale : 07 آذر 1394 در ساعت 00:38
ویرایش توسط newpath : 06 آذر 1394 در ساعت 20:12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)