سلام دوستان واسه شیمی پیش دی وی دی های شاهین حسینی از کنکور آسان است ... چطوره ؟؟؟؟
سلام دوستان واسه شیمی پیش دی وی دی های شاهین حسینی از کنکور آسان است ... چطوره ؟؟؟؟
شاهین حسینی رو من دارم میاد واست سواای80 رو حل میکنه بعد میگه آفرین تو تونستی سوال سراسری رو حل کنی سوالای80هم خیلی آب خوردنیه
سلام عزیزم سی دی شیمی مهندس بهمن بازرگانی رو نگاه کن فوق العادس قیمتش هم مناسبه سال دوم 8 تومن سوم 8 تومن پیش 1 هم 8 تومن پیش دو هم 8 تومن فقط رو کامپیوتر یا لپ تاب باید ببینیش من که شیمیم افتضاحه آزمون جمعه رو 75 زدم خیلی خوب توضیح میده
یه دانشحوی تازه وارد که هم صدایی گوش خراش داره هم من یه دیویدیش رو دیدم 3 بار ماژیک از دستش افتاد
بعدشم درس که نمیده از روی کاغذی که دستشه فقط کپی پیست میکنه
یکی بهم مفت داده ولی بازم نگاه نمیکنمش
مفتش گرونه
شیمی فقط شیمی اقاجانی صنعتی شریف بقران تو دنیا تکه .
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
آره مطمعنم ....سی ذی هاشو با کتاب میفروشن اما من خودم جدا گرفتم تو سایت مبتکران هم میتونی سفارش بدی خداییش عالین
واسه آموزش شیمی دی وی دی بازرگان مبتکران و کتابش رو خوب بخون بعد واسه تست از فار و آزمونای سنجش و قلم و .... استفاده کن
Sent from my LT25i using Tapatalk
دی وی دی شیمی فقط استاد ابوالقاسمی انتشارات رایان
غیر از ایشون هیچی
اگه رایگان میخوای اقای اقاجانی مال دبیرستان صنعتی شریف هم عالین
بهمن بازرگانی از همشون بهتره. البته قدیمیه ولی مطالب اساسی شیمی هیچ تغیری نکردن. ضمن اینکه 8 تومن بیشتر نیست ولی با این حالاز بقیه محصولات بازار خیلی خیلی بهتره
بهمن بازرگان خیلی راحت و اسان تدریس میکنه و پایتو قوی میکنه دیگه بعدش خودت باید از خلاقیت خودت واسه تستا استفاده کنی
اگه پایت و مفهوم شیمیت یا هر درس دیگت خوب باشه راحت سوالا رو حل میکنی دی وی دی های نجومی تو بازار فقط واسه کسب درامده
توش خیلی تند و گذرا مطالب رو میگن و تکنیک یاد میدن
آقا تکنیک یعنی چی؟یعنی خلاقیت ذهن
شما خودت باید تکنیک بسازی
نه تکنیکای ساخته شده رو حفظ کنی چون طراحای کنکور با خلاقیت ذهنشون سوال طرح میکنن
شما وقتی وقتتو پای حفظ کردن تکنیک بزاری خوب n تا تکنیک دیگه احتمال داره باشه
شما باید مغز خودتو تکنیک ساز کنی
اینم جز اینکه پایه و مفهوم درس رو درک نکنی امکان نداره
آقای بازرگان یا هر استاد دیگه ای مفهومی تدریس میکنه باعث تکنیک ساز شدن مغزت میشه
اگر باز هم دیدی با اموزش های بازرگان و کتتباش نمیتونی تستای کنکور رو حل کنی بازم آموزش هاش رو نگاه کن
مطمعن باش اگه دری رو خوب درک کنی سوالا واست راحت میشن
فقط ازتون خواهش میکنم تکنیک حفظ نکنید
درس رو مفهومی بخونید خود تکنیک تو ذهنتون خلق میشه
دی وی دی های ملیونی فقط وقتتون رو میگیره همین
Sent from my LT25i using Tapatalk
من دی وی دی بهمن بازرگانی رو دارم خیلی عالیه...خیلی خوب توضیح میده
فرستاده شده از GT-S5303ِ من با Tapatalk
«امام جعفر صادق(عليهالسلام)»:
به ياد آن ساعتي باش که بندبند تو در قبر از هم جدا ميشوند و دوستانت بعد از به خاک سپردن از سر خاکت برميگردند. اين تذکر، تو را از هم و غم روزگارت تسلّي ميدهد. (المحجّةالبيضاء، ج ٨، ص ٢٤١)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)