4ـ ممنون ، البته سعی میکنم تو همه زمینه ها فعالیت داشته باشم همچنین اینکه بیشتر راستای فعالیتم در مورد اون زمینه هایی که فرمودین هست طبیعتاً بخاطر علاقه هست آبجی، گفتین گاهی منظورشو نمی فهم یعنی منظورم
رو کامل و اون طوری که باید برسونم ، نمی رسونم به مخاطب؟
5ـ آره تقریباً کلیتش همین هست ولی خب آواتارام ورژن های مختلف داره ، مثلاً این آواتار ورژن 3 هستش
ممنون آبجی
1ـ![]()
ممنون داداش
1 و 2 ـ شوخ بودنم تا حدودی و مزاح کردنم ( یعنی خشک نبودنم ) بخاطر اینکه جّو برای مخاطب سنگین نشه و خلاصه به نظر خودم بعضی وقتا نیازه برای اینکه فضا سنگین نشه و جّو موجود عوض بشه مزاح رو هم تا حدودی چاشنی کار کرد![]()
3ـ اوهوم گفتی سیاست ، سیاست رو دوست دارم ولی نه اون سیاستی که اکثراً فکرشو میکنن ، اینم لازمه بگم که به شدت از جناح بازی و چپ یا وسط یا راست بودن (فک کنم منظورم رو دوستان گرفته باشن) متنفرم و حال به هم میخوره
10ـ اوکی آبجی گرفتم منظورتون رو، خب تا جایی که بشه سعی میکنم با صبر و خوش رویی طرف مقابلم رو قانع کنم و بهش اثبات کنم که ... ، ولی خب کلاً از بحث کردن با کسی که حرف حق بر اساس عقل و منطق تو کَتِش نمیره متنفرم و عصبی میشم
البته استثناء هم این وسط وجود داره برای بعضی ها !
ولی کلاً سعی میکنم بیخیال بحث بشم و یه طوری ماجرا رو با شوخی و خنده ماست مالی کنم که طرف دیگه ادامه نده چون واقعاً ناراحت میشم همونطوری که شما اشاره کردین و تو این جور مواقع یه تیکه کلام های خاصّی دارم که به کار میبرم یکیش عبارت همیشه حق با مشتریست! ، هستش ، بگذریم پس این دلیل اینکارم هست
![]()
17ـ خب در مورد تشکر کردن ، به هر حال دل هر کسی رو یه جور باید به دست آورد
18ـ حتماً خواهر ، بروی چشم
ممنون آبجی
![]()
3ـ مهندسی هوافضا و تاپیک لاغریخخخ
5ـ
6ـ اسم نام کاربریمه ، چطوریه آبجی؟
8ـ
17ـ فقط 48 ساعت آبجی، حتی بیشتر از 48 ساعت هم شده که آنلاین نبودم
![]()
ممنون آبجی