خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 7 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 104
    1. Top | #31
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام داداش
      فکر میکنم گزینه D باشه
      چون به گزینه D رسیدم!
      درسته جوابم؟؟!!!
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

2. Top | #32
      srh
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط T!G3R نمایش پست ها
      سلام داداش
      فکر میکنم گزینه D باشه
      چون به گزینه D رسیدم!
      درسته جوابم؟؟!!!
      خخخ يك سال گذشت
      اره گزينه دي ميشه جوابشم توي صفحه قبل گذاشته شد
      در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
      خطی نوشته بود:
      "من گشته ام نبود !
      تو دیگر نگرد
      نیست!"...
      گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
      ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
      پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
      هرگز
      "نگرد! نیست"
      سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط T!G3R نمایش پست ها
      سلام داداش
      فکر میکنم گزینه D باشه
      چون به گزینه D رسیدم!
      درسته جوابم؟؟!!!
      کاملا

4. Top | #34
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dmb نمایش پست ها
      سلام و درود!
      تستی از معادله درجه دوم و روابط ریشه برای مرور مبحث آزمون. اگر دوستان همراهی کنند ان شاءالله مرور کاملی خواهیم کرد.

فایل پیوست 44858
      چون ضرایب گویا هستن پس حاصلصرب و مجموع روشه ها گویاس. این ایجاب میکنه که ریشه دیگه 2 منهای رادیکال دو باشه. پس مجموع ریشه ها چهاره و صربشون 2.
      عبارت خواسته شده رو میشه ب صورت جزر حاصلضرب در مجموع جز ریشه ها نوشت. مجموع جز ریشه ها هم ب صورت جزره، مجموع ریشه ها بعلاوه دو برابر جزر حاصلضرب ریشه ها نوشت. تمام

برای اثبات اینکه ریشه دیگه فقط 2 منهای رادیکال دو میتونه باشه، فرص کنید ریشه دیگه x بزافه "y رادیکال دو". حالت دیگه ای ب مجموع و حاصلضرب گویا منجر نمیشه. با ی محاسبه سر انگشتی x و y به ترتیب دو و منهای یک بدست میاد.
      ویرایش توسط Phenotype_2 : 04 آذر 1394 در ساعت 15:24

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      در پی استقبال گسترده شما جواب سوال قرار داده می شود

فایل پیوست 44869
      ووو ک میره اینهمه راهوووووو...جوابش خیلی کمتر از این حرفاس

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط miladkh1375 نمایش پست ها
      ووو ک میره اینهمه راهوووووو...جوابش خیلی کمتر از این حرفاس
      متاسفانه دوستان با واژه منحط پاسخ تشریحی آشنایی ندارند!!
      حالا شما راهتو بگو بقیه هم یاد بگیرند

7. Top | #37
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      متاسفانه دوستان با واژه منحط پاسخ تشریحی آشنایی ندارند!!
      حالا شما راهتو بگو بقیه هم یاد بگیرند
      پاسخ تشریحی به معنی پاسخ طولانی نیست. اون قسمت ک میخاستی عبارت خاسته شده رو بر حسب مجموع و حاصلضرب ریشه ها بنویسی خوب عمل نکردی یا هر کس دیگه ای که حلش کرده. قبول کن!

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط LeftBehind نمایش پست ها
      پاسخ تشریحی به معنی پاسخ طولانی نیست. اون قسمت ک میخاستی عبارت خاسته شده رو بر حسب مجموع و حاصلضرب ریشه ها بنویسی خوب عمل نکردی یا هر کس دیگه ای که حلش کرده. قبول کن!
      شگفتا؛ شما بازم نظریه دادی؟!
      پاسخ تشریحی به معنی پاسخ طولانی نیست ولی نمونه ای مثل پاسخ شما هم پاسخ نیست! در مورد حساب کردن اون عبارت هم درسته راه های خیلی بهتری هست از به توان رسوندن ولی بنده برای اونطوری نوشتن یک دلیل داشتم اونهم مرور مطالب و فرمول های مهمی که در این نوع سوالات وجود داره(تو پاسخ غزاله هم همین رویه رو تکرار کردم)اصلا در ابتدا یه پاسخ طویل نوشتم که جزء به جزء سوال و فرمول هاش رو با اثبات توضیح می داد(خوب شد اونو نزاشتم مگر نه اعدامم میکردین!)نکته ای که وجود داره اینه که حل این سوال کمترین اهمیت رو داره مهم برای من این بود که یه جوری مطلبو تکرار کنم تا یک یادآوری تو ذهن دوستام رخ بده.
      راستی دیگه تیکه ننداز مطمئن باش از اینی که تا حالا دیدی خیلی بیشتر بلدم احتیاجی هم به اثبات خودم تو فضای مجازی به شما یا هیچ کس دیگه ای هم ندارم.
      شد؟

