نظرتون در مورد مشاوران موسسه مکتبستان چیه؟؟ کسی باهاشون کار کرده؟؟
Live your dreams
🔱
KowsarDDC
مطمین باش دلشون برای منو تو نسوخته که مشاورشون انقدر ارزونه.اوناییم که خوبن قیمت هاشون بالاست ، البته هرکی قیمتش بالاست حتما خوب نیست. مثل یکی از مشاورایی که اینجا از سایتش فعالتره. بهترین کار اینه که از یک سری سایت های مشاور ه ای مطالب رو خودت بخونی و بر اون اساس برنامه ریزی کنی. البته یکی دو تا سایتم هست که هر روز آزمون میزارن از چهار یا پنج تا درس، میتونی برنامه آزمون هاشونو بگیری بر اساس اونا بخونی هرشب آزمونشم بدی.
دوستان به خدا مشاوره تاثیر چندانی نداره
مطالعه اصول خاصی داره که باید رعایت کرد
بعضیا میخان با ۲ساعت درس خوندن و با روشهای محیرالعقول مشاوره ای نتیجه بگیرن
خو نمیشه که حاجی
^______________________^
با عرض سلام
بنده تقریبا به تمام جزوه های سایت مکتبستان دسترسی داشتم
به هیچ عنوان سراغش نرید..............پول و البته بخشی از عمرتون رو حروم می کنید.....
از ما گفتن بود!!!!!!!!!!!!
یا به اندازه خواسته هایت تلاش کن
یا به اندازه تلاشت آرزو کن
سعی کن آنچه را که دوست داری به دست آوری
وگرنه روزی مجبور خواهی شد آنچه را که به دست آورده ای دوست داشته باشی
من قضاوتی نمیکنم، خودمم اومدم اول از همه گفتم توی سایت های مشاوره ای چیزای خوبی پیدا میشه. ولی من از یه مشاور خوب استفاده میکنم ( نسبتا هم گرون کار میکنه و پولکیه ) به نظرم توی روند خودم خیلی موثر بوده و کلا توی روند همه دانش آموزاش به جز منم موثره. نمیشه شما توقع داری خودت پزشک بشی و ماهی سی میلیون تومن حداقل در بیاری ولی اونی که تو رو میبره و به این مقصد میرسونه مثلا ماهی اگه از همه دانش آموزاش ده میلیون دربیاره بگی بده و نباید بهش هزینه کرد. مشاور خوب اگر پیدا بشه به نظر من واقعا ارزش هزینه داره
توی درس خوندن اینا مهمه : اول ادم خودش باید بخونه اگه نتونستی برو مشاور بگیر ؛ مشاوری که کنکور داده و پزشکی قبول شده نه کسی که ....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)