آره هر جلسه 1 ساعته
شما برای زیست فقط از این لینک کلاسای آقای پازوکی رو دانلود کن اونم با کیفیت بالا
کیفیت عالی حجمش خیلی زیاده :
زیست شناسی محمد پازوکی چهارم دبیرستان(2) (94-93)| آلاء
آره هر جلسه 1 ساعته
شما برای زیست فقط از این لینک کلاسای آقای پازوکی رو دانلود کن اونم با کیفیت بالا
کیفیت عالی حجمش خیلی زیاده :
زیست شناسی محمد پازوکی چهارم دبیرستان(2) (94-93)| آلاء
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
بستگی به ویژگی های فردی داره
ببینید شاید این برنامه برای خیلی ها غیر ممکن باشه اما این برنامه با توجه به ویژگی ها و هدف خودمه و هر کسی باید برای خودش برنامه بنویسه و این بهترینه.
من فقط 10مین استراحت دارم اونم یه لیوان آب میخورم و میرم بالکن هوایی عوض میکنم همین .. بین دو درس استراحت ندارم(در حدی اینکه برم کتابارو جابجا کنم)...مگه سر جلسه کنکور بین دو درس استراحت دایم ؟
باید مغز رو در برابر تغییر ناگهانی درسی به درسی دیگر اماده کرد .
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
میفهمم چی میگی
اما نصیحت من به تو
قید همه دوستا و همکلاسیاتو بزن بزار هر اسمی میخوان روت بزارن
زنگ تفریح لغت بخون
برای امتحانا و پرسشهای کلاسی همیشه داوطلب باش
و گور بابای همکلاسیات .
همین همکلاسیا هستن که همیشه وقتی میخوای درس بخونی اسم پاچه خوار و .. روت میزارن .... اما اینا موانع پیشرفتن ....بریزشون دور...و تا میتونی از دبیرت سر کلاس سوال هر کسی حرف زد بزن تو دهنش
ویرایش توسط AMIRREZA_RAHMANI : 11 آبان 1394 در ساعت 00:26
یعنی 13 ساعت رو پشت سر هم بدون استراحت و مکث میخونید؟؟؟
لطفا یکم از انگیزه و ارادتون تزریق کنید
من کنکور اول هیچ نخوندم و گند زدم و الان هنوز که هنوزه شروع نکردم
همش ناامیدم میگم اگه از الان شروع کنم شانسی واس رشته تاپ اوردن ندارم انگیزه ندارم![]()
استدلالتون درست نیس مثل اینه که بگی گوشی که تو 10 ساعت باتری تموم میکنه باید 10 ساعتم شارژ شه که این نیس
سر جلسه موقعه یاد گیری نیس موقع ریختن اطلاعات روی کاغذه
شرایط جلسه رو با آزمون دادن تجرذبه میکنن نه درس خوندن
اگه اطلاعات به درستی ثبت نشه چه فایده داره هر چی سنگین تر بد تر
مغز برای تغییرات ناگهای موقع درسخوندن آماده نمیشه موقع امتحان دادن آماده میشه برای آمادگی بیشتر مغز هم میتونید دوران جمع بندی تون رو فشرده ترر کنید و و دو روز یه بار امتحان بیدن و تعداد امتحان رو بالا ببرید
اینم بگم که مغز حد اکثر 1 ساعت میتونه روی یک موضوع تمرکز کنه
ما ک وای فای داریم خوبه سرعتش اوکیه حجم هم زیادمرسی معرفی کردی این فیلم های آموزشی رو....منم ی اسکی از روی برنامه شما میخوام برم اما با کمی تغییرات گفتم ک شرعا و قانونا حرام نباشه و ببخشید از الآن
....خداهم میشنوه و هم عملی میکنه چون تلاشتونو میبینه من ک سال دیگه میدونم رتبه برتر هستید اسمتونم تو خاطرم هست میام ازتون سوال میپرسم
![]()
برنامه عجیبو جالبی بود
البته 15ساعت ساعت مطالعه خیلی زیادیه
واقعا فشار میاره اگه بتونی حفظش کنی عالیه
البته میتونی ترمیم معدل بزنی اینجوری فشار روت کمتر میشه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)