9. Top | #39
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      سریع ترین راه

وقتی یه جواب شده 2+رادیکال2
      جواب بعدی 2 منهای رادیکال 2 هست!

به فرمول حل معادله به روش دلتا توجه کن! به سادگی حل میشه!

10. Top | #40
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      شگفتا؛ شما بازم نظریه دادی؟!
      پاسخ تشریحی به معنی پاسخ طولانی نیست ولی نمونه ای مثل پاسخ شما هم پاسخ نیست! در مورد حساب کردن اون عبارت هم درسته راه های خیلی بهتری هست از به توان رسوندن ولی بنده برای اونطوری نوشتن یک دلیل داشتم اونهم مرور مطالب و فرمول های مهمی که در این نوع سوالات وجود داره(تو پاسخ غزاله هم همین رویه رو تکرار کردم)اصلا در ابتدا یه پاسخ طویل نوشتم که جزء به جزء سوال و فرمول هاش رو با اثبات توضیح می داد(خوب شد اونو نزاشتم مگر نه اعدامم میکردین!)نکته ای که وجود داره اینه که حل این سوال کمترین اهمیت رو داره مهم برای من این بود که یه جوری مطلبو تکرار کنم تا یک یادآوری تو ذهن دوستام رخ بده.
      راستی دیگه تیکه ننداز مطمئن باش از اینی که تا حالا دیدی خیلی بیشتر بلدم احتیاجی هم به اثبات خودم تو فضای مجازی به شما یا هیچ کس دیگه ای هم ندارم.
      شد؟
      خوب این مشکل من نیست ک شما فرق "جزر مجموع" و. "مجموع جزها" رو نمیدونین. یا متوحه برابر بودن جزر حاصلضرب و حاصلضرب جزها نیستین. من از این عبارتهای توصیفی زیاد استفاده میکنم.

درضمن کله من انباری نیست که پرش کنم از داده هاییی ک به دردم نمیخوره. من اصلا یادم نمیاد قبلا با هم حرف زده باشیم. پس چیزی رو ن به غرض میتونم گفته باشم ن براوردی کردم از حجم دانشت، که اصلا هم مهم نیست چقت میدونی. چیزی که مهمه اینکه مسله رو خوب حل کردی ولی محاسبات رو کمی پیچوندی. در حر حال... به دل نگیر داداش گلم. تو عزیز دلی اگه توی محاسبه انقت رادیکالها رو گره نمیزدی به هم

11. Top | #41
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خوب این مشکل من نیست ک شما فرق "جزر مجموع" و. "مجموع جزها" رو نمیدونین. یا متوحه برابر بودن جزر حاصلضرب و حاصلضرب جزها نیستین. من از این عبارتهای توصیفی زیاد استفاده میکنم.

