up
ما بررسی کردیم دیدیم اصلا همچین مصوبه ای به اسم ترمیم معدل به دست رئیس جمهور نرسیده و امضا هم نشده.(ساده ترین راه برای بررسیش هم اینه وارد سایت دولت و "ترمیم معدل" رو سرچ کنید.اونجا کل مصوبات و تاریخ و ساعتشون هست )به حرف ما خواهید رسید.در ثانی وزیر اموزش و پرورش هم که این روزا بدجور فشار بهش وارد شده اون از اون حرفش تو مصاحبه با 20:30 که گفت دولت 2 میلیون ت واسه هر دانش اموز سرانه داده به مدرسه ها و کمتر از 1 ماه حرفشو تکذیب کرد و گفت که هنوز منابع مالی به ما ندادن و حساب که کردن دیدن فعلا سرانه 4.000 تومنه برا هر دانش آموز!!
پس اون خبر ترمیم معدل هم احتمال کذب بودنش بالاس.بیخود دلتونو خوش نکنید.این وزارتخونه اصلا به حرف نیرو ها و کارکنانشم تره خرد نمیکنه
پاسخ به سوالات سربازی
واااای.من معدلم 14.56 هست ولی میخام زیر 100 منطقه 3 شم.ینی با همین معدل نمیشه زیر 100 ریاضی منطقه 3 شد؟؟؟؟؟؟
به نظر من اینی که شما میگید غلطه
اگه بخوان سر ملت شیره بمالن که نمیشه !!!!!
چطوری میخوان جوابگو باشن؟
من فکر میکنم اگه اخبار ترمیم معدل فقط تو سایت های اینترنتی مطرح بود احتمالش بود ولی دقت کنید که تو یک روز تقریبا اکثر بخش های خبری تلوزیون این خبر رو بازتاب دادن پس احتمال شیره مالیدن و کلا کنسل شدن ... فک نکنم باشه ولی باز احتمال کمی وجود داره که آقایون شیوه مدیریت ایرانی اسلامیشون گل کنه بگن به امسال نمیرسه[emoji17]
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)