نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
مرسی دوست عزیز
من از پاسخ خیلی از دوستان متوجه چندتا مطلب شدم
یکی اینکه درس کم میخونن
تلاش نمیکنن
در پی هدفی بزرگ هستن اما با تلاشی کم
و اینکه برای اینکه خودشونو توجیح کنند که نمیتونن 13 ساعت یا بیشتر مطالعه کنند میان و میگن که اصلا خوب نیست مغز خسته میشه و فلان میشه بازدهی میاد پایین و از اینحرفا
در عوض من خوشالتر میشم که هنوز خیلی ها توی فکر بهانه اوردن هستن که باعث میشه من جلوتر بزنم .
واقعا بهت تبریک میگم
کارت ایول داره داداش
این را بخاطر داشته باش
موفقیت
تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.
به حرف اینایی که میگن زیاده نمیرسی بدنت نمیکشه وسطا کم میاری اصلاااااااااااااااااا توجه نکن با قدرررررررت بخون تلاشت قابل تحسینه...............
برنامتم خوبه داری متنوع میخونی....ایشالا 100 برابر اونی که آرزوشو داری بش برسی....
تلاش+تلاش+تلاش+تلاش+تلاش=مو قیت
بضی چیزای علمی هست که منطقی هستن مثل مدت خواب...تفریح...دوستا...تی وی ...نت...روحیس دیگه!!!امااااا یچیز بنام اراده وجود داره که این معادلات علمیو در عرض 3 سوت پوچ میکنه..برای هدفمون باید بجنگیم....حتی شده اخرا شبو نخوابیو 20 کیلو لاغر شی اما همینکه سایت سنجش بالا اومد...کلیکو زدی یه رتبه خوشششششگل روی صفحه ظاهر شد همه چی یادت میره.......
موفق باشی پسر
خیلی ضعیفی اگه دنبال آرزوهات نری
بچه ها برا جریان الکتریکی جزوه توپ میخوام ک هفته ی بعد قلمچی رو عالی بزنم کسی لینک نداره برا فیزیک3؟؟؟؟؟ خوب باشه ها
ویرایش توسط nasrin-m : 12 آبان 1394 در ساعت 15:11 دلیل: اختیاری
ممنون دوست عزیزم
از طرز فکرت خوشم میاد منم همین فکر رو دارم ... خیلی ها با اعداد زندگی میکنن .. اینکه باید 6 ساعت بخوابیم ...8 ساعت بخوابیم ...هر 1.5 ساعت 15 مین استراحت ... فلان و بیسار .. و خیلی اعداد مسخره دیگه ای که فقط برای فریب انسان ساخته شدن.
این اعداد یه اعدادی اند که دانشمندان برای حالت عمومی افراد بدست اوردن و قرار نیست همه تابع این اعداد باشن .. یکی با 3 ساعت خواب استراحت میکنه و یکی از با 10 ساعت خواب ! هرکسی ظرفیت و بازدهی و اندازه خودشو رو داره ...
ایشاا... که شماهم تلاش تلاش تلاش کنی و موفق بشی و نری سایت سنجش برای دیدن کارنامه ... صبر کنی سازمان سنجش بهت زنگ بزنه و رتبتو بگه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)