خب اخه این خبر از کجا اومده؟منبعی چیزی نداره؟مگه میشه؟![]()
منم سوال پرسیدم ک عایا واقعا صحت داره این خبر یا نه؟؟؟!!!!!
دیروز یک مشاوری اومده بود مدرسمون گفت آره درسته
ولی خدایی خیلی نامردیه خیلـــــــــــــــــــــی
مثلا میخوان عدالت رعایت بشه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گندترین کاری ک میتونن بکنن همینه....
واس منطقه3خیلی بده خیلــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــی
ماهایی ک لب مرزی.دبیر پیدانمیشه واسمون.یک بار آزمایشگاه درست و حسابی نرفتیم سهمیمون با اونایی ک
با بهترین دبیر.بهترین کلاس کنکور و خیلی امکانات دیگه دارن درس میخونن یکیه؟
از یه دیدی خیلیم خوبه ... مثلا کسی که یه استان متوسطه دلش میخواد پزشکی شهرایه بهتر قبول بشه فکر میکنم شانسش الان بیشتره .. چون قبلا پزشکی منطقه ای بود اگه اشتباه نکنم ... و طرف با یه رتبه ضعیفترم نسبت به بقیه میتونست تهران اصفهان شیراز در بیاد در صورتی که بومیش محسوب میشد ... اگه اشتباه میکنم تصحیح کنید
اینجوریم نی
سوم دبیرستانِ من تو ی پلنگ خونه گذشت که چون مشهد بودیم منطقه 1 حساب میشیم !
در صورتی ک شرایط اون مدرسه ما ، با مدارس حلب سوریه ک در نزدیکیه داعشه هیچ فرقی نداشت
موافق این طرح نیستم چون در حق بعضی از منطقه 3 ها اجحاف میشه
ولی بین 99% منطقه 2 ها و منطقه 1 هیچ فرقی نیست و الکی منطقه منطقه کردن
در ضمن فک نکنم این طرح ک میگی ،مناطق حذفیدن درست باشه
چون خبری ندیدم ازش
ویرایش توسط Egotist : 13 آبان 1394 در ساعت 21:37
یه سوال آقا من آخرشم نفهمیدم این سهمیه مناطق به نفع منطقه 1 میشه یا به نفع منطقه 3 مثلا یکی که تهران زندگی میکنه به خاطر اینکه بومی هست دانشگاه تهران راحت تر از یکی که تو منطقه 3 زندگی میکنه و میخواد بیاد دانشگاه تهران قبول میشه ؟ یا اینکه اونی که منطقه 3 هست به خاطر اینکه محرومه مثلا با رتبه 400 منطقه 3 پزشکی تهران قبول میشه ولی اونیکه تهران زندگی میکنه باید رتبه منطقش 100 بشه تا همین رشته رو قبول بشه اگه میشه توضیح بدید ببینیم با حذف سهمیه مناطق منطقه 1 براش بهتر میشه یا منطقه 3 ؟
تو رو خدا ول کنید این حرفا رو ....
امسال قرار بود پزشکی کشوری شه توی یه ماه بین انتخاب رشته و اومدن نتایج نظر سازمان گرامی سنجش عوض شد اونوقت شما دارین واسه 9 ماهه دیگه از الان بحث میکنید؟؟؟
تا اون موقع اصن معلوم نیست سهمیه ی پزشکی باقی مونده باشه یا اینکه بین ازاد وبین الملل وتعهدی و.................هزاران سهمیه دیگه تقسیم شده باشه!!!
ویرایش توسط Last.Behi : 13 آبان 1394 در ساعت 22:49
این خبر منبعی چیزی نداره؟
از کجا بفهمیم درسته یا نه؟؟![]()
این را بخاطر داشته باش
موفقیت
تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.
الکی جو ندین
توی جدول هم سال 93 هم 94 نوشته کشوری پذیرشه.اما منظقه ای بوده و هست و خواهدم بود.
اینقد نرین سمت حاشیه.
شما بخونین ک اگرم نامردی شد قدرت گرفتن جایگاهتونو نداشته باشن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)