خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 456 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 61 به 75 از 89
    1. Top | #61
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Elia نمایش پست ها
      منم فارغ التحصیلم ولی آزمون نمیدم ولی سوالاتشو میزنم برنامم هم سعی میکنم کامل اجرا کنم
      به نظرتون اینکه آزمون نمیدم بده ؟پارسال قلمچی میدادم هیچوقت برنامشو اجرا نمیکردم جوری که تراز و رتبه قلمچیم با کنکورم خیلی فاصله داشت
      بعد عیدم اصلا قلمچی ندادم
      کنکور 94 3055 شد رتبم
      سلام حتما معدل کتبیت بالا بوده دگ نه؟؟؟

2. Top | #62
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fatemeh76 نمایش پست ها
      بگذریم این حرفا رو ...
      شما بفرمایید بگید ترازتون چنده؟؟
      تراز و درصد من یه امر شخصیه برای ارزیابی خودم و برسی میزان افت و خیر های خودم.
      نه اینکه بیام به شما بگم که اگر از شما بالاتر بود حسرت و غم بخورید و یا اگر از شما کمتر بود خوشال بشید و ذوق بکنید که من ضعیفم.
      عدد درصد کنکور 95 همه چیز رو تعیین میکنه دوست عزیز .
      نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می‌کند

3. Top | #63
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Hosein نمایش پست ها
      سلام بر دوست عزیز...خسته نباشی
      خیلی خوبه که انقدر تلاش میکنی برای هدفت و نمیخوای گذشته تکرار شه...
      اینکه میبری یا نه با این حجم مطالعاتی در روز بستگی به خودت داره...کسی که شب امتحانی بوده شاید تا اخر سال هم نتونه به این ساعت برسه...ولی خوب کسی که عادت داشته براش عادیه...(البته 80درصد همین افراد هم این میزان مطالعه رو ندارن...پس اگه واقعا با کیفیت هست مطالعتون و جواب عالی تو ازمون ها میگیرین بیش از 90رصد بچه ها جلو ترین!)

اگه درصد هاتو دوست داشتی بزار تاکارایی این برنامه مشخص بشه...

و در مورد فیلم های شریف...بیشتر حالت اموزش دارن مثل دبیرستان؟یا کنکوری؟(هم اموزش هم نکته هم تست)
      شما قبل از استفاده از این فیلما در چه سطحی بودید و الان در چه سطحی هستید...؟
      ممنون دوست عزیزم لطف دارید
      در مورد شریف کلاسای چهارم دبیرستانش از پایه درس میده تا پیش برای کنکور یعنی 0 تا 100 مطالب رو اموزش میده و پیشنهاد میکنم استفاده کنید ♥
      نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می‌کند

4. Top | #64
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nasrin-m نمایش پست ها
      سلام میشه بدونم معدلتون چنده؟ و میانگین ترازاتون با این 13 ساعت مطالعه چقدر میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      من چون معدلم 13 هست با این قدرت میخونم
      اگه به ترمیم برسیم که عالی میشه
      ولی از الان خوب میخونم که اگه یوقت ترمیم معدل نرسید ضرر نکرده باشم ♥

5. Top | #65
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط کتی ملیح نمایش پست ها

دقت کردین یکی برای خودش برنامه چیده،اونوقت مایی که میایم اینجا نظر بدیم هی میگیم زمانش زیاده و نکن اینکارو و نمیتونی و خسته میشی؟
      خب حتما میتونه که انقدر زمان گذاشته دیگه.تازه امیررضا سال اولشم نیست مثه من.بهش انرژی بدین ،نزنین داغون نکنین

تو میتونی
      تو میتونی
      تو میتونی
      منم خیلی خیلی میتونم
      همه میتونیم
      اما کنکور نمیتونه
      کسبِ موفقیتو میگم،خخخخ:troll (5):
      مرسی دوست عزیز
      من از پاسخ خیلی از دوستان متوجه چندتا مطلب شدم
      یکی اینکه درس کم میخونن
      تلاش نمیکنن
      در پی هدفی بزرگ هستن اما با تلاشی کم
      و اینکه برای اینکه خودشونو توجیح کنند که نمیتونن 13 ساعت یا بیشتر مطالعه کنند میان و میگن که اصلا خوب نیست مغز خسته میشه و فلان میشه بازدهی میاد پایین و از اینحرفا
      در عوض من خوشالتر میشم که هنوز خیلی ها توی فکر بهانه اوردن هستن که باعث میشه من جلوتر بزنم .

6. Top | #66
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Anomander Rake نمایش پست ها
      برنامت کلا از پایه اشتباهه! هر روز 15 ساعت برای یک سال ؟ میخوام درس نخونی با این درس خوندنت! کی وقت میکنی زندگی و تفریح کنی ؟
      -
      گفتی که ساعت 5 صبح بلند میشی و 5:30 شروع میکنی به خوندن.
      باید بهت بگم وقتی میخوابی و بلند میشی یک هورمونی توی مغزت ترشح میشه که به مدت 1 ساعت مغز نمیتونه مطلب خاصی رو یاد بگیره و مطالعه و خوندن کار بی فایده‌ای هست! من اگر میتونستم این موقع صبح بیدار شم، اول ورزش
      و بعد یک صبحونه خوب و سبک میخوردم.
      -
      یک چیزه دیگه هم که باید بگم اینه که مغزت وقتی مطلبی رو میخونی، شروع به طبقه بندی کردن اطلاعات میکنه و حتما حتما باید یک وقفه‌ای بعد از نیم ساعت یا یک ساعت مطالعه ایجاد بشه و اگر میتونی بخوابی خیلی بهتره.
      اینطوری که تو پشت سر هم میخونی اگر رفتی سر جلسه، سر سوال عربی فرمول های شیمی رو نوشتی تعجب نکن!
      دوست من
      حرفاتون بهانه های زیباییست برای درس نخواندن ....

7. Top | #67
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ata1001 نمایش پست ها
      کی از خواب بیدار میشی کی شروع میکنی کلاس میری؟کی میخابی؟
      من به سختی 5 بیدار میشم
      اما لذت بخشه
      کلاس با فیلم های صنعتی شریف
      و اینکه 12 شب میخوابم

8. Top | #68
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام حتما معدل کتبیت بالا بوده دگ نه؟؟؟
      آره خوشبختانه 19/90

9. Top | #69
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      واقعا بهت تبریک میگم
      کارت ایول داره داداش
      این را بخاطر داشته باش
      موفقیت
      تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.

10. Top | #70
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      به حرف اینایی که میگن زیاده نمیرسی بدنت نمیکشه وسطا کم میاری اصلاااااااااااااااااا توجه نکن با قدرررررررت بخون تلاشت قابل تحسینه...............

برنامتم خوبه داری متنوع میخونی....ایشالا 100 برابر اونی که آرزوشو داری بش برسی....

تلاش+تلاش+تلاش+تلاش+تلاش=مو قیت

بضی چیزای علمی هست که منطقی هستن مثل مدت خواب...تفریح...دوستا...تی وی ...نت...روحیس دیگه!!!امااااا یچیز بنام اراده وجود داره که این معادلات علمیو در عرض 3 سوت پوچ میکنه..برای هدفمون باید بجنگیم....حتی شده اخرا شبو نخوابیو 20 کیلو لاغر شی اما همینکه سایت سنجش بالا اومد...کلیکو زدی یه رتبه خوشششششگل روی صفحه ظاهر شد همه چی یادت میره.......
      موفق باشی پسر
      خیلی ضعیفی اگه دنبال آرزوهات نری

11. Top | #71
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بچه ها برا جریان الکتریکی جزوه توپ میخوام ک هفته ی بعد قلمچی رو عالی بزنم کسی لینک نداره برا فیزیک3؟؟؟؟؟ خوب باشه ها
      ویرایش توسط nasrin-m : 12 آبان 1394 در ساعت 15:11 دلیل: اختیاری

12. Top | #72
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      زود جواب بدین

13. Top | #73
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بچه ها برا جریان الکتریکی جزوه توپ میخوام ک هفته ی بعد قلمچی رو عالی بزنم کسی لینک نداره برا فیزیک3؟؟؟؟؟ خوب باشه ها
      گاج نقره یا مبتکران شهریاری فیزیک‌۳

14. Top | #74
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      جزوه گام اول گزینه 2 خوب بود
      تو همین سایت کنکور بگرد هست

15. Top | #75
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ata1001 نمایش پست ها
      به حرف اینایی که میگن زیاده نمیرسی بدنت نمیکشه وسطا کم میاری اصلاااااااااااااااااا توجه نکن با قدرررررررت بخون تلاشت قابل تحسینه...............

برنامتم خوبه داری متنوع میخونی....ایشالا 100 برابر اونی که آرزوشو داری بش برسی....

تلاش+تلاش+تلاش+تلاش+تلاش=مو قیت

بضی چیزای علمی هست که منطقی هستن مثل مدت خواب...تفریح...دوستا...تی وی ...نت...روحیس دیگه!!!امااااا یچیز بنام اراده وجود داره که این معادلات علمیو در عرض 3 سوت پوچ میکنه..برای هدفمون باید بجنگیم....حتی شده اخرا شبو نخوابیو 20 کیلو لاغر شی اما همینکه سایت سنجش بالا اومد...کلیکو زدی یه رتبه خوشششششگل روی صفحه ظاهر شد همه چی یادت میره.......
      موفق باشی پسر
      ممنون دوست عزیزم
      از طرز فکرت خوشم میاد منم همین فکر رو دارم ... خیلی ها با اعداد زندگی میکنن .. اینکه باید 6 ساعت بخوابیم ...8 ساعت بخوابیم ...هر 1.5 ساعت 15 مین استراحت ... فلان و بیسار .. و خیلی اعداد مسخره دیگه ای که فقط برای فریب انسان ساخته شدن.
      این اعداد یه اعدادی اند که دانشمندان برای حالت عمومی افراد بدست اوردن و قرار نیست همه تابع این اعداد باشن .. یکی با 3 ساعت خواب استراحت میکنه و یکی از با 10 ساعت خواب ! هرکسی ظرفیت و بازدهی و اندازه خودشو رو داره ...
      ایشاا... که شماهم تلاش تلاش تلاش کنی و موفق بشی و نری سایت سنجش برای دیدن کارنامه ... صبر کنی سازمان سنجش بهت زنگ بزنه و رتبتو بگه

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 456 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن