سلام دوستان ،من فیلم های آقای کریمی چندسال قبل تو گزینه دو دیدم. الان گویا با آفبا دی وی دی داده بیرون... کسی فیلم ها و تکنیکاشون داره بزاره اینجا برای اونی که امکانشو ندارن ؟
سلام دوستان ،من فیلم های آقای کریمی چندسال قبل تو گزینه دو دیدم. الان گویا با آفبا دی وی دی داده بیرون... کسی فیلم ها و تکنیکاشون داره بزاره اینجا برای اونی که امکانشو ندارن ؟
تکنیک :/
همون خط گاج هست اومده گفته
وقت تلفیه دیدنش
The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion
دینی تکنیک چندانی نداره،فقط چد تا رمزه که خودتم میتونی درست کنی
...:::برنامه ریزی برای کنکور...آشنایی با کنکور تجربی و تشریح دروس:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور....مراحل خواندن یک درس:::...
...:::برنامه ریزی کنکور...انجام مرورهای مهم:::...
...:::برنامه ریزی کنکور...نکات مربوط به تست زنی:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور...دفتربرنامه ریزی:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور 95...مشاوره نیازنیست:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور...نحوه ی مطالعه ی دروس مختلف:::...
سلام نیازی به دی وی دی افبا نیست
شما کتاب ایشون از انتشارات اندیشه فائق با دی وی دی گزینه دو بگیرین
خلاف قوانین
ویرایش شده.
فیلمهای استاد رنجبر زاده رو از سایت صنعتی شریف دانلود کن حالشو ببر !
There is enough light for one who wants to see
دی وی دی هاش بدرد نمیخوره بشین خودت بخون ... اگه حتما میخوای دینی حرف اخر خوبه... در هر صورت من توصیه نمیکنم برای دینی از دی وی دی استفاده کنی...
90 روز مونده دنبال دی وی دی میگردی ؟
اونم دینی؟
اصلا دی وی دی هیچ درسی به درد نمیخوره دوما چه برسه دینی سوما تو این وقت کم!!
تو بشین همون کتاب رو بخون و یه گاج از این کوچیکا ایات و احادیث بخر پیام ایات رو از داخل همون کنار ایه ها تو کتاب بنویس خوب بخونشون فقط تستای سراسری بزن کمتر از 70 نمیزنی تو کنکور![]()
بالاخره عوضش کردم : ))
خب چی بزارم؟؟
اها بازم حقیقت : دارم دیوونه میشم : (((((((((((((((
پاسخ به سوالات سربازی
اتلاف وقت محض
نبینین زیاده
The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion
داداش همون پیام آیاته دیگه گاجه دیگه.اگه حالشو نداری اونارو بخونه فیلم میتونه ببینه
پاسخ به سوالات سربازی
اتفاقا اصلا بدرد جمع بندی نمیخوره . اگه دنبال کتاب هستی کتاب زیپ نشرفائق رو بگیر ( اسلاید های افبا هم از روی همین کتابه ) و اگر دنبال سیدی هستی 20تومن بده سیدی جمع بندی ینی اردو رو بگیر که هم ایات و هم متن کتاب رو پوشش میده . تکنیک های تست زنی دینی رو هم توش میگه .
بعضی ها هم کارشون با دیدن فیام های صنعتی شریف راه میافته . من خودم برای عید کلا بااون جلو رفتم .
دین و زندگی جعفر رنجبرزاده دوران طلایی(جمع بندی) | آلاء
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)