خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

وضعیت بعد از یک ترم مرخصی و یک سال نرفتن دانشگاه؟

دوستان یه سوال خیلی مهمه برای یکی از دوستام.....
      دانشجوی دانشگاه پیام نور در رشته مدریت.ورودیه 93هستش سال پیش یه ترم رفت و یه ترمم مرخصی گرف و امسال اصلا تا همین امروز نرفته دانشگاه و نه شهریه ریختی نه انتخاب کاحد کرده و کلا میخاس درسا ول کنه اما الان میخاد دوباره جدی واسه کنکور 95بخونه به نظرتون از دانشگاه اخراج شده تاحالا و اگه نشده بره انصراف بده یه سال بهش مهلت میدن؟؟؟؟بعد این سال بازم براش معافیت صادر میشه؟؟؟؟دوستان قطعی جواب بدین خیلی مهمه.....خیلی ممنون ازتون.......

فرستاده شده از GT-S6312ِ من با Tapatalk

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز اگه جواب خیلی قطعی میخوای باید بری نظام وظیفه یا پلیس +10 ک بهت بگه وضعیتت چطوریه.

تو بدترین حالت حتی اگه براش معافیت هم صادر نشه ایشون اضافه خدمت میخوره همین
      این را بخاطر داشته باش
      موفقیت
      تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _-Mohammad-_ نمایش پست ها
      دوست عزیز اگه جواب خیلی قطعی میخوای باید بری نظام وظیفه یا پلیس +10 ک بهت بگه وضعیتت چطوریه.

انصراف هنوز نداده که اضافه بخوره.....ههههه بعد از خودندن نظره شما رفیقم سکته کرد....ممنونم ازتون

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _-Mohammad-_ نمایش پست ها

نقل قول نوشته اصلی توسط یه روستایی نمایش پست ها
      انصراف هنوز نداده که اضافه بخوره.....ههههه بعد از خودندن نظره شما رفیقم سکته کرد....ممنونم ازتون

اگه غیبت داشته باشه که نمیتونه بره دانشگاه

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط a.z.s نمایش پست ها
      اگه غیبت داشته باشه که نمیتونه بره دانشگاه
      اصلا مشکل حل شد دقیقا تو دفترچه نوشته بود که اگه انصراف بده یک سال وقت داره و واسش معافیتم صادر میشه.....ممنون از همتون دوستای عزیز

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دانشجوی دانشگاه پیام نور در رشته مدریت.ورودیه 93هستش سال پیش یه ترم رفت و یه ترمم مرخصی گرف و امسال اصلا تا همین امروز نرفته دانشگاه و نه شهریه ریختی نه انتخاب کاحد کرده و کلا میخاس درسا ول کنه اما الان میخاد دوباره جدی واسه کنکور 95بخونه به نظرتون از دانشگاه اخراج شده تاحالا و اگه نشده بره انصراف بده یه سال بهش مهلت میدن؟؟؟؟بعد این سال بازم براش معافیت صادر میشه؟؟؟؟دوستان قطعی جواب بدین خیلی مهمه.....خیلی ممنون ازتون.......

ن اخراج نشده الان بره پیام نور بگه پرینت مانده حسابشو بگیره احتمالاا شهریه ثابت همین مهرماه 94 هست که حدود 102000 تومن میشه حدود 250000تومن هم انتخاب واحداش میشه البته اونجا بره شاید بگه از انتخاب واحد گذشته یه معافیت پزشکی پزشکی ببره کارش حل ....

به هرحال هر نشدی شد داره و هر شدی نشد..

جدی بگیر ولی سخ نگیر

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

اگه یه ترم مرخصی گرفته و این ترمم شهریه پرداخت نکرده باز بره مرخصی بگیره
      بعد دوبار مرخصی دیگه نمیتونه مرخصی بگیره
      ترم بعدم بخاطر سربازیش 12 تا واحد ورداره بشینه واسه کنکور 95 مشکلی پیش نمیاد
      راستی از قسمت آموزش دانشگاهش بخاطر اینکه تا الان نه انتخاب واحد کرده نه مرخصی گرفته باید حتما بره و سوال کنه که بعدا براش دردسر نشه
      چرخ یک گاری در حسرت واماندن اسب
      اسب درحسرت خوابیدن گاریچی
      ومرد گاریچی در حسرت مرگ

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن