نمره قبولی 6679 |||||||
چطور ممکنه ؟؟!!!!!
برا باشگاه خبرنگاران فرستادم سوژه کنکور و پذیرش های افراد خاص اونم با ترازای پایین و رتبه های نجومی.
خاهشا همه این خبرو ب عنوان سوژه بفرستن.اینجوری شاید کمکی بشه بهمون.حداقل بفهمن ما میفهمیم ن ک خوشحال باشن ک ما نمیفهمیم و ساده بگیرن مارو.
خبر البرز رو بفرستین.
بچه ها ی بارم شده هماهنگ باشین.بخاطر حق خودمون
از دیروز هیچی نخوردم و سر درد گرفتم با این جنک روان!
سلام
من با تراز 9200 مازاد البرز قبول شدم و اون هایی که با تراز های 6000 و 7000 قبول شدن صد در صد سهمیه داشتن اما معمولن نمیگن ما هم خوش حال بودیم که نیم سال اولیم ولی گفتن که دانشگاه بیش تر از ظرفیتش دانشجو گرفته و ما رو دو سری کردن یه سری نیم سال اول یه سری هم نبم سال دوم به این ترتیب ما هم به ناچار نیم سال دوم شدیم
اگر گویی که بتوانم ، قدم درنه که بتوانی
وگر گویی که نتوانم ، برو بنشین که نتوانی
قرار نیست انسان ببیند بعد باور کند، قرار است انسان باور کند که می تواند تا ببیند. زیرا قانون زندگی قانون باور هاست.
قرار نیست انسان ببیند بعد باور کند، قرار است انسان باور کند که می تواند تا ببیند. زیرا قانون زندگی قانون باور هاست.
اصلا تعجبی نداره...... من کسیو میشناسم که بارتبه 800 تعهد قبول نشده اما یکی دیگه بارتبه 1500 قبول شده!
خیلی نامردیه!
ایناکه قبول شدن پردیس کرج واینا بومی بودن آیا؟آخه مگه نگفتن پذیرش پردیس کشوریه چطورممکنه اینا قبول شن؟!
دارم پس میوفتم! ماکه خیلی بهترازخیلیاشونیم!
خیلی جالبه
من جمعه صب راجب دانشگاه البرز و همین نمرات درخشان قبولی سوال پرسیدم اما هنوز جوابی بهم ندادن.
ب نظرتون دنبال ماجران ک ببینن چی شده یا منو گذاشتن کنار باد بیاد؟:d
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
اقا من دوستم دانشگاه کرج قبول شده رفتیم اینو پرسیدیم ظاهرا اشتباه زدن ترازارو گفت درستش میکنن.عجب دانشگاه به درد نخوریه مثله مدرسس خخخخ
?
این یه کارنامه از کسی که با سهمیه قبول شده البته یکم سانسور کردم
Sent from my D2502 using Tapatalk
ویرایش توسط ahs : 17 آبان 1394 در ساعت 13:29
خدااااااااااااااااااااااا اااایاااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااا
اخه من بدبخت با درصدای خیلی بالاتر بازم باید بمونم پشت کنکور و اون وقت این...
جالبه خانواده های این افراد هم چنان با افتخاری میگن بچمون پزشکی می خونه انگار شاخ غول شکسته
ببینید تو این مصاحبه ها و دیدارهای با اینجور خانواده ها نصف بیشترشون اقازاده یا شازده خانومشون داره پزشکی می خونه یا مهندسی شریف یا تهران و ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)