خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 34 از 34
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط POlyhYmNia نمایش پست ها
      الان که فکرشو میکنم میبینم واسه کنکور 96 که درصد نهایی به 30 میرسه منم دیگه از خودم راضی نیستم

پ.ن: اونوقت هرکسی میره شهرای دیگه بغیر از تهران یعنی سقف ارزوهاش پایینه و کلا خیلی خیلی معمولیه؟؟؟
      یه چیزی به اسم شانس و قسمت هم هست
      باید تمام تلاشمون رو بکنیم که امسال بیاریم وینا کارمون زاره

2. Top | #32
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دل بیشتر از همه واسه راهنماییم تنگ شده یادش بخیر واسه اجتماعی 17 ساعت خوندم تا 20 شم آخر سرم شدم اما الان دارم واسه 4 الی 5 ساعت تو روز تلاش میکنم واقعا دلم تنگ شده به جایی اینک الان اینجوری باشه.

3. Top | #33
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Hosein نمایش پست ها
      سعی کنید چیزی باشید که ارزوشو دارید...
      بحث قبول شدن یا نشدن نیست...بحث موفقیته...موفقیت برای همه یکسان نیست...برای یکی موفقیت یعنی رتبه دو رقمی...برای کسی موفقیت یعنی زیر10هزار...
      شرایط همه یکسان نیست...
      سعی کنین بهترین باشین تا اون حس موفقیت شمارو فرا بگیره...خودتونو گول نزنین که موفق هستین یا نیستین...خوشبختانه کسی نمیتونه خودشو گول بزنه...فقط بهترین خودتون باشید و راه رو ادامه بدید...

نه خودتونو فاتح بدونید نه بازنده...فقط بهتر از روز گذشته ی خودتون باشید...
      اگه الان هدفتون با توجه به شرایط الانتون پیراپزشکی ازاد شهرستانه ایرادی نداره...شما تلاشتو بیشتر کن...تلاش اصولی رو بیشتر کن...خودت میبینی که کم کم این ازاد شهرستان میشه ازاد تهران...ازاد تهران میشه سراسری و سراسری تبدیل به رشته های دکتری حرفه ای میشه...
      به قدر کافی فرصت هست امسال...برای تغییر البته نه تنبلی...

فقط مهم ترین چیزی که فراموش نکنین اینه که ناامید نشین و کنار نکشین...به هیچ وجه...حتی اگه ترازتون زیر4هزار قلمچی هست!
      چه کسایی که سراغ داشتم با تراز های بالای 6هزار رتبه های 15هزار منطقه تو کنکور گرفتن و چه کسایی با تراز زیر 5 هزار رتبه ی بهتری کسب کردن...
      فقط مسیر رو ادامه بدید...منظور از ادامه دادن مسیر ادامه دادن شرایط فعلی نیست!همیشه باید برای بهتر شدن تلاش کرد...
      مسیر رو با تلاش اصولی بیشتر ادامه بدید...انگیزتون بالاتر میره...همینطور درصد هاتون...
      فقط کمی حوصله و تلاش به خرج بدید...
      بله خب واقعا حرف های خیلی انگیزشی و خوبی زدید
      واقعا برام جالب بودند ممنونم

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

4. Top | #34
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      الان ک برنامه ریزی فایده نداره،
      تا جمعه این هفته ک آزمون داری همینجور هر درسی دوس داشتی بخون
      جمعه بعد از ازمون همه ی کتاب تستاتو نگا بنداز و تعداد تستایی ک میخوای بزنیو مشخص کن، بعد واس دو هفته ی آینده برای هر روز درس، تعداد تست و ساعتشو مشخص کن...
      فقط یادت باشه ک جو گیر نشی روزی 12 ساعت بخای درس بخونی ب هیشکدومم نرسی
      حداقل روزی سه تا درس داشته باش، یه عمومی و دو تا اختصاصی
      تعداد تست کمیم انتخاب کن و عوضش تنوع بیشتری بده ب درسا،
      لغت زبان و عربی و املا رو هم بهیچوجه تو برنامت نداشته باش، اونارو بایدتو تایمای مردت بخونی
      شاید یکم دیر باشه ولی هنوزم میشه :-)
      وقت واس جبرانم حتما بذار
      برنامه داشته باشی حداقلش اینه ک ذهنت آشفته نیست! میدونی امروز میخوای چی بخونی، بر اساس حال اون روزتم میتونی درسا رو جابجا کنی
      فقط یادت باشه اگ از برنامت جا بمونی دیگه بهش نمیرسی و بازم آشفته و سردرگمی،
      مشاورم اگ از نظر مالی مشکلی نداری میتونه کمکت کنه ولی بنظر من واقعا نیاز نیس! بهترین مشاور خود آدمه
      موفق باشی ^__^

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن