برد بارسلونا
مساوی
برد رئال مادرید
نوشته اصلی توسط a.z.s استارتر جان یه نظر سنجی بدار ببنیم کدوم اینجا طرفدارش بیشتره نظرسنجی اون بالا بالاها هست که!
گل اول رو بزنیم به احتمال زیاد کار رئال تمومه
نوشته اصلی توسط masood2013 هرسال مشکل رئال همین دفاع بدش بود، الان بنیتز قربونش برم دفاع رو ساخته در حد المپیک، دستش درد نکنه واقعا. بابت دفاع دستش درد نکنه ولی الان رونالدو رو نیگا کلا از بازی محوش کرده. خامس با اون همه آمادگی رو بازیه خوبش تو تیم ملی رو میگه آماده نیس
این را بخاطر داشته باش موفقیت تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.
نوشته اصلی توسط _-Mohammad-_ بابت دفاع دستش درد نکنه ولی الان رونالدو رو نیگا کلا از بازی محوش کرده. خامس با اون همه آمادگی رو بازیه خوبش تو تیم ملی رو میگه آماده نیس آره، رونالدو رو واقعا قبول دارم، تو نوک اصلا نمی تونه بازی کنه، باید یکم بیارتش عقب تر، جای قبلیش.
نوشته اصلی توسط masood2013 نظرسنجی اون بالا بالاها هست که! اون مال نتیجس ممکنه یکی طرفدار رئال باشه ولی اعتقاد داشته باشه که بارسا برنده میشه من گفتم طرفدار نه نتیجه
نوشته اصلی توسط gign گل اول رو بزنیم به احتمال زیاد کار رئال تمومه شما متاسفانه اصلا نمی تونین گل بزنین، چه برسه به اینکه گل اول رو بزنین.
نوشته اصلی توسط a.z.s اون مال نتیجس ممکنه یکی طرفدار رئال باشه ولی اعتقاد داشته باشه که بارسا برنده میشه من گفتم طرفدار نه نتیجه نمیشه تو یه تاپیک 2تا نظرسنجی زد، باید تو تاپیک دیگه باشه.
نوشته اصلی توسط masood2013 شما متاسفانه اصلا نمی تونین گل بزنین، چه برسه به اینکه گل اول رو بزنین. حتما پنادلو تون میخواد گل بزنه آره؟؟
نوشته اصلی توسط masood2013 آره، رونالدو رو واقعا قبول دارم، تو نوک اصلا نمی تونه بازی کنه، باید یکم بیارتش عقب تر، جای قبلیش. تازه شاهکار اصلیش اینه ک دستور حمله نمیده
نوشته اصلی توسط a.z.s حتما پنادلو تون میخواد گل بزنه آره؟؟ مثل اینکه خوب سوزونده شما رو پنالدو جان عزیز، نوش جونش گلایی که با پنالتی میزنه، خودش پنالتی میگیره، خودشم گل میکنه.
نوشته اصلی توسط masood2013 نمیشه تو یه تاپیک 2تا نظرسنجی زد، باید تو تاپیک دیگه باشه. نمیشه حذف بشه :؟؟ یعد 5تا گزینه داشته باشه علاوه بر اینا دو تا هم طرفداری کدوم تیم
نوشته اصلی توسط masood2013 مثل اینکه خوب سوزونده شما رو پنالدو جان عزیز، نوش جونش گلایی که با پنالتی میزنه، خودش پنالتی میگیره، خودشم گل میکنه. با دایو و شیرجه پنالتی می گیره و تو شش قدم خیمه میزنه
نوشته اصلی توسط masood2013 مثل اینکه خوب سوزونده شما رو پنالدو جان عزیز، نوش جونش گلایی که با پنالتی میزنه، خودش پنالتی میگیره، خودشم گل میکنه. با همون پنالدو خوش باشین
نوشته اصلی توسط masood2013 شما متاسفانه اصلا نمی تونین گل بزنین، چه برسه به اینکه گل اول رو بزنین. اخی چه رویا هایی داری باش تا ما گل نزنیم
نوشته اصلی توسط a.z.s نمیشه حذف بشه :؟؟ یعد 5تا گزینه داشته باشه علاوه بر اینا دو تا هم طرفداری کدوم تیم باید مدیرا این کارو بکنن، فعلا با همین بسازین، اینم بگم که هرکس طرفدار هر تیمی باشه، مطمئنا میزنه که همون تیم برنده میشه، نگران نباشین.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)
نمایش برچسبها