یه حسی بهم میگه داره این تیپ مطالب شروع میشه که
اگه از الان شروع کنم فلان رشته قبول میشم یا نه؟!
دیر نیست؟!
من که تو روزایی که مدرسه میرم معمولا 8 ساعت میخونم که مفیدش 7 ساعته
روزای تعطیل هم 10-11 ساعت
باید تا جایی که میدونی برات بازده داره بخونی
فقط نباید کم بیاری وسط راه
کلا بستگی به خود فرد هم داره
از وقتی که تو خونه داری استفاده کن
حداقل مثه من وقتتو تو مدرسه حروم نمیکنی
وست عزیز سعی کن تستای خوب بزنی....یکی از دوستای من واسه مثلثات 400تست زده بود من 50تا اونوقت باور کن نتونست حتی یک تست تو ازمون بزنه...من خودم تستارو منتخب مبکنم وازاونا طرح میکنم..یعنی سعی میکنم از یه جایی به بعد خودم خودمو به چالش بکشم...مثلا تو تستی که tan2xرو خواسته من ازخودم cos2xوsin2xروهم میپرسم که قشنگ تست هلاجی یا حلاجی بشه.....ریاضی وفیزیک و عربی سوال تکراری زیاد میاد...درضمن یکی از بدترین افت های کتاب تستا اینه سال تست رو ذکر میکنن که باعث این میشه ماها حفظ بشیم تا یاد بگیریم....درکل سعی کن زیاد تست نزنی خوب تست بزن من برادرم تو طول سال فقط یاد گرفت وکم تست زد وموقع جمع بندی چون درسارو فهمیده بود باورکن روزی 500به بالا تست میزد..کنکور سخت نیس ماها سختش کردیم...زیستم ترکیبی بخون مثلا درس 1و2دوم رو با 5سوم و1و2چهارم بخون...اینطوری خیلی جلویی...
ممنونم داداش..
اخه من استرسی نیستماااا
اما پارسال که میخوندم..
قصد داشتم تا اردیبهشت ادامه بدم..
اما انقدر رو هو تلنبار شد که من استرس گرفتم هیـــــــــــــــــچ..قید پزشکی و زدم هیــــــــــــچ
درسا رم گلچین کردم...
به همین خاطر میخوام حداقل تا عید 2 بار بخونم تا یکم خیالم را حت بشه
كميت مهم نيست كيفيت مهمهنوشته اصلی توسط Arian_GNTC;662598[COLOR=#800000
كيفيت بي كميت رو بزار لب كوزه ابش رو بخور
كميت بي كيفيت قابش كن بزن تو اتاقت
اگه درس خون باشي كميت كيفيت رو ميكشه سمت خودش
در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
خطی نوشته بود:
"من گشته ام نبود !
تو دیگر نگرد
نیست!"...گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
هرگز
"نگرد! نیست"
سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری
نميدونم با خودتونه
به نظرم كلي نخونيد و مرور كنيد درس به درس مرور كنيد
مثلا جاي اينكه ٣ بار كل كتاب رو بخونيد و مرور كنيد ٣ بار يه فصل و ٣ بار فصل بعدش رو همينجور تا اخر بخونيد
وقت زياد افت پشت كنكورياس شايد اگه به فكر تا بهمن تموم كردنيد ( كه هرگز نميتونيد ) مطمئن باشيد تا ٢٥ تير كم ميارين
اين خط / اينم سه تا خط ديگه ///
در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
خطی نوشته بود:
"من گشته ام نبود !
تو دیگر نگرد
نیست!"...گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
هرگز
"نگرد! نیست"
سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری
سلام دوست خوبم
کمیت زیاد مهم نیست.کیفیت مهمه. سعی کن تا هر وقت تونستی درس بخونی. سعی کن هر روز، خیلی عالی باشی و عالی بخونی. هر روز وقتی از عملکردت راضی بودی، بدون عالی بودی.
موفق باشی
....از اشتباهات دیگران درس بیاموزیم، چون زندگی آنقدر طولانی نیست تا همه آنها
را خودمان تجربه کنیم....
Let’s learn sth from others mistakes, because life is not too long for us to experience all thing
من پارسال اصن نخوندم و میگفتم امسال حداقلش 12ساعت میخونم ومیترکونم وخسته نمیشم و هدف دارمولی بعد کل اعصاب خردی و عقب افتادگی به این نتیجه رسیدم که نمیشه وباید از6 7ساعت شروع کنم و وقتی خوب عادت کردم بیشترش کنم دقیقا دیروز فهمیدم اینو .بعد اگه منابعتون زیاده دوتاشو باهم نخونین اول یکیشو بزنین تستای خوبشو علامت دار کنین موقع جمع بندی علامت دارارو بزنین و بعدش برین سراغ کتاب بعدی اگه بازم هست اونم عید بزنین
بچه ها کسی هست که بخواد تازه شروع کنه ؟؟؟؟؟؟میخوام ببینم برنامه ایی که از ازمونا جا مونده و چه جوری میخونن؟؟؟؟؟؟؟اصلا کسی هست ؟؟؟؟؟اصلا میشه ؟؟؟؟؟
کدامین پل؟
در کجای دنیا ؟
شکسته شده که هیچکس
به خانه آرزوهایش نمیرسد؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)