درضمن کله من انباری نیست که پرش کنم از داده هاییی ک به دردم نمیخوره. من اصلا یادم نمیاد قبلا با هم حرف زده باشیم. پس چیزی رو ن به غرض میتونم گفته باشم ن براوردی کردم از حجم دانشت، که اصلا هم مهم نیست چقت میدونی. چیزی که مهمه اینکه مسله رو خوب حل کردی ولی محاسبات رو کمی پیچوندی. در حر حال... به دل نگیر داداش گلم. تو عزیز دلی اگه توی محاسبه انقت رادیکالها رو گره نمیزدی به هم
      شما راه حل تستیشم بزار

12. Top | #42
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Black نمایش پست ها
      شما راه حل تستیشم بزار
      با راه حل مسله کار ندارم. دوستمون از ی نکته استفاده کرد که ریشه دیگه دو منهای رادیکال دوه بدون اینکه اشاره بکنه ب اینکه چرا. حتی متوجه نبود دلیل اینکه ریشه دیگه دو منهای رادیکال دوه گویا بودن ضرایب معادله ست. قطعا ی نکته حفظه که اگه ی ریشه آ منهای رادیکال بی باشه ریشه دیگه آ بعلاوه رادیکال بی میشه، در حالی که هنیشه اینحوری نیست؟ میخای من 900 تا معادله بگم که ی ریشه دو بزافه رادیکال دو باشه و ریشه دیگه دو منهای رادیکال دو نباشه؟

"ایکس به توان دو، منهای، دو ایکس منهای رادیکال دو ایکس. این معادله ی ریشش صفره ی ریشه دیگه دو بزافه رادیکال دو.

پس هر معادله از الزاما دو ریشه متمم نداره.

کسی به واژه "گویا" دقت نکرد و نگفت چرا گویا بودن باعث میشه ریشه ها متمم هم باشن. در حالی که به راحتی دستور دلتا نشون میده دلیلش چیه. ده جور میشه دلیلش رو توضیح داد، اصلا میشه بدون اینکه بدونیم ریشه دیگه جی بوده معادله درجه دوم رو باز سازی کنیم.

بدون اینکه از کلیت مسله کم بشه آ رو یک فرض کنید. تقسیم کردن ی برابری به آ، ریشه ها رو تغییر نمیده. خب پس از شر آ خلاص شدیم.

ریشه ها، منهای بی بعلاوه و منهای دلتا تقسیم بر دو آ هستن. چون آ، بی و سی گویا هستن پس منهای بی تقسیم بر دو آ قسمت گویای یکی از ریشه هاست. چون قسمت گویای یکی از ریشه ها 2 ه پس بی باید منهای چهار باشه. میمونه تعیین سی. چون قسمت گنگ یکی از ریشه ها رادیکال دوه پس رادیکال دلتا باید دو راادیکال دو باشه. از اینجا نتیجه میگیریم که سی میشه 2. من بی و سی رو بدون اینکه نکته ای کنکوری بدونم فقط از روی دستور دلتا با ی استدلال خیلی ساده، هرچند ممکنه به نظر خیلیا پیچیده باشه، بدست اوردم. حالا که بی و سی رو داریم مجموع و حاصلضرب ریشه ها رو داریم و میتونیم عبارت خاسته شده رو بر حسب مجموع و حاصلضرب ریشه ها بنویسیم.

اولن که زیبایی مسله توی ربط دادن گویا بودن ضرایب معادله به پارامترهای بی و سیه که شما این کارو نکردید. شما همه جیز رو حفظ میکنید. ارتباط ها رو نمیبینید. نیاز به نکته کنکوری نداریم. اگه هم داریم اقلا اینجا رابجه مفاهیم و دلایل باید حرف بزنیم.

بزگریم... من گفتم دوستمون کمی رادیکالها رو گره زد. با اینکه چ نکته کنکوری رو بکار برد کاری ندارم.
      ویرایش توسط Phenotype_2 : 04 آذر 1394 در ساعت 20:25

13. Top | #43
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

عزیزم من فرق جذر مجموع و مجموع جذر ها رو میدونم!!! متوجه برابری هم هستم؛ قبلا هم گفتم کارت درسته ازت خوشم میاد
      البته با هم خیلی حرف زدیم اونموقع اسمت ولگرد بود(ازون حرفا بود هااا!) یکم بهم برخورد گفتی خودت یا هرکسی حل کرده.
      بله ذهن من هم انباری نیست ولی بستگی داره برای چه هدفی داری مینویسی.راه های رسیدن به جواب به عدد آدم هاست و قطعا هر گلی بوی خودشو میده(دیدی؟ ادبیاتمم خوبه خخخخ) به هرحال هدفم فقط کمک بود. از دوستان هم میخوام اگه روش یا روش های بهتری به ذهنشون میرسه بگن.
      راستی شما هم ناراحت نشی داداش گلم؛خودم یکم دلم گرفته بود سر شما خالی کردم!

