سلام دوستان
خواهشم میکنم واسم دعا کنید خدا مشکلموم حل کنه
دیگه تحملشو ندارم
خدایااااااااااااااااااااا ااااااااااااا![]()
سلام دوستان
خواهشم میکنم واسم دعا کنید خدا مشکلموم حل کنه
دیگه تحملشو ندارم
خدایااااااااااااااااااااا ااااااااااااا![]()
امیدوارم ی روزی بفهمی مشکلات رو با دعا نمیشه حل کرد. دعا فقط تحمل رو ساده تر میکنه. اونم ن دعایی ک من برات میکنم... دعایی ک خودت میکنی.
عوض دعا کردم ارزو میکنم یا مشکل رو حل کنی یا نگرشت جوری عوض بشه ک بتونی باهاش کنار بیای.
There is No Need for God as a Hypothesis
Pierre-Simon, marquis de Laplace
بعضی مشکلات هستن که تو نه بانی هستی و نه میتونی اون مشکل را برطرف کنی اونجاست که خدا قدرتمندی خودش را بهت نشون میده من همچین لحظاتی را حس کردم اما قابل بیان نیست و هر فرد خودش باید به این اعتقاد برسه
اگه به دعا پس از انجام وظیفه خودت اعتقاد پیدا کنی نتیجه اش را میبینی
Sent from my LG G3
خلاف قوانین
ویرایش شده.
وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَجِيبُواْ لِي وَلْيُؤْمِنُواْ بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ .186بقره
و چون بندگان من از تو در باره ى من بپرسند، همانا من [به آنها] نزديكم و دعاى دعا كننده را وقتى كه مرا بخواند پاسخ میدهم، پس آنها نيز دعوت مرا اجابت كنند و به من ايمان بياورند، باشد كه راه يابند.
ویرایش توسط broslee : 26 آبان 1394 در ساعت 16:18
ای وای من چرا هربار میام همش پستای ناراحت کننده میبینم
من خیلی آدم احساساتی هستما.وقتی یه چیز ناراحت کننده بشنوم یا ببینم چند روز بخاطرش فکرم مشغول میشه و واسه طرف ناراحت میشم.نمیدونم چرا اینجوریم!
یکی باید دلش به حال خودم بسوزه ها.خودمم کلی ناراحتی دارم
ولی خدایی دوس ندارم کسیو ناراحت ببینم.توروخدا کسی تو دنیا ناراحت نباشه.ان شاء الله همه چی درست میشه توکلمون به خدا.فقط و فقط هیچوقت امیدتونو از دست ندید بچه های گل
من همییییییییییییییشه واسه هممممممممممممممه دعا میکنم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)