با سلام
انجمنی های گل
طبق تحقیقات بنده در سایت های گوناگون،تونستم تکنیک های رفع منفی گرایی رو دسته بندی کنم و در اختیارتون قرار بدم..
باشد که رستگار شویم..
اول یه مقدمه ای بدیم بعد بریم سر تکنیکا:
وقتی افراد با هرگونه مشکلی مواجه میشوند یا شکست میخورند، سرزنش، احساس گناه، تأسفخوردن و اضطراب مقداری انرژی منفی تولید میکند. این بدان مفهوم نیست که آنها بد یا منفی هستند ولی به این معناست که آنها با منبع درونی انرژی مثبتشان قطع رابطه کردهاند! شاید شما تجربه رفتن به جایی یا بودن با افرادی را دارید که باعث میشوند احساس بدی پیدا کنید؛ احتمالا احساس خستگی بکنید. گرچه سخت است علت دقیق ناراحتیتان را معلوم کنید ولی به هر حال آن را احساس میکنید. در عوض، امکان دارد شما در کنار بعضی افراد خودبهخود احساس بهتربودن و داشتن آرامش بیشتر بکنید.
این تجربیات اتفاقی نیست؛ اینها نتیجه تبادل مشخص انرژی است. اما کسانی که انرژی مثبتی هستند گوش کنند. این هم بدانید، افرادی که از حساسیت بیشتری برخوردارند به راحتی چشم میخورند و جادو و افسون در آنها زودتر اثر میکند.
تکنیکها:
ایجاد سپر نامرئی برای بدنمان:
برای ایجاد یا تقویت سپر دفاعی نامرئی بدنمان میتوانیم در یک اتاق نیمه روشن خلوت، بدون هر گونه سروصدا حتی صدای تیک تاک ساعت و چکه کردن آب، با لباس راحت روی زمین یا روی صندلی بنشنید و باچشمان بسته و چند نفس عمیق شروع کنید. تمام عضلات بدن را از پا تا سر یکی پس از دیگری آزاد و رها کنید و به آنها استراحت و آرامش کامل بدهید و تمام وجودتان را از نظر جسمی و روحی رها کنید.
برای ایجاد یا تقویت سپر دفاعی نامرئی بدنمان میتوانیم در یک اتاق نیمه روشن خلوت، بدون هر گونه سروصدا حتی صدای تیک تاک ساعت و چکه کردن آب، با لباس راحت روی زمین یا روی صندلی بنشنید و باچشمان بسته و چند نفس عمیق شروع کنید. تمام عضلات بدن را از پا تا سر یکی پس از دیگری آزاد و رها کنید و به آنها استراحت و آرامش کامل بدهید و تمام وجودتان را از نظر جسمی و روحی رها کنید. البته مواظب باشید پس از ایجاد این آرامش و استراحت مطلق به خواب نروید اگر بخواب رفتید پس از بیدار شدن مجددا «از ابتدا شروع کنید. و در نهایت چشمها را باز کنید و در حالت نیمه بسته با نفس عمیقی هاله بیضوی شکل را به رنگ آبی روشن همراه با رنگ سفید در اطرافتان ببینید که از اطراف آن آئینه نور شفاف آبی رنگ و سفیدی ساطع میشود.
اگر احساس کردید در بخشی از این هاله بیضوی سوراخ یا منفذی ایجاد شده است با همان حالت چشمان نیمه باز دور تا دور آن هاله بیضوی را سه مرتبه از بالا به پائین با هر دو دست بدون انقطاع بچرخانید، درست مثل وقتی که بخواهید با دو دست در اطراف جسمی ابری یا اتریک آنرا صاف و مرتب کنید، دو دست را بطرف بالای سرتان برده کاملا عمود بربدن کشیده روی هم قراردهید و چنان دستها را عمود بر بدن قراردهید که پشت دست چپ در کف دست راست قرار گیرد و از دو طرف دستها را به شکل رسم کردن یک بیضی به طرف پائین چرخانده بدون انقطاع سه بار این حرکت را پشت سر هم انجام دهید. اگر با تمرین و مداومت این حرکت را انجام دهید هالههای رنگی دور دستا نتان را با رنگ آبی متمایل به سفیدی را که از کف دستهایتان برای ترمیم سپر دفاعی بدن ساطع میشود را میتوانید بخوبی مشاهده کنید، این رنگ و هاله همان سپر نامرئی و طبیعی دفاعی بدن شماست که با این عمل پس از چند بار تمرین شما بخوبی آن را مقاوم سازی و آماده محافظت کامل از بدنتان مینمائید.
