خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات

Arrow فوریت پزشکی یا پرستاری ازاد؟:/

دوستان سلام
      وقتتون بخیر
      خسته نباشید
      خواستم راجب ی موضوعی نظرتونو بشنوم
      خودمو که درگیر کرده هنوز نتونستم تصمیم دقیق بگیرم:/
      متاسفانه از دار دنیا عقب موندم
      2 گزینه دارم
      یکی فوریت پزشکی که دولتیه 2 سال میخونی مدرک کاردانی بهت میدن استختدامیشم که منطقه ما خیلی خوبه(البته رسمیو که باید تو خواب دید تو هر رشته ای...)بعدش واسه ادمه تحصیلت باید 2 سال سابقه کار داشته باشی که سربازیتو بری میشه همون سابقه کاریت یا به عبارتی دوران طرح
      بعدش واسه کارشناسی شرکت میکنی و بعدش کارشناسی ارشدش که گرایش پرستاری داره اونم تو اوژانس( البته امید هست وزیر بهداشت دولت جناب روحانی اوضاع رو تغییر بده)
      یکی دیگهه پرستاریه البته ازاد به قول فامیلمون میگه هر چی شهریه بدی تو 2 سال در میاریش
      از پس شهریش میتونم بر بیام
      اما
      30 تومنی که بدم ب شهریه خودش کلی پوله....ی جوون برای زندگیش نیاز به پول داره ...تا اون موقع من بشم25-26 ساله (+خدمت) اونوقت از صفر شروع کنم ....
      ....
      با این اوصاف
      نظر شما چیه؟؟
      چ پیشنهادی ب من میکنین؟ البته سال بعدو پیشنهاد ندین:/

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بنظر منم برو پرستاری من داداشم پرستاره البته الان طرحه 1700 بهش میدن با اضضاف کار رسمی بشه خب بیشتر میدن اما فوریت فک کنم 800 بدن....

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lale94 نمایش پست ها
      بنظر منم برو پرستاری من داداشم پرستاره البته الان طرحه 1700 بهش میدن با اضضاف کار رسمی بشه خب بیشتر میدن اما فوریت فک کنم 800 بدن....

فوریت 1300-1400 میوفته

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      صد در صد پرستاري...
      به دلايل خيلي زيادي...چه از لحاظ پرستيژ چه از لحاظ درامد چه از لحاظ راحتي كار(نسبت به فوريت)چه از نظر تنوع تو كارت چه از نظر علمي و مفيد بودنت چه از لحاظ جا براي پيشرفت داشتنت پرستاري بهتره...

٢سال بيشتر چيزي نيست...شما ٢سال بيشتر نميخوني پرستار بشي بعد ميخواي تا ارشد از طريق فوريت بري؟!
      اگه فوريت ١٢٠٠ميگيره اكثر پرستارا الان ٣تومن به بالا رو دارن...
      تو ٣٠تومن هزينه ي دانشگاهت ميكني ولي همشو كه يك دفعه نميدي...خورد خورد شهريه رو ميدي كه مطمين باش اگه خرج دانشگاهت نشه به روش هاي مختلف هدر ميره خيلي از مقدارش...شك به دلت راه نده به هيچ وجه...

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نظر رو كه دوستان دادن ولي اينجايي كه شما اين وقت سال! ميخواي پرستاري ازاد ثبتنام كني كجاس؟
      نكنه فكر كردي بدون كنكوره؟

Sent from my apple iphone using tapatalk2

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa92 نمایش پست ها
      نظر رو كه دوستان دادن ولي اينجايي كه شما اين وقت سال! ميخواي پرستاري ازاد ثبتنام كني كجاس؟
      نكنه فكر كردي بدون كنكوره؟

Sent from my apple iphone using tapatalk2
      نخیر
      ورودی مهر بود با دانشگاه صحبت کردم واسه ورودی بهمن

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      شما قبول شدید یا ذخیره اید؟به نظر من هم پرستاری رو برید
      ویرایش توسط niloofar ABI : 02 مهر 1395 در ساعت 21:19

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط likeastatue نمایش پست ها
      دوستان سلام
      وقتتون بخیر
      خسته نباشید
      خواستم راجب ی موضوعی نظرتونو بشنوم
      خودمو که درگیر کرده هنوز نتونستم تصمیم دقیق بگیرم:/
      متاسفانه از دار دنیا عقب موندم
      2 گزینه دارم
      یکی فوریت پزشکی که دولتیه 2 سال میخونی مدرک کاردانی بهت میدن استختدامیشم که منطقه ما خیلی خوبه(البته رسمیو که باید تو خواب دید تو هر رشته ای...)بعدش واسه ادمه تحصیلت باید 2 سال سابقه کار داشته باشی که سربازیتو بری میشه همون سابقه کاریت یا به عبارتی دوران طرح
      بعدش واسه کارشناسی شرکت میکنی و بعدش کارشناسی ارشدش که گرایش پرستاری داره اونم تو اوژانس( البته امید هست وزیر بهداشت دولت جناب روحانی اوضاع رو تغییر بده)
      یکی دیگهه پرستاریه البته ازاد به قول فامیلمون میگه هر چی شهریه بدی تو 2 سال در میاریش
      از پس شهریش میتونم بر بیام
      اما
      30 تومنی که بدم ب شهریه خودش کلی پوله....ی جوون برای زندگیش نیاز به پول داره ...تا اون موقع من بشم25-26 ساله (+خدمت) اونوقت از صفر شروع کنم ....
      ....
      با این اوصاف
      نظر شما چیه؟؟
      چ پیشنهادی ب من میکنین؟ البته سال بعدو پیشنهاد ندین:/

سلام دوست عزیز

فوریت پزشکی به این راحتی ها هم نیست استخدامش الن کلی طالب و بیکار داره . حقوقش ماهی 1 و 300 و اضافش هم 700 هزار تومنه با کارانه و ... حدودا 2 و 5 میلیون میشه .

پرستاری پایش 1و 700 اضافش حدودا 1 تومن و کارانه و ... در میاد 3 تومن تا 5 تومن هم داریم .

شما میتونی کاردانی رو بیاایی موقع فارغ التحصیلی امریه رو اقدام کنی ماهی 1 تومن یک و پونصد به عنوان سرباز کارمندی . تو اون مدت بخونی و کنکور بدی دوباره یا ازاد یا دولتی پرستاری بخونی

راه دیگشم اینه که بری دانشگاه ازاد و این راهو با پرستاری بری که من ندیدم امریه بدن به پرستارا . از لحاظ مدرک پرستاری سرتره

من خودم رفتم فوریت النم دولتی پرستاری میخام برم دولتی فوریت نیومدی هم به جایی بر نمیخوره .پرستار مرد خیلی کمه

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      پرستاری آزاد جای پیشرفتت بیشتره

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن