4ـ ممنون ، البته سعی میکنم تو همه زمینه ها فعالیت داشته باشم همچنین اینکه بیشتر راستای فعالیتم در مورد اون زمینه هایی که فرمودین هست طبیعتاً بخاطر علاقه هست آبجی ، گفتین گاهی منظورشو نمی فهم یعنی منظورم
رو کامل و اون طوری که باید برسونم ، نمی رسونم به مخاطب؟
5ـ آره تقریباً کلیتش همین هست ولی خب آواتارام ورژن های مختلف داره ، مثلاً این آواتار ورژن 3 هستش
ممنون آبجی
1ـ
ممنون داداش
1 و 2 ـ شوخ بودنم تا حدودی و مزاح کردنم ( یعنی خشک نبودنم ) بخاطر اینکه جّو برای مخاطب سنگین نشه و خلاصه به نظر خودم بعضی وقتا نیازه برای اینکه فضا سنگین نشه و جّو موجود عوض بشه مزاح رو هم تا حدودی چاشنی کار کرد
3ـ اوهوم گفتی سیاست ، سیاست رو دوست دارم ولی نه اون سیاستی که اکثراً فکرشو میکنن ، اینم لازمه بگم که به شدت از جناح بازی و چپ یا وسط یا راست بودن (فک کنم منظورم رو دوستان گرفته باشن) متنفرم و حال به هم میخوره
10ـ اوکی آبجی گرفتم منظورتون رو ، خب تا جایی که بشه سعی میکنم با صبر و خوش رویی طرف مقابلم رو قانع کنم و بهش اثبات کنم که ... ، ولی خب کلاً از بحث کردن با کسی که حرف حق بر اساس عقل و منطق تو کَتِش نمیره متنفرم و عصبی میشم البته استثناء هم این وسط وجود داره برای بعضی ها ! ولی کلاً سعی میکنم بیخیال بحث بشم و یه طوری ماجرا رو با شوخی و خنده ماست مالی کنم که طرف دیگه ادامه نده چون واقعاً ناراحت میشم همونطوری که شما اشاره کردین و تو این جور مواقع یه تیکه کلام های خاصّی دارم که به کار میبرم یکیش عبارت همیشه حق با مشتریست! ، هستش ، بگذریم پس این دلیل اینکارم هست
17ـ خب در مورد تشکر کردن ، به هر حال دل هر کسی رو یه جور باید به دست آورد
18ـ حتماً خواهر ، بروی چشم
ممنون آبجی
3ـ مهندسی هوافضا و تاپیک لاغری خخخ
5ـ
6ـ اسم نام کاربریمه ، چطوریه آبجی؟
8ـ
17ـ فقط 48 ساعت آبجی ، حتی بیشتر از 48 ساعت هم شده که آنلاین نبودم
ممنون آبجی
ممنون آبجی