تکنیک پوشش محافظ:
در شرایطی مناسب و آرام قرار بگیرید، چشمهای خود را ببندید و پس از انجام چند دم و بازدم عمیق با ما همراه شوید) در ذهن خود تصور کنید که یک پوشش محافظ از جنس انرژی الهی درونتان را بهطور کامل گرفته و فرض کنید که این پوشش به شکل یک تخممرغ شیشهای از جنس انرژی الهی و بسیار بزرگتر از جسم شما است و بعد به خود پیام دهید. من این پوشش محافظ را در خود میکشم تا مرا در برابر تمامی انرژیهای منفی بیرونی محافظت کندو و در حالتی مقابل این حالت، این بار این پیام را به خود میدهیم که این پوشش محافظ باعث میشود تا هیچ انرژی منفی از من به بیرون سرایت نکند و تمامی انرژیهای منفی که از من ساطع میشوند، در تماس و برخورد با این پوشش، تبدیل به انرژی شفابخش و مثبت میگردند و دوباره از طریق پوست و یا تنفس به من بازمیگردند.
تکنیک پاک کردن حسادتها به رتبههای کنکوری گذشته، کینهها، بغضها و خشمها:
یک گلسینه را از هر نوعی که باشد، تصور کنید که در مقابل سینه خود در دست گرفتهاید. حال تمامی خشم خود را به درون گل بریزید و به خود بگوئید من تمام یخشم خود را به درون این گل میریزم. کمی صبر کنید؛ حال با چشمهای بسته ببینید که چه اتفاقی برای این گل افتاد، آن را به خاطر بسپارید.
۲) دوباره در تصور خود یک گل سفید را مقابل سینه خود نگاه دارید و این بار بگوئید من تمام کینهٔ خود را بر روی این گل میریزم و باز توجه کنید که چه اتفاقی برای این گل میافتد.
۳) این بار یک گل سفید دیگر را مقابل سینه خود تصور کنید و به خود بگوئید من تمام حسادت خود را به روی این گل میریزم. چند لحظه صبر کنید و باز توجه کنید که چه اتفاقی برای گلتان میافتد.
و همینطور برای چیز های بد دیگر این کار را تکرار کنین.
توجه:
بهتر است این تکنیک را در ساعت ۱۰ صبح یا ۱۰ شب انجام دهید. ما میخواهیم افراد زیادی این تکنیک را همزمان در این ساعتهای خاص انجام دهند تا انرژی یا انرژی جسمی ایجاد شود. انرژی جمعی به شما کمک میکند تا این شرایط را بیشتر و عمیقتر درک کنید. در زمانیکه خشم و کینه، حسادت و یا غم و غصهٔ خود را به روی گل میریزیم، اغلب گل یا پژمرده میشود و یا تیره و حتی سیاه میگردد.
راهکار جایگزینی افکار:
مواردی که نمیتوانید برای آن کاری انجام دهید را رها کنید و احساسات نگران کننده را در ذهن خود با افکار مثبتی که باعث بهبودی شما میشود جایگزین کنید.
منفی حرف نزنین:
مطمئن باشید که اطرافیانتان هیچ علاقهای به شنیدن سخنان منفی شما ندارند. سعی کنید در مورد جنبههای مثبت زندگی و کارتان برای دیگران صحبت کنید. زیرا شنیدن آنها میتواند برای دیگران هم جالب باشد.
به کاربردن واژهها و عبارات تأکیدی مثبت در زیباتر شدن افکار و اعمال ما و بهبود کیفیت زندگیمان تأثیر بسیار زیادی دارد و باعث ایجاد شور و شوق در زندگی میشود. مثل این جمله: «من شایسته موفقیت هستم و همیشه به اهدافم میرسم.»
و:
هنگامی که ناامید هستید:
امیدوار هستم و در خود احساس شجاعت میکنم
باور دارم که همیشه روزنه امیدی وجود دارد.
هر روز فرصت دیگری برای بهتر بودن وجود دارد.
میتوانم همه چیز را با ایمان و توکل انجام دهم.
قوی باهوش و شجاع هستم.
هنگامی که در مورد موضوعی نگران هستید:
میدانم که مشکل وجود دارد و برنامه ریزی میکنم تا آن را حل کنم.
موقعیتم را بررسی میکنم بر روی رژیم غذاییام تمرکز میکنم و وعدههای غذایی امروز را برنامه ریزی میکنم.
