سلام
من فارغ التحصیل ریاضیم میخام اگه خدابخادتجربی شرکت کنم وحالا چندسوال درباره ی زیست....
بهترین روش مطالعه ؟
ازچه منابعی استفاده کنم؟
اگه بخام حداقل 35بزنم توکنکور روی کدوم مباحث تمرکز کنم؟
کدوم مباحث ارزششون بیشتره?
ممنون میشم کمکم کنید
سلام
من فارغ التحصیل ریاضیم میخام اگه خدابخادتجربی شرکت کنم وحالا چندسوال درباره ی زیست....
بهترین روش مطالعه ؟
ازچه منابعی استفاده کنم؟
اگه بخام حداقل 35بزنم توکنکور روی کدوم مباحث تمرکز کنم؟
کدوم مباحث ارزششون بیشتره?
ممنون میشم کمکم کنید
ببین عاقو منم مثه توام....... همه رو بخونی تمام نکته هاشم در بیاری سر کلاسم بری تازه شاید ب اون 35 درصد ک تو میگی بشه رسید.... من هفته ای 14 ساعت تو خونه میخونم 9 ساعتم میرم سر کلاس هیچ موقعم از خودم راضی نیستم اما خب معلممون میگه یهو ب خودت میای میبینی کلی پیشرفت کردی..... من تنها درسی ک با آزمونای قلمچی پیش نمیبرمم همینه..... دوم و سوم خیلی سبز یا otn برا دوم یا فاگوزیست پیش otn برا تستم جامعه گاج ک هنو جلد دومشو نزدن.... مثلن الان یکی ب تو بگه ارزش ژنتیک خیلی زیاده تو میری اونو میخونی خداییش؟؟؟؟ ول کن بابا بچسب همه رو بخون...... لایتنرم جواب میده!!!!
سلام
زیست طوری نیست ک بگی یه مبحث کم ارزشه نخونی باید همه جاشو بخونی ولی جاهای مثه گردش مواد گوارش ژنتیک و شارش انرژی خیلی با ارزشن.به نظرم از گاج(یا الگو) و فاگوزیست استفاده کن یکم وقت بذاری نتیجه میگیری.
من خودم اول کتابو میخونم با فاگوزیست یا درسنامه کتابای دیگه بعد تست میزنم و هر نکته خوب از تست و درسنامه رو وارد کتاب میکنم
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)