برای 50 درصد بری 10 درصد هم نمیزنی!!
شما ک در ریاضی واقعا ضعف دارید بهتره کلاس برید
واااای چقد انرژی منفی....اگه شما نمیتونید بزنید قرار نیست بیاید به دیگران القا کنید که اونا هم نمیتونن...هر کی هم کم زده قطعا هم وقت کمی براش گذاشته....
ریاضی تمرین و تست زیاد میخوای...
الان قوی ترین کتابا مهر و ماه و خیلی سبز هستن...اگه واقعا میخوای درصد بالا بزنی هم مجبوری واسش وقت بزاری هم با یکی از اون کتابا بسازی...
دی وی دی های مسعودی هم خوبن اما خب هزینه زیاد میخواد...
موفق باشی
اولویت های مطالعه ی درس ریاضی رشته تجربی
ساده:ماتریس 1سوال-دنباله و تصاعد 2سوال-حد پیوستگی و مجانب 3سوال.جمعا 23 درصد
متوسط:توابع نمایی و لگاریتمی 1سوال-تابع 3 سوال-انتگرال 2 سوال. جمعا17 درصد
دشوار:امار 2 سوال-احتمال 3 سوال- معادله و نامعادله 1 سوال-هندسه 4 سوال. جمعا 33 درصد
خیلی دشوار:مشتق 1 سوال-کاربرد مشتق 3 سوال-مقاطع مخروطی 2 سوال-مثلثات 2 سوال. جمعا 27 درصد
اولویت های مطالعه ریاضی رو نوشتم اگه با حوصله بخونی مطمئن باش بالای 50 میزنی
چون من خودم با این که رشتم تجربیه ولی تو ازمونا یا 55 درصد میزنم یا 80 درصد
در ضمن من احتمال کلا قویم چون تنها معلم بدردبخور دبیرستانم ی شمالی بود ب اسم بمانزاده تیپشم عینا کریس رونالدو
انچنان احتمال تو مغزم جا داده ک فقط چن تا تست میزنم از هر تیپش و هرسالم همشون حل میکنم;-)
واقعا معلم عالی بود قدرت بیانش عالی بود عالییی
ببین دوستم هرکی بهت میگه نمیتونی بیخیالش بشو...........اتفاقا کنکور جای ادمایی که گوششون رو روی حرفای بی اهمیت ببندن.....
اما راجع به اینکه ریاضی چطوری 50%بشی.....
ببین باید پیش نیازشو اماده کنی....اول باید مباحث تابع و مثلثات و قدر مطلق و جزصحیح رو کامل بلد باشی.....
بعد برو سراغ تست زنی.....من خودم اول شروع میکنم اموزشی تست زدن.....بعد اروم اروم راه میوفتی....ببین توقع نداشته باش 1ماه ریاضی دان بشی....کم کم جلو برو....سوالا رو قشنگ تجزیه و تحلیل کن....نکته ها رو کامل یاد بگیر....بعد تست اموزشی که تموم شد تست زماندار از خودت بگیر.........سر دوماه بهت قول میدم 40%بزنی بعدش فقط و فقط و فقط تمرین کن...موفق باشی.....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)