من مسئول زندگیام هستم و مشکلات را به عنوان رقیبهایی برای شکست دادن میپذیرم.
هر مانع فرصتی است برای رشد ویادگیری
شانههایتان را به عقب پرتاب کنید:
یک تکنیک دیگر این است که با عقب دادن شانهها، آن را از شانههایمان بیندازیم. انرژی، مخصوصاً انرژی منفی مثل خشم که وقتی کسی کار بدی در حقتان انجام میدهد ایجاد میشود، معمولاً روی شانههای شما مینشیند. با چندین بار عقب دادن شانهها به تکان خوردن آن انرژی کمک میکنید و وقتی آن انرژی به حرکت درآید میتوانید آن را دور بیندازید به جای اینکه در جای خود بماند.
تست ایست:
راه مقابله با افکار منفی:
یه راه خیلی خوب واسه مقابله با افکار منفی اینه که
هر وقت اومدن به ذهنت بلند بگی:» ایست «
مغز انسان طوریه که هرکاری بهش امر بشه رو دوست داره انجام بده
- یا حداقل در مورد انجام دادنش فکر کنه-
و خیلی فرقی نمیکنه که اون امر کننده دیگری باشه یا خودتون
پس هر وقت فکر منفی وارد ذهنتون شد بهش بگین
» ایست «
اگر باز دوباره وارد شد شما هم تکرار کنین» ایست «
و هر میزان که لازمه این کلمه رو تکرار کنین
مطمئن باشین بالاخره جواب میگیرین
اما اگه جواب نگرفتین و افکار منفی تون زیاد بود
انرژی منفی را به طبیعت منتقل کنید:
انرژی منفی توسط طبیعت جذب میشود و صدمهای به آن نمیزند. به همین دلیل است هنگامی که گرفتار استرس یا اضطراب هستید، با رفتن به گردش در جنگل یا طبیعت خودبهخود به آرامش بیشتری دست پیدا میکنید. همچنین با توجه به همین موضوع بعضی افراد از رفتن کنار دریا یا درازکشیدن در آفتاب، لذت میبرند. عوامل طبیعی با جذب انرژی منفی، انرژی مثبت منتشر میکنند.
گیاهان، گلها و درختان معمولا بهترین هدف برای تخلیه انرژی هستند. برای اغلب افراد گلها بسیار قدرتمند هستند و میتوانند به بهبود حال آنها کمک کنند.
اکنون میتوانیم درک کنیم که چرا افراد از دریافت گل به عنوان هدیه خوشحال میشوند یا چرا وقتی میخواهیم به کسی ابراز علاقه کنیم به او گل هدیه میدهیم. وقتی شخصی گلی را به عنوان هدیه دریافت میکند، آن گل به او کمک میکند تا احساسات منفی خود را رها کند و به حس بهتری دست یابد.
انرژی را به آب منتقل کنید:
محل دیگر برای تخلیه انرژی منفی ظرف پر آب، وان حمام، استخر، حوض یا دریاچه است.
هرچه حجم آب بیشتر باشد قدرت تخلیه انرژی هم بیشتر است. آب، انرژی منفی را جذب میکند؛ برای حفظ جریان انرژی و استفاده از مراقبه و مدیتیشن منظم، مهم است روزانه ۸ تا ۱۰ لیوان آب بنوشید.
انرژی را به آتش منتقل کنید:
آتش عنصر نیرومند دیگری از طبیعت است که ما میتوانیم برای تخلیه انرژی منفی خود از آن استفاده کنیم. به اوقات خوشی فکر کنید که میتوانید دور یک آتش جمع شوید و داستانهای مختلف تعریف کنید.
آتش قادر است انرژی منفی را از ما دریافت کند؛ بنابراین برای دورشدن از انرژی منفی میتوانیم از آن استفاده کنیم.
و آخر از همه:
- بیتفاوتی
و گفتن:
«بگذار هر اتفاقی میخواهد بیفتد من راه خودم را میروم!»
اینجا یک مشکل وجود دارد شما میتوانید راه خود را بروید ولی هیچگاه به بالای کوه نمیرسید.
بیهدفی
هم اکنون برای خود یک هدف والا انتخاب کنید. آنوقت خواهید دید که چگون تمام فعالیتهای شما چگونه رنگ لعاب دیگر خواهد گرفت و مشکلات در برابر هدف بزرگ شما چگونه کوچک خواهد شد
با ارزوی موفقیت برای تک تک شما کنکوری های عزیز...