خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 26 از 26
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من معدل سوم خودم 11-12 شده

معدلم 20 نی ک بخام فاز منفی بدم ب بقیه ملت

اما ی عده هستن دنبال امید واهی میگردن

برادر عزیز ، اگ توهین کردی جواب ندادمت چون درکت میکنم و اینجا محیط مجازیه ! #لات_مجازی

این 2تا کارنامه ماله امساله

منطقه 2

عکس خودش گویا هست و امثال اینا زیاده امسال

photo_2015-07-28_13-50-01.jpg

معدلت پایینه ب زیره 2ک فک نکن

اگرم معدل پایینه و با این واقعیت مشکل داری ، هار نشی ی وخت بیای پاچه ملت بگیری !

The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من قول میدم به همتون با معدل پایین کاری میکنم شرمنده شید...منابع خوب دبیرای خوب روزی 14 ساعت مطالعه...250روز دیگه به همه ثابت میشه چه خبره..

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Weed Master نمایش پست ها
      من معدل سوم خودم 11-12 شده

معدلم 20 نی ک بخام فاز منفی بدم ب بقیه ملت

اما ی عده هستن دنبال امید واهی میگردن

برادر عزیز ، اگ توهین کردی جواب ندادمت چون درکت میکنم و اینجا محیط مجازیه ! #لات_مجازی

این 2تا کارنامه ماله امساله

منطقه 2

عکس خودش گویا هست و امثال اینا زیاده امسال

برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: photo_2015-07-28_13-50-01.jpg
مشاهده: 77
حجم: 65.0 کیلو بایت

معدلت پایینه ب زیره 2ک فک نکن

اگرم معدل پایینه و با این واقعیت مشکل داری ، هار نشی ی وخت بیای پاچه ملت بگیری !

اونوخت بر چ اساسی بنده یا دوستان باور کنن ک معدلی ک پایین این کارنامه ها ثبته درسته و حقیقت داره اونم تو فضای مجازی ....

این معدل رو فقط ی عده بزرگ کردن ک اره معدلت پایینه فاتحه پزشکی و اینچیزا رو بزن و ول کن...
      فقط بزرگش کردن و حالا بحث جدیدی ب نام ترمیم رو اوردن وسط تا عده ایی ب امید ترمیم برن جلو ولی باز نتیجه نگیرن چون ن رو جلسه نهایی و نه کنکور چیزی معلوم نیست و البته بنظرم کار دوستمون هم اشتباهه ،کنکور ی برنامه زندس نمیدونی چ اتفاقی رو جلسه میوفته ولی میتونی با تمرین و خوندن خودتو براش اماده کنی..

4. Top | #19
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      میتونه میتونه میتونه

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اومدیم واقعیت بگیم ، چرا ؟!

این 2تا کارنامه ماله 2تا از بچه های همین انجمنه

معدل 18.44 ، درصدا ب ترتیب : 60 - 54/7 - 77/4 - 88/9 - 0 - 32/3 - 56 - 42/3 - 82 ..... رتبه منطقه 2 :930

معدل 19.84 ، درصدا ب ترتیب : 56- 77/4 - 60 -59/8 - 0 - 23/4 - 80 - 37/8 - 51/5 ..... رتبه منطقه 2 : 300

حالا هرکی ، هرچی فک میکنه دیگه ! این فاصله زیاد از تاثیره معدله یا نع

نقل قول هم نگیرین
      The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion

ویرایش توسط MohadeseH_M5R : 21 آبان 1394 در ساعت 02:16 دلیل: :|

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اولا که با درصدهای خوب بالاخره میشه معدل رو جبران کرد... ولی من نمیدونم چرا بچه ها سراغ ترمیم معدل یا دیپ مجدد نمیرن! درسته شرایط ترمیم هنوز اعلام نشده ولی خب احتمالا به امسال میرسه، دیپ مجدد هم که هست. حالا که معدل یه جای جبرانی داره خب اقدام کنید... کل پروسه ی امتحان ها هم سه یا چهار هفته بیشتر نیست، مطمئنم اکثرمون خیلی بیشتر از این وقت ها رو تا حالا از دست دادیم یا داریم از دست میدیم و عین به خیالمون هم نیست ولی وقتی میخوایم این وقتا رو صرف دیپ مجدد کنیم میگیم وقتمون گرفته میشه، بعدم خب این وقتی که صرف میشه باعث میشه تراز شما تو کنکور بهتر بشه و رتبتون هم خیلی بهتر بشه خب مگه بده این؟ البته من فقط نظر شخصی خودم رو گفتم. شاید یکی تشخیص بده که اگه فقط برای کنکور درس بخونه موفق تره

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      امسال رتبه به درصد زیست بستگی داشت.هر یک سوال زیست حدود ۵٠ رتبه جا به جا می کرد
      از نشانه های یک ذهن فرهیخته، آن است که در عین مخالفت با عقیده ای!به آن احترام بگذارد...

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      شایدم بیشتر.. علی کرامت میپفت رتبه زیر ۵هزار حددود۵٠٠ رتبه جا به جا کرده هر سوال
      از نشانه های یک ذهن فرهیخته، آن است که در عین مخالفت با عقیده ای!به آن احترام بگذارد...

9. Top | #24
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بنظر منکه ترمیم معدل کنه بهتره
      با 14 خیلی سخته پزشکی آورد

10. Top | #25
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      این پستو از یکی از تایپیکا کپی کردم
      اینم عنوان تایپیک بود
      معدلم خیلی خرابه؟ من داداشم با معدل 17.29 رتبه 72 منطقه 2 شد

شاید اگه معدلش 20 بود رتبش تک رقمی میشد... درضمن سال اولی که کنکور داد رتبش 50 هزار و خوردی بود سال دومش بود امسال... معدل اسمش 25% ولی خیلی ملموس نیست
      نا امید نباش

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز کسی پاچه شمارو نگرفت شما خودتون انگار اعصاب ناریا اگه میای چیزی میگی طرف مقابل حتما میتونه نقل بیگره چون حتما حرفی داره اگه نمیخواین نقل بگیرن پس حرفی نزنید و نطری ندید تا نقل گرفته نشید....

عجبا

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن