خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 19 از 19
    1. Top | #16
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zahra_sba نمایش پست ها
      این شرایطی که شما گفتید برای فارالتحصیلان علوم پزشکیه مثل اینکه شرایط شرکت مجدد در کنکور سراسری برای فارغ التحصیلان علوم پزشکی

شرایط شرکت مجدد در کنکور سراسری برای فارغ التحصیلان علوم پزشکی از سوی سازمان سنجش کشور اعلام شد. به گزارش سایت علوم پزشکی مورخ 92/10/23 پیرو اطلاعیه سازمان سنجش درباره بند "ز" دفترچه کنکور سراسری واقع در صفحه پنجم، اطلاعات بیشتری ارائه شد که توجه شما را به آن جلب می نماییم:مطابق مصوبه چهل و پنجمين جلسه شورايعالي برنامه‌ريزي علوم پزشكي در تاریخ 7 اسفندماه 89 مقرر شد دانش‌آموختگان مقطع كارشناسي در صورت شركت مجدد در آزمون سراسري و قبولي با رعايت شرايط زير مجاز به ادامه تحصيل در مقطع دكتري عمومي رشته‌هاي پزشكي، دندانپزشكي و داروسازي و يا مقطع كارشناسي رشته‌هاي گروه آموزش پزشكي ‌باشند.1: لزوم گذراندن طرح نيروي انساني براي دانش‌آموختگان مشمول طرح.2: دارا نبودن هرگونه تعهد خدمت به ارگان يا دستگاه‌هاي اجرايي و عدم دارا بودن تعهدات سهميه بومي و يا سهميه مناطق محروم.3: نداشتن ممنوعيت تحصيل از نظر سازمان نظام وظيفه.4: چنانچه داوطلب در مقطع كارشناسي از آموزش رايگان برخوردار بوده است، در صورت قبولي در دوره‌هاي مزبور،ملزم به پرداخت شهريه مطابق مصوبه هيأت امناي دانشگاه مربوط است.5: تطبيق دروس تخصصي مقطع كارشناسي، در دوره دكتري عمومي (پزشكي، دندانپزشكي و داروسازي)امكان‌پذير نیست.6: مطابق مصوبه شصت و چهارمين جلسه شوراي معين شوراي عالي برنامه‌ريزي علوم پزشكي در تاریخ 8 خردادماه 90 پذيرفته‌شدگان در دوره‌هاي دكتری عمومي رشته‌هاي پزشكي، دندانپزشكي و داروسازي و يا مقطع كارشناسي در دانشگاه‌هاي علوم پزشكي و يا شعب بين‌المللي اين دانشگاهها، حتي در صورتيكه در مقطع كارشناسي از آموزش رايگان برخوردار نبوده‌اند، ملزم به پرداخت شهريه در مقطع قبولي هستند.مطابق مصوبه پنجاه و يكمين جلسه شورايعالي برنامه‌ريزي علوم پزشكي در تاریخ 25 خردادماه 92 و مصوبه جلسه يكصد و سيزده شوراي معين شوراي عالي برنامه‌ريزي در تاریخ 17 شهریورماه 92 مقرر شد دانش‌آموختگان مقاطعكارشناسي ارشد ناپيوسته كليه رشته‌هاي تحصيلي و دكتري عمومي (پزشكي، دندانپزشكي و داروسازي) و دكتري حرفه‌اي دامپزشكي بتوانند با رعايت شرايط ذيل و از طريق شركت و قبولي در آزمون سراسري، در مقطع دكتري عمومي رشته‌هاي پزشكي، دندانپزشكي و داروسازي، صرفاً در شعب بين‌الملل دانشگاه‌هاي علوم پزشكي ادامه تحصيل دهند.1: لزوم گذراندن طرح نيروي انساني براي دانش‌آموختگان مشمول طرح.2: دارا نبودن هرگونه تعهد خدمت به ارگان يا دستگاه‌هاي اجرايي و عدم دارا بودن تعهدات سهميه بومي و يا سهميه مناطق محروم.3: نداشتن ممنوعيت تحصيل از نظر سازمان نظام وظيفه.4: كليه پذيرفته‌شدگان در شعب بين‌الملل (اعم از اينكه در مقاطع قبلي تحصيل از آموزش رايگان برخوردار بوده يا نبوده‌اند)، ملزم به پرداخت شهريه مطابق مصوبه هيأت امناي دانشگاه و مصوبات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي هستند.5: دانش‌آموختگان مقطع كارشناسي ارشد پيوسته وناپيوسته صرفاً قادر به تحصيل در شعب بين‌الملل هستند.

ممنون از پاسختون

خب منظورتون چیه؟یعنی من میتونم در صورت قبولی توی دوره روزانه دولتی بصورت رایگان پزشکی یا داروسازی یا... بخونم؟آخه من دوره کارشناسی دانشگاه آزاد بودم که رایگان نبوده
      مشکل سربازی هم ندارم.یعنی میتونم بدون تغییر رشته کنکور بدم و بعدش بدون هیچ مشکلی وارد دانشگاه بشم؟
      من دستم به جایی بند نیست.با سنجش تماس گرفتم میگه کارشناسان مشغولن.اینترنتی هم پرسیدم هنوز حتی بررسی هم نشده چون سوالات زیاده
      دوستانی که اطلاع دقیق دارن یا یه مشاور کاربلد توی مدرسشون دارن بهم کمک کنن ممنون میشم

2. Top | #17
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اطلاع دقیقی ندارم ولی مثل اینکه مشکلی برای مقطع کارشناسی نباشه
      یکی از اشناهامون بامدرک کارشناسی کامپیوتر امسال روزانه پزشکی قبول شدند
      فکر نمیکنم مشکلی باشه

3. Top | #18
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      سلام
      جواب سایت سنجش اومد
      بهم گفتن میتونم واسه کنکور تجربی با دیپلم ریاضی هم امتحان بدم ولی باقی سولاتمو گفتن باید از طریق وزارت بهداشت پیگیری کنم.سایت w w w . s a n j e s h p . i r رو معرفی کردن واردش شدم ولی چیزی دستگیرم نشد.
      تا اینجا فهمیدم میتونم کنکور بدم ولی باقی سوالاتم هنوز بی جواب مونده!
      میدونم توقع زیادیه ولی از اعضا کسی نمیتونه از مشاور مدرسشون بپرسه؟

4. Top | #19
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط afshin-afshin نمایش پست ها
      سلام
      جواب سایت سنجش اومد
      بهم گفتن میتونم واسه کنکور تجربی با دیپلم ریاضی هم امتحان بدم ولی باقی سولاتمو گفتن باید از طریق وزارت بهداشت پیگیری کنم.سایت w w w . s a n j e s h p . i r رو معرفی کردن واردش شدم ولی چیزی دستگیرم نشد.
      تا اینجا فهمیدم میتونم کنکور بدم ولی باقی سوالاتم هنوز بی جواب مونده!
      میدونم توقع زیادیه ولی از اعضا کسی نمیتونه از مشاور مدرسشون بپرسه؟
      دوست عزیزسلام
      من خودم فارغ التحصیل مهندسی دانشگاه آزادم که برای کنکور تجربی 95 میخونم شما میتونی شرکت کنی ودرصورت قبولی دانشگاه سراسری نیازی به پرداخت شهریه ندارین چون

دانشگاه قبلیتون آزاد بوده حتی اگر آزاد پزشکی قبول بشین عمومی های مهندسی بالای 12 تطبیق میخوره .ولی اینو هم درنظربگیرین که چون دیپلم تجربی ندارین اون 25 درصد معدل

به نحوه دیگه حساب میشه ولی خودتون و درگیر 25درصد نکنین.امیدوارم موفق باشین.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)