14. Top | #44
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      ی کار دیگه میکنیم...
      معادله داده شده رو به آ تقسیم کنید تا ضریب ایکس دو بشه 1. این کار ریشه ها رو تغییر میده. چون یکی از ریشه ها دو بزافه رادیکال دوه پس باید توی معادله صدق کنه. توی معادله صدقش بدید.

تمام... آ و بی رو حساب کردیم.
      دیگه ساده تر از این؟
      ویرایش توسط Phenotype_2 : 04 آذر 1394 در ساعت 20:36

15. Top | #45
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      با راه حل مسله کار ندارم. دوستمون از ی نکته استفاده کرد که ریشه دیگه دو منهای رادیکال دوه بدون اینکه اشاره بکنه ب اینکه چرا. حتی متوجه نبود دلیل اینکه ریشه دیگه دو منهای رادیکال دوه گویا بودن ضرایب معادله ست. قطعا ی نکته حفظه که اگه ی ریشه آ منهای رادیکال بی باشه ریشه دیگه آ بعلاوه رادیکال بی میشه، در حالی که هنیشه اینحوری نیست؟ میخای من 900 تا معادله بگم که ی ریشه دو بزافه رادیکال دو باشه و ریشه دیگه دو منهای رادیکال دو نباشه؟

"ایکس به توان دو، منهای، دو ایکس منهای رادیکال دو ایکس. این معادله ی ریشش صفره ی ریشه دیگه دو بزافه رادیکال دو.

پس هر معادله از الزاما دو ریشه متمم نداره.

کسی به واژه "گویا" دقت نکرد و نگفت چرا گویا بودن باعث میشه ریشه ها متمم هم باشن. در حالی که به راحتی دستور دلتا نشون میده دلیلش چیه. ده جور میشه دلیلش رو توضیح داد، اصلا میشه بدون اینکه بدونیم ریشه دیگه جی بوده معادله درجه دوم رو باز سازی کنیم.

بدون اینکه از کلیت مسله کم بشه آ رو یک فرض کنید. تقسیم کردن ی برابری به آ، ریشه ها رو تغییر نمیده. خب پس از شر آ خلاص شدیم.

ریشه ها، منهای بی بعلاوه و منهای دلتا تقسیم بر دو آ هستن. چون آ، بی و سی گویا هستن پس منهای بی تقسیم بر دو آ قسمت گویای یکی از ریشه هاست. چون قسمت گویای یکی از ریشه ها 2 ه پس بی باید منهای چهار باشه. میمونه تعیین سی. چون قسمت گنگ یکی از ریشه ها رادیکال دوه پس رادیکال دلتا باید دو راادیکال دو باشه. از اینجا نتیجه میگیریم که سی میشه 2. من بی و سی رو بدون اینکه نکته ای کنکوری بدونم فقط از روی دستور دلتا با ی استدلال خیلی ساده، هرچند ممکنه به نظر خیلیا پیچیده باشه، بدست اوردم. حالا که بی و سی رو داریم مجموع و حاصلضرب ریشه ها رو داریم و میتونیم عبارت خاسته شده رو بر حسب مجموع و حاصلضرب ریشه ها بنویسیم.

اولن که زیبایی مسله توی ربط دادن گویا بودن ضرایب معادله به پارامترهای بی و سیه که شما این کارو نکردید. شما همه جیز رو حفظ میکنید. ارتباط ها رو نمیبینید. نیاز به نکته کنکوری نداریم. اگه هم داریم اقلا اینجا رابجه مفاهیم و دلایل باید حرف بزنیم.

بزگریم... من گفتم دوستمون کمی رادیکالها رو گره زد. با اینکه چ نکته کنکوری رو بکار برد کاری ندارم.
      عزیزم، خود درگیری داری؟؟؟

صفحه 3 از 7 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن