خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 19 از 19
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام بقیه نظرارونخوندم
      ولی رشتم انسانیه عربیت و فارسی خیلی باید قوی باشه
      فلسفه و منطقه هم باید قشنگ کلمه به کلمه بفهمی مخصوصا منطق درسای8و10و11 بود فک کنم
      تاریخ که خودت بهتر میدونی 3برار تاریخ معمولی هست ک میخونی
      جغرافیا هم فک نکنم برات دردسر ایجاد کنه ولی چون زمین کم گرفتی یکوچولو بیشتر باید خوند جغرافی رو
      ریاضی رو نمیدونم چی بگم چون برای 50درصداسون برای50 درصد سخت و متوسط هستش
      تعلیمات اجتماعی هم که حفظی و فهمیدنیه اینم بکنار
      و اقتصاد باید مسله ها و فرمولاش همش حفظ باشی تا بفهمی
      روان شناسی هم عین اجتماعی
      ولی عروض قافیه ک سخت ترین بحث است رو برو .کلاس

ادبیات فارسی عمومی انسانی چنتا درس داره مث بردار کردن حسنک و یا شنزبه و..... که این 2درس رو بخوای بخونی باید 2 روز وقت بزاری توصیه میکنم ادبیاتت رو قوی کنی بیای که یه امتیازه واست
      زبان واسه تو نقطه قوت هستش تو این رشته اگر بخوای بیای

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan7777777 نمایش پست ها
      ممنون ........

اگه بخوام واسه دیپ مجدد اقدام کنم ، سیستم من اینجوریه که توی این یک ماهی که باید بریم و امتحان بدیم، تقریبا کل وقتمو باید بذارم واسه خوندن دروس دیپ مجدد انسانی.....(یعنی مثلا کل اون یه روز یا دو روزی که بابت هر کدوم از درسا وقت گذاشتن رو فقط باید همون درسو بخونم و نمی تونم مثلا بیام دروس اختصاصی کنکور رو هم مرور داشته باشم.... چون حتی فکر اینکه یکی از درسای امتحان رو نتونم نمره بالای ده بگیرم اذیتم می کنه ....... که اگه این اتفاق بیفته عملا دیپ مجدد ،مثل آب در هاون کوبیدن میشه...)

حالا شما تصور کن که واسه یه ماه، نه زیست رو میتونم بخونم ، نه ریاضی و نه فیزیک و نه شیمی ......
      پر واضحه که بعد از یک ماه قاعدتا بیشتر مطالبی هم که قبلا داخل اون دروس توی ذهن بوده ، کمرنگ میشه و دوباره باید یه وقتی بذاریم تا یادآوری کنیم همه شون رو......
      اینه که در واقع یه ماه رو از دست نمی دیم، بلکه ، چیزی بیشتر از اون از دست می ره ....
      ولی خوب از اون ور هم یه آرامش خاطری بابت گرفتم دیپ مجدد نصیبمون میشه و از طرفی، حتی اگه ترمیم معدل هم تو خرداد اجرا نشه، دیگه اصلا برامون مهم نیست.....

بازم می گم می ترسم از اینکه تمام اون دروس اختصاصی که خونده شده ، بابت این یک ماه همه اش از ذهن بپره بیرون........
      راستی خود شما الآن دیپ مجدد انسانی رو ثبت نام کردین ......؟؟؟؟
      اگه ثبت نام کردین ، برنامه تون واسه مطالعه دروسش چجوریه....؟؟؟؟یعنی از کی میخواین بخونین و آیا توی اون یه ماه دی به جز خوندن دروس دیپ مجدد ، آیا برنامه ای هم واسه مرور دروس اختصاصی کنکور دارین یا نه؟ اگه دارین چجوری....؟؟؟؟؟؟
      من هم تصمیم گرفتم تو دی فقط واسه امتحان ها بخونم و اگه وقت کردم یه ذره برای کنکور هم بخونم، چون به قول شما حتی اگه یه درس هم زیر 10 بشیم تمام زحماتمون هدر میره...
      و اینکه اینجوری نیست که اگه شما نزدیک 4 هفته درس نخونین همه چی از ذهنتون بپره، اولا امتحان ها تا 24 دی ماهه، یعنی کمتر از یک ماه بعدم درسته درس ها رو یه مقدار فراموش میکنین ولی نه در اون حد که نگران کننده باشه، مگه شما الان هر ماه همه ی درس هایی رو که از اول خوندین دوره میکنین؟؟ اصلا وقت این کار هست؟ خیلی وقتا ما مثلا یه درس رو یه دور آذر میخونیم و عید دوره میکنیم... تازه مگه تا الان ما چه قدر از حجم کنکور رو خوندیم؟ اصلا زمان جمع بندی کل دروس کنکور یک ماهه...
      من خودم دیپ مجدد انسانی رو ثبت نام کردم، از اونورم گفتم از الان هر شب یه نیم ساعت وقت بذارم و از جفرافیا شروع کنم به خوندن و برم جلو تا هر جا که شد، از اول دی هم دیگه کلا برای امتحان ها بخونم که البته درست همون شبی که جواب شما رو دادم فهمیدم مادربزرگم حالشون بد شده و الان بیمارستانن و دیگه با مادرم اومدیم پیششون... واقعا آدم از دو دقیقه بعدش هم خبر نداره... الان تا آخر آذر تقریبا به اندازه ی وقتی که امتحان های دی از شما میگیره زمان دارید پس تمام وقت و انرژیتونو بذارین و از این زمان حداکثر استفاده رو ببرین...

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Asemoon نمایش پست ها
      من هم تصمیم گرفتم تو دی فقط واسه امتحان ها بخونم و اگه وقت کردم یه ذره برای کنکور هم بخونم، چون به قول شما حتی اگه یه درس هم زیر 10 بشیم تمام زحماتمون هدر میره...
      و اینکه اینجوری نیست که اگه شما نزدیک 4 هفته درس نخونین همه چی از ذهنتون بپره، اولا امتحان ها تا 24 دی ماهه، یعنی کمتر از یک ماه بعدم درسته درس ها رو یه مقدار فراموش میکنین ولی نه در اون حد که نگران کننده باشه، مگه شما الان هر ماه همه ی درس هایی رو که از اول خوندین دوره میکنین؟؟ اصلا وقت این کار هست؟ خیلی وقتا ما مثلا یه درس رو یه دور آذر میخونیم و عید دوره میکنیم... تازه مگه تا الان ما چه قدر از حجم کنکور رو خوندیم؟ اصلا زمان جمع بندی کل دروس کنکور یک ماهه...
      من خودم دیپ مجدد انسانی رو ثبت نام کردم، از اونورم گفتم از الان هر شب یه نیم ساعت وقت بذارم و از جفرافیا شروع کنم به خوندن و برم جلو تا هر جا که شد، از اول دی هم دیگه کلا برای امتحان ها بخونم که البته درست همون شبی که جواب شما رو دادم فهمیدم مادربزرگم حالشون بد شده و الان بیمارستانن و دیگه با مادرم اومدیم پیششون... واقعا آدم از دو دقیقه بعدش هم خبر نداره... الان تا آخر آذر تقریبا به اندازه ی وقتی که امتحان های دی از شما میگیره زمان دارید پس تمام وقت و انرژیتونو بذارین و از این زمان حداکثر استفاده رو ببرین...
      بلا به دور....
      ایشالا که حال مادربزرگتون به زودی زود خوب می شه......
      ممنون از وقتی که گذاشتین.....

کلا این چیزایی رو که نوشتم واسه نا امید کردن بقیه نبود........باور کنین.....
      شاید چون نمیخوام دیپ مجدد رو ثبت نام کنم ، دارم یه جوری توجیه می کنم این کارم رو....
      ولی مطمئنم که شما با این استدلال قوی ای که ریشه در تلاش و پشتکار شما داره، حتما موفق می شین.....

خواهشا شما هم واسه ماها دعا کنین تا این طرح ترمیم لااقل واسه خرداد اجرا شه....
      ممنون

4. Top | #19
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      به خودتون الکى استرس وارد نکنيد من هم نمره ي کتبيم چنگى به دل نميزنه و بجاى اینکه بشينم فکر کنم چکار کنم از وقتم استفاده ميکنم و براى کنکور ميخونم (البته من رياضی هستم و کارم نسبت به تجربى ها راحت تره ).اگر ترميم معدل رسيد که فبهلمراد(فبحلمراد؟!) اما اينو بدونيد براى اون 25 درصد . نمره پيش رو خوب بگيريد تا 5% مثبت جبران شه 20% با چند تست بيشتر از پا درش بياريد. البته اين استدلال منه... 😀😀

اوخ اوخ تاریخ تاپیک رو نگاه نکردم [emoji12] [emoji47] [emoji47]
      اللهم عجل لولیک الفرج...

آینده مهم نیست اینکه آینده رو چطور بسازی مهمه !

ویرایش توسط ali_asadi : 21 آذر 1394 در ساعت 03:07

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)