حق با شماست من منظورم همکاری ۲ جانبه بود حالا هواپیما کجا بوده خدا داند ولی زدن هواپیمای روس که میدونستن با کشورشون کاری نداره اشتباهخیلی بدی بود باید ببینیم این ماجرا ب کجا ختم میشه ولی یه سوال از دوستان مگه سوخو ۲۴ از اف ۱۶ قوی تر نیست پس چرا راحت متلاشی شد یا مگه سرعتش زیاد نیس? اینطوری باشه همه هواپیما ها راحت متلاشی میشن پس چه کارایی داره تو جنگ
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
نقد منتخب من درباره ی کتاب زیست نشر الگو در سایتشون:
http://www.olgoopub.ir/sn/books/pt/full/id/177
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
بزرگ اونیه که سرش گندس نه هیکلش رو الاکلنگم بالاتره ....
هر دم از این باغ بری میرسد !
It’s a tough day for Moscow. The Syrian Observatory for Human Rights reports that Syrian fighters destroyed a Russian helicopter with a missile, shortly after they forced it to make an emergency landing in a nearby government-held area in Syria’s Latakia province.
A Syrian insurgent group, which receives US Tow missiles, said its fighters hit the helicopter with an anti-tank missile while it was in the air and put out a video showing the helicopter being blown up after one of its fighters struck it with another missile.
Rami Abdulrahman from the Observatory said at least 10 people were on the helicopter when it was hit but they were all evacuated when it landed and before the missile destroyed it.
یه گروه شورشی سوریه هم با آنتی تانک آمریکایی ورداشته هلیکوپتر روسی رو زده ! این روسیه این روزا چرا اینقد داره بلا سرش میاد !
There is enough light for one who wants to see
از نظر لجستیک در جنگ منطقه ای برد با کسیه که نیروی زمینی بهتری داشته باشه ! با نیروی هوایی که نمیشه منطقه ای رو اشغال کرد ! در هر صورت آمریکا خودش رو وارد این جنگها نمیکنه همونطور که ایران خودش رو مستقیما وارد درگیری های منطقه نکرده ! تا حالا هرچی از ایران و آمریکا دیدیم فقط جنگ نیابتی بوده
There is enough light for one who wants to see
وزارت امور خارجه روسیه از اتباع این کشور خواست از سفر به ترکیه خودداری کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر ، وزارت امور خارجه روسیه از اتباع این کشور خواست از سفر به ترکیه خودداری کنند.
از سوی دیگر یکی از بزرگترین شرکت های گردشگری روسیه به صورت موقت پروازهای خود به ترکیه را متوقف کرده است.
ظهر امروز جنگنده های اف ـ 16 ترکیه ، یک جنگنده سوخو ـ 24 روسیه را در نزدیکی مرز سوریه هدف قرار داد.
ویرایش توسط saj8jad : 03 آذر 1394 در ساعت 20:29 دلیل: ویرایش مطلب
در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
خطی نوشته بود:
"من گشته ام نبود !
تو دیگر نگرد
نیست!"...گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
هرگز
"نگرد! نیست"
سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری
در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
خطی نوشته بود:
"من گشته ام نبود !
تو دیگر نگرد
نیست!"...گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
هرگز
"نگرد! نیست